torstai 28. huhtikuun 2016

Kotimme lehtijuttu

Lehtijuttu 1OLYMPUS DIGITAL CAMERALehtijuttu 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Lehtijuttu 3OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HEISSULIVEI,

olinkin jo kaikessa tässä juhlahumussa unohtanut, että meidän kodista viime elokuussa kuvattu artikkeli julkaistaan lehdessä tässä kuussa. Eilen äidin lääkedosettia täyttäessäni selailin samalla uusinta Unelmien Talo & Koti -lehteä ja siellä törmäsin tuttuun näkymään 🙂 Kyllä tuli heti taas niin kivoja muistoja mieleen; meillä oli aivan mieletön päivä Ilonan & Hannen kanssa. Hihittelin itsekseni, että kylläpä on tuttu järjestys olkkarissa. Onhan se tässä vajaan vuoden aikana kokenut jos jonkinlaisia järjestyksiä, mutta nyt on kokolailla sama kuin kuvauspäivänä.

Muistan ennen lehtijuttua stressanneeni kodin puhtaudesta ihan hirmuisesti. Pesin hammasharjalla kaakeleiden saumoja ja sitä rataa. No eihän se olisi tuolla lehtikuvissa näkynyt nuo liat, mutta jotenkin sitä asetti riman vain todella korkealle. Voi kun jostain löytyisi nytkin se rima. En ymmärrä, miten koti voi yhdessä sekunnissa muuttua ihan hävityksen kauhistukseksi…meniskö sekin juhlahumun piikkiin? Niin kuin eilen unohtamani tapaaminen. Oikein hävettää, sillä en ikinä unohda mitään tapaamisia. Nyt kirjaimellisesti nukuin onneni ohi ja fyssari soitteli perään.

Niin kuin lehtijutussa, niin olen sitä mieltä, että kotimme taitaa vihdoin olla valmis. Mutta. Eilen veljen vaimon kanssa Ikeassa piipahtaessa ihastuin yhteen ruokapöytään. Juu, kuulkaas sellaiseen ruskeaan. Justhan mä olen ollut sitä mieltä, että nuo keittiön ruskeat alakaapit voisi maalauttaa valkoiseksi. Ei hätää, nyt löysin pöydän, joka menisi tuon ruskean kanssa, joten ei maalautetakaan vielä 🙂 Mitäs mieltä olette Ikean Mörbylångasta? Olen välillä kokenut tuon meidän nykyisen pöytän pituuden liian haastavaksi. Se on oikeasti vaikea kattaa nätisti neljälle, kun tilaa on niin paljon. Ongelmat kullakin 😉 Tykkään tuosta Mörbylangan ulkonäöstä ihan hirmuisesti, mutta tuo väri mietityttää. Toisaalta liki musta taustaseinä ja tuollainen ruskea toimisi aika kivasti yhteen. Ja hei, ollaan näitä ennenkin valkoiseksi maalattu! Tosin pöytä on massiivipuuta, joten sen hiominen ja öljyäminenkään ei ole poissuljettu juttu.

Nyt on kivoja muistoja lehtiartikkeleiden muodossa niin kodista kuin mökistäkin! Näihin on ihana palata sitten joskus. Hei, meillä on ollut juhlahumun lisäksi vähän härdelliviikko tuon äippäliinin lääkäreiden sun muiden kanssa, joten pahoittelen että siellä on muutamiin sähköposteihin vastaamatta. Hoidan ne asap, mutta nyt jatkan kommentteihin vastaamista. Kyllä te ymmärrätte, välillä elämässä pitää priorisoida 

TORSTAITERKKUJA LÄHETELLEN,

alle


10 Responses to “Kotimme lehtijuttu”

  1. Aurinkoinen sanoo:

    Minua kyllä hämmensi, kun luin tuon Ikean pöydän avainominaisuuksia. Massiivipuu? Muuten kiva.

    • Viivi sanoo:

      Massiivipuu saa multa kyllä suuret plussa kaiken lastulevyroskan keskellä. Mörbylånga näyttää kivalta ja olen sitä itsekin ihaillut. Hiukan mietityttää vaan pöydän jalkojen sijainti, joka asettaa rajoituksensa istumapaikoille: 4 tuolia ei mahdu millään rinnakkain väliaikaisestikaan ja pystyykö päädyissä istumaan mukavasti, ettei pöydänjalat ole tiellä?

      • Viivi sanoo:

        Up, pitäis lukea tarkemmin. Ajatukseni olivat tietysti eri pöydässä nimeltä Möckelby. Niin, pinta massiivipuuta. Kuulosti hieman oudolta tuotetiedolta. Vai onko se sama asia kuin puhutaan viilupinnasta?

        • Maria sanoo:

          Huomenta Aurinkoinen ja Viivi 🙂

          Itse asiassa mäkin luin väärin; tuo pinta on massiivipuuta. Mutta mietin, että se pitää kyllä olla sitä paksulti, sillä usein kun lakkoja/öljyjä hiotaan, pitää hioa aika pitkälle, sillä nuo tuppaavat imeytymään joskus aika syvällekin puuhun!

          Tuö Möckelby on myös ihana!

          Iloista vappua <3

  2. Sari Riekkola sanoo:

    Onnittelut lehtijutusta Maria, olen iloinen, että kaunis kotinne pääsi lehtien sivuille!
    Mukavat loppuviikot sinne! <3

  3. Sari Riekkola sanoo:

    Hei Maria, sulle on blogissani kiva haaste 🙂

  4. Anu sanoo:

    Eilen juuri tuota lehteä selailin ja huomasin tutun siellä . Oli kauniita kuvia teidän kauniista kodista! Ihanaa vappuviikonloppua!

    • Maria sanoo:

      Hei huomenta Anu
      ja kiitos kaunis 🙂

      Iloista vappuviikonloppua sinnekin, nautitaan (toivottavasti) auringosta <3

Kommentoi