keskiviikko 20. huhtikuu 2016

Tyhjä talo & lempparisalaatti

Salaatti 4Salaatti 6Salaatti 8Salaatti 3 Salaatti 5 Salaatti 1HELLUREI!

Menipäs vähän myöhäiselle blogijutut! Iltapäivästä karkasin töistä kasvohoitoon ja ah autuus. Hei oikeesti, mä olen aina luullut että kasvohoidon jälkeen kasvot kuuluu olla punaisia pisteitä täynnä ja että kasvohoito on sangen kivulias kokemus. Kiitos tuon ihanan kosmetologin ihoni on täysin puhdas ilman mitään mekaanista puhdistusta. Aiemmin ei kehdannut lähteä kauppaan koko päivänä ihonpuhdistuksen jälkeen. Nyt kävin ensin ulkoiluttamassa äitiä maitokaupassa ja sitten veimme hurmurikummipojan ”kakulle” (lue: perunaleivokselle). En tiedä mistä noin pieni assosioi mut ja kakun, mutta usein sanoo ”Maijan kyytiin, kakkua!”. :)

Saateltiin tuossa mies työreissuun ja nyt on talo tyhjä. Vaikka kolmistaan täällä ollaankin tytsyjen kanssa. Pitkästä aikaa taas vuorossa vähän pidempi reissu. Ei auta kuin ottaa ilo irti, nukkua siskonpedissä, tehdä fredagsmys-ruoat naisväelle ja suunnata Helsinkiin lauantaina. Kivasti se aika kuluu ja sunnuntai-ilta tulee alta aikayksikön. Se on jännä juttu, että kun mies on poissa niin mulle ei juurikaan maistu edes ruoka. Tai ei jotenkin muista syödä. Ihan hämärää touhua, eikö? :D No tänä iltana söin ihan tämän hetken lempparisalaattiani; salaattipohja, eilisen keitetyt couscousit (kvinoa toimii myös), savulohta, avokadoa, oliiveja ja fetaa. Vain aurinkokuivatut tomaatit puuttuivat. Sekä se maailman paras ruokailuseura. Ikävä on kuitenkin terve tunne. Siitä tietää tuntevansa syvästi, rakastavansa. Ikävästä saa myös voimaa. Vaikka sen osa onkin vaikeampi, kumpi jää. Luulisin ainakin. Mut hei, nyt loppu nössöilyt ja herkistelyt. Taidan luukuttaa kuitenkin vielä pari kertaa Zen Cafen ”Tämä talo on tyhjempi nyt” -biisiä pyykin viikkauksen lomassa ;)

Huomasin muuten just, että noi sitruunatkin köllötteli mun vissylasissa lusikassa. Good for them. Ei auta. Ehkä saan pikkuisemman unipupun kainaloon yöksi.

KESKIVIIKKOILTATERKKUSIN,
alle


7 Responses to “Tyhjä talo & lempparisalaatti”

 1. Anu sanoo:

  Ou nou!mitenkähän mä totun,kun mun mies alottaa reissuhommat..
  Jos sulle tulee vieläkin ikävä ja sun mies taitaa reissata usein!;)
  Sunnuntaina eka lähtö,tulee seuraavana viikonloppuna.
  Normaalisti tulee olleen pois kotoa ma-to.voit kuvitella mikä muutos tähän meidän 24/7 symbioosiin:D
  Kaiken se kestää<3 tsemppiä meille:)

  • Anu sanoo:

   Karkas..tsemppiä meille molemmille:)

  • Maria Maria sanoo:

   Hei huomenta Anu
   ja voi jösses, mä oon niin kade, kun saatte olla mökillä (katsoin IG kuvaa :)!

   Teillä astuukin ihan erilainen arki kuvioihin! Kyllä se siitä sitten alkaa sujumaan. Alku voi olla vähän shokki ja hei, eipähän ainakaan pääse kyllästymään toiseen ;)

   Kaiken se kestää, tsemppiä meille molemmille <3
   Ja niiiiiin ihanaa mökkiviikonloppua <3<3<3

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Hyvännäköistä salaattia siellä!
  Tsemppejä sinne, kyllä sie saat unen tytöt kainalossa :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsuli Sari,

   ja kiitos! Salaatti maistuu kyllä aina :)

   Täällä puksutellaan jo junalla kohti Helsinkiä! Tytöt ovat veljen perheen hellässä hoidossa <3

   Ihanaa viikonloppua pohjoiseen <3

 3. M sanoo:

  Meilläkin mies reissaa välillä paljon ja saattaa olla pitkiäkin aikoja poissa. Ikävä on, mutta terveellä tavalla; tietää rakastavansa eikä pidä toista itsestään selvyytenä. Minusta erossa olo syventää vaan meidän suhdetta, koska kaipaa ja tietää miten tyhjää olisi elämä ilman toista ja osaa sitä kautta arvostaa sitä harmaata arkea sitten yhdessä. Meilläkin muuten nukutaan aina sillon siskonpedissä :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka M

   mehän ollaan sitten ihan samiksia reissaavien miesten ja siskonpedin suhteen :)

   Just näin, se harmaa arki tuntuu niin pajlon kivemmalta, kun ollaan yhdessä – elämän pieniä opetuksia <3

   Ihanaa lauantaita <3

Kommentoi