lauantai 28. marraskuun 2015

Leppoisa lauantaiaamu lukunurkkauksessa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HEIPPAHEI!

Meinasin toivottaa hyvĂ€t huomenet 😉 Voi apua, huomasin klo 11:40 lipittĂ€vĂ€ni vielĂ€ aamukahvia hiukset mĂ€rkinĂ€. ElĂ€en sisĂ€isesti suunnilleen jotain kello yhdeksÀÀ. Mihin tĂ€mĂ€ lauantaiaamu hurahti? No sillĂ€ taitaa olla osuutta asiaan, ettĂ€ nukkumatti heitti astetta tujummat unihiekat ja herĂ€ttiin vasta pĂ€ivĂ€nnÀöllĂ€. Jos tuota harmaata keliĂ€ sellaiseksi voi kutsua. TÀÀllĂ€ Tampereella tuulee niin, ettĂ€ katto meinaa lĂ€hteĂ€ irti. Oli kuulemma aika ”bumpy ride” eilen lentokoneessakin.

Sain reissusta kotiin palaavalta mieheltĂ€ tuliaisiksi pari tanskalaista sisustuslehteĂ€. NiitĂ€ olen tĂ€ssĂ€ aamutuimaan ahminut uudistuneessa lukunurkkauksessa. Huomaan, ettĂ€ tanskalaiset sisustavat joulun aika pitkĂ€lti luonnon materiaalein. On lehtikuusen oksaa, havuja ja ihan vissiin koivun lehdettömiĂ€ oksia. KĂ€pyjĂ€, sammalta ja heiniĂ€. NĂ€yttÀÀ aika hyvĂ€ltĂ€, ainakin omaan silmÀÀni 🙂

Oli muuten kiva kuulla, ettĂ€ niin moni sai eilen ostettua sen pitkÀÀn pohtimansa kameran. Oli kyllĂ€ sellaisia oksat pois -tarjouksia, ettĂ€ itsekin hetken aikaa harkitsin kamerani pĂ€ivittĂ€mistĂ€. Tosin sitten aloin miettimÀÀn, ettĂ€ miksi ostaisin uuden kameran. MitĂ€ vikaa nykyisessĂ€ on? MitĂ€ ominaisuuksia kameraltani voisin vielĂ€ toivoa? NiinpĂ€, ei ollut tarvetta pĂ€ivittÀÀ kameraa. Mutta toki tein joitain ostoksia Black Fridayn kunniaksi; tilasin itselleni viisi joululahjakirjaa 😀 JoulunpyhĂ€t menee leppoisasti lukiessa!

Nyt sen blinitaikinan kimppuun. Keskustaan ei jaksa lĂ€hteĂ€, joten lĂ€hden metsĂ€stĂ€mÀÀn mĂ€tiĂ€ tuosta lĂ€hikaupasta. Josko menisi kĂ€vellen, niin voisi samalla kĂ€ydĂ€ metsĂ€ssĂ€ katsomassa kĂ€pyjĂ€ ja karahkoita. Tanskalaislehtien inspiroimana. Viikon pÀÀstĂ€ tĂ€nÀÀn ollaan muuten KöpiksessĂ€. Muistan silloin aikoinaan, kun varattiin matka, niin nĂ€in sieluni silmin Tivolin jouluvalaistuksessa, kauniin lumipeitteen kera. Hmph, tuonne on luvattu liki +10 astetta ja aurinkoa ensi viikonlopuksi 🙂

LEPPOISAA LAUANTAITA,

alle


10 Responses to “Leppoisa lauantaiaamu lukunurkkauksessa”

  1. Nina sanoo:

    Köpis on mun lemppari kaupunki ja varmasti kaunis nÀin joulun alla. Tanskalaisilla on sisustamisessa todella hyvÀ tyylitaju!

    • Maria sanoo:

      Huomenta Nina,

      Köpis on niin ihana <3

      En olekaan koskaan siellĂ€ nĂ€in joulun alla kĂ€ynyt, mutta odotukset on korkealla 🙂

      Suloista sunnuntaita <3

  2. Tiina sanoo:

    Kiva lukunurkkaus 🙂
    Olen etsinyt noita sisustusvaloja,mistÀ olet nuo hankkinut jotka on tuossa pullossa? Valo on juuri sellainen lÀmmin siinÀ mitÀ itsekin haen.
    Olen myös Tampereelta.

    • Maria sanoo:

      Moi Tiina
      ja kiitos 🙂

      Tuo taitaa olla muutaman vuoden vanha Airamin 40 valon valosarja. ÄiskĂ€lle ostettiin sellainen viikolla Lielahden Löytötavaratalosta 🙂

      Ihanaa sunnuntaita <3

  3. Sari Riekkola sanoo:

    Hyvin passaavat nuo julisteet tuonnekin ja tuo tuoli on ihana!!!
    Leppoisaa lauantai iltaa sinne! <3

    • Maria sanoo:

      Hei huomenta Sari

      ja kiitos <3 Musta tuntuu, ettĂ€ tuo vĂ€hĂ€n katveessa ollut nurkkaus herĂ€si nyt henkiin 🙂

      Suloista sunnuntaita sinne pohjoiseen <3

  4. Veronica sanoo:

    Tervetuloa Köpikseen! Tivoli on kyllÀ parhaimmillaan kirkaalla sÀÀllÀ ja ILMAN lunta. TÀÀllÀ on jo ollut ensimmÀinen lumimyrsky ja melkein koko elÀmÀ ja liikenne seisahtui, joten kirkas ja lumeton sÀÀ on parasta. Ja jos tuulee niinkuin tÀÀllÀ yleensÀ aina, on lÀmpötilakin ihan tarpeeksi kylmÀ. Mukavaa matkaa teille!
    Veronica

    • Maria sanoo:

      Oi, kiitos Veronica <3

      Hih, no sitten mĂ€ en toivokaan lunta 😉 Katsoin, ettĂ€ pitĂ€isi olla aurinkoinen keli, joten ei sitĂ€ lunta tarvitse. Veikkaanpa, ettĂ€ Tivolin joulukoristukset tekevĂ€t jouluisen olon.

      Ihanaa ensimmÀistÀ adventtia <3

  5. Aivan ihanan nÀköistÀ ja kyllÀ tuossa nurkkauksessa kelpaa <3

    • Maria sanoo:

      Hei kiitti ihana <3

      KyllÀ kelpaa...paitsi nyt kun pyykkivuoren alta ei nÀy koko tuolia ;D Ei muuta kuin taltuttamaan tuota vuorta!

      Suloista sunnuntai-iltaa <3

Kommentoi