torstai 26. marraskuu 2015

Ooh, onnea!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHEIPSANSAA,

kaamosjuhlat tulisivat taas tarpeeseen. On niin pimiää! Mutta ei auta kuin ajatella positiivisesti; ainakin viritetyt jouluvalot loistavat pimeässä enemmän! :) Hei, vihdosta viimein ehdin arpomaan nuo OOH Minikakku-postauksessa olleen arvonnan voittajat. Suut makiaksi saa seuraavat viisi onnekasta:

Meeja
”Joku ystävistä tulee ohimennen käymään. Tällaiset on nopea napata pakastimesta ja keittää kahvit.”

Sini
”Meillä lähestyvät kuopuksen 1v ja esikoisen 5v synttärit, siellä siis :)”

Susanna
”Viikon parin välein kokoonnumme arki-iltana parin ystävättären kanssa virkkaamaan, neulomaan, jatkamaan keskeneräisiä käsitöitä (joita muuten riittää:)) ja tietysti aloittelemme tapaamisen kahvit juomalla – kylläpä maistuisi nämä meille ja muille martoille.”

Nina
”Tarjoaisin anopilleni (lohtu)kahvit, koska hän menetti rakkaan miehensä viikonloppuna.”

Sannamarianna
”Niin herkullisen näköisiä! Näitä voisi tarjota ihan missä vaan; ristiäisissä, kihlajaisissa, valmistujaisissa, syntymäpäivillä, jouluna, pikkujouluissa, illanistujaisissa, kahvihetkissä… tai herkutella ihan itsekseen. :)”
*********************************************

Onnea voittajille, tarkkailkaahan sähköpostianne :) Palaan illalla kera vastustamattoman arkiherkun. Edullisen arkiruoan, jota meillä syötäisiin päivittäin!

TORSTAITERKUIN,

alle


Kommentoi