sunnuntai 07. helmikuun 2016

Viikonloppuna…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…olen viettänyt laatuaikaa äidin kanssa ja
…todistanut ihmettä; meidän yleensä niin pieniruokainen äiti söi kaksi (2!!!) lautallista currykanaa.
…olen tullut tulokseen, että kolme viikkoa sairaalaruoalla on aika pitkä aika.
…olen ollut onnellinen siitä, että meillä on tiivis perhe ja että ollaan kaikki tässä lähellä.
…olen myös pohtinut sitä, että mistä tietää mitkä seinät kellarikerroksessa on kantavia.
…ja missä mittakaavassa noita seiniä pystyy kaatamaan ilman, että keskikerros talosta romahtaa kellariin ;D
…olen vetänyt pari hikitreeniä ja ai että teki hyvää!
…kävimme Asta-messuilla fiilistelemässä (ei lähtenyt mopo käsistä, mutta löysin yhdet portaat, jotka on pakko saada…enää ei puutu kuin paikka portaille 😉 ja tunsin hiukka huonoa omatuntoa siitä, että nakitin meidän ”pojat” sinne töihin enkä itse ollut messuhommissa. Olin kuitenkin hengessä mukana siinä samalla, kun hoidin äitiä.
…olen mennyt sänkyyn illalla seiskalta ja nukahtanut ysiltä.
…olen nukkunut liki kellon ympäri.
…mietin, että josko ottaisi Arabiat arkikäyttöön ja heivaisi kaikki eriparia olevat kupit ja lautaset pois.
…olen kuunnellut neljän pienen prinsessan kikattelua siskonpedissään.
…olen siivonnut miehen kanssa kodin puhtaaksi, jotta täällä on kivempi olla.
…viikkasin seitsemän koneellista pyykkiä ja päätin, että tästä lähtien meillä pestään vain likaisia vaatteita eikä niitä, joita on vain kerran pidetty eikä viitsitä laittaa takaisin vaatekaappiin.
…olen ollut onnellinen tuosta rakkaasta, joka osaa ostaa mulle tuliaisiksi juuri ne oikeat sisustuslehdet.
…olen pohtinut, että miksi jotkut tulppaanit rupsahtavat parissa päivässä ja jotkut kestävät viikon.
…kävin anoppilassa syömässä…joskus tekee hyvää päästä valmiiden ruokapatojen äärelle.
…olen miettinyt, että jos tekisi tästä reissuun asti 100 vatsalihasliikettä päivässä, niin saisiko six packin näkyviin 😉
…totesin, että Runerbergin tortut ja laskiaispullat on nyt tältä vuodelta syöty.
…löysin yhden alkavan vatsalihaksen oikealta puolelta rinnan alta. Tai sitten se oli vain varjo, joka näkyi peilin kautta 😀
…päätin loppujen lopuksi, että aivan sama vaikkei sitä six packiä näkyisikään.

Niin, että heippahei vaan 🙂 Miten teidän viikonloppu on mennyt? Meillä mentiin tämä viikonloppu äidin ehdoilla ja bloggaamiset olivat tyystin toissijainen juttu. Äiskä nautti kotilomasta eilen viiden tunnin ajan täysin rinnoin. Kotiloma sujuikin niin hienosti, että taas tänään lomailtiin viiden tunnin ajan. Onhan se niin, että ei oman kodin voittanutta ole. Henkiselle puolelle teki paljon, että äiti pääsi kotiin lastenlastensa ympäröimänä. Vaikka melua ja vilskettä riitti ehkä vähän liikaakin. Kotiutusta on ehkä vielä vähän aikaista harkita (ellei sitten saada arsenaali kotiapulaisia äiskän mukaan), mutta kotilomille nyt varmasti pääsee jatkossakin. Jahka hoidot on ohi ja kuntoutus alkaa, niin mä uskon, että kyllä me vielä äipästä kotikelpoinen saadaan ♥ 

Sen verran tosin ehdin blogijuttujakin tehdä, että kuvailin materiaalia ensi viikon postauksiin. Luvassa on ainakin kasvojen hoitojuttuja sekä top 3 hiustuotetta tällä hetkellä. Aina silloin tällöin näitä kysellään, joten saamamme pitää. Sitten jatketaan kokeilua uudenlaisten arkiruokien osalta. Ja ehkä vähän fiilistellään sauna- ja kylppärisuunnitelmien parissa 🙂 Nyt viikkomaitokauppalistan tekoon. Vielä kun keksisi, mitä sitä ensi viikolla syödään. Huomasin, muuten että tuo kauppakassipalvelun hinta on hieman noussut (3,90 -> 5,90). Toivotaan, ettei enää tuosta nouse, sillä sitten saattaa mennä sinne kipurajan tuntumaan.

SULOISIN SUNNUNTAI-ILTATERKUIN,

alle


10 Responses to “Viikonloppuna…”

  1. Hahaa, alkava vatsalihas….hihitän täällä sille 😀

    Käys kurkkaan minun loistava treenivinkki perjantain postauksesta ! Kesäkuntoon helposti ja takuuvarmasti….

    • Maria sanoo:

      Moikka ihana
      ja hih, se vatsalihas muuten piilouti jonnekin (kenties laskiaspullan alle) maanantaina ja olen yrittänyt sitä houkutella esiin. Turhaan 😉

      Hei kiitos, tuun tsekkaamaan! Treenivinkit tulee tarpeeseen!

  2. Emma sanoo:

    Ihanaa, että saitte viettää viikonlopun äitisi kanssa <3 Varmasti hänelle ihan parasta hoitoa ja terapiaa se, että saa olla rakkaiden ympäröimänä!

    Repesin ihan totaalisesti sun "alkavalle vatsalihakselle" 😀 Onnea siitä! Ja hei, innolla ja jännityksellä täällä odotellaan sitä, että päädyttekö muuttamaan vanhaan lapsuudenkotiisi (mikä ihana ajatus tuo juurille palaaminen)! Ymmärrän täysin edellisen postauksesi; kun rakensimme kotiamme, minä keskityin lähes kokonaan keittiön suunnittelemiseen 🙂 Keittiö todellakin on kodin sydän ja kun se onnistuu, pienet puutteet talon muissa osissa eivät yhtään harmita! Suosittelen muuten lämpimästi kaasuhellan harkitsemista, mulla ainakin se nosti ruuanlaiton ihan uusille leveleille! Jos kiinnostaa, niin annan mielelläni vinkkejä ja ohjeita.

    Ihanaa alkanutta viikkoa Maria!!

    Emma

    • Maria sanoo:

      Moimoi Emma,

      oli ihana viikonloppu <3 Just näin, kyllä se oma koti aina voittaa sairaalaolosuhteet!

      Hihii, kiitti - se vatsalihas meni pois näkyvistä. Vissiin ujostelee tai jotain 😉

      Oih, kaasuhella kuulostaa ihan unelmalta...onko teillä lisäksi muuta hellaa? Vai ihan vain kaasuhella? Mä varmasti kyllä onnistuisin polttamaan koko talon sellaisen kanssa 🙂

      Kiitti ja ihanaa keskiviikkoa sinne <3

      • Emma sanoo:

        Joo on, kaksi sähkölevyä (ja iso puuhella – meillä ei kuolla nälkään vaikka tulisi mikä energiakriisi, hih). Mutta tiedätkös, sähkölevyt ovat ihan ruosteessa, olen niitä tainnut käyttää kaksi kertaa vajaan neljän vuoden aikana!! Kaasu on niin kätevä, että mikään muu ei kelpaa sen jälkeen.

        Mäkin ”pelkäsin” alussa, sammutin pullon hanan aina yöksi jne. Mutta noi nykylaitteet on niin turvallisia (+ ammattitaitoinen asentaja), että pelko on ihan turhaa. Jotenkin musta tuntuu, että sähkö jäisi helpommin vahingossa päälle, koska sitä ei näe samalla tavalla.

        SUOSITTELEN!!! Laita vaikka sähköpostia jos haluat tietää enemmän 🙂

  3. Anu sanoo:

    Sä oot ehtinyt monenlaista:)kiva,että mummun vointi on paranemaan päin:)
    Tän viikon blogijutut kuulostaa kivoille,mulla on ideat ihan loppu arkiruoan suhteen..ja hius-ja ihonhoito kiinnostaa myös:)
    Tuo kauppakassin hinnannosto kuuluu vissiin siihen ”halpuutukseen”,jolla ku*taan kuluttajaa silmään..tosiasiassahan siellä on hinnat noussut..
    Kivaa päivää!

    • Maria sanoo:

      Moikkis Anu!
      Juu, tekevä ehtii…tosin välillä voisi olla ehtimättäkin 😀

      Mulla on jotensakin ollut nyt vähän hoppu, että postauksia ei ihan joka päivä satele, mutta tänä iltana tulossa ihonhoitoa 🙂

      Just näin, en ole nähnyt halpuutusta…muuta kuin Reissumiehessä 😀

      Kivaa keskiviikkoa sinne <3

  4. Sally sanoo:

    Oi kuinka kivoja juttuja kaikki!

    Nähtiin muuten teidät, kun käppäilitte parkkikselta Pirkkahallille. Koitin huiskutella kovin ratin takaa, Julia taisi huomatakin ;DD Olikohan kyseessä samat portaat, joille mä menetin sydämeni..?

    • Maria sanoo:

      Kiitsa ihana
      ja vielä kerran hurrrrjasti onnea <3

      No Julia mulle alkoi hihkuun, että tuossa meni Countrysally 😀 En taas perinteisesti nähnyt enkä kuullut mitään 😉

      Juu, sellaiset lasikaiteella olevat portaat! 🙂

      Ihkua keskiviikkoa <3

  5. Kaikkea sitä mahtuu ihmisen päähän! Olisi joskus hauska kirjoittaa omaakin tajunnanvirtaa ylös, mitähän sieltä paljastuisi…?

    Tuo taottu ruukku on iiihana, minä sitä niin katselin kaupassa mutta en raaskinut ostaa. Sopii teille tosi hyvin. 🙂

Kommentoi