keskiviikko 11. marraskuun 2015

Kristallin kimallusta ja salamavalojen säihkettä

*yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium

MOIKKAMOI!

Kuinka moni muistaa päiväni supermallina -kuvaukset vuosi takaperin? Kuvaukset, joissa sain ammattilaisen avustuksella poseerata kauniissa kehyksissä kameralle? Hih, no taas pääsin sen tekemään, vaikka vannoin silloin ettei ihan ole mun heiniä tuo kameran edessä poseeraaminen. Bloggers’ Inspiration Dayssa oli nähtävillä Instrumentariumin pisteellä Heritage Swarovski-kehyksiäNiin kauniita! Menevät ihan koruista. Sieltä täältä kuului ihastuneita hihkaisuja. Me bloggaajat ainakin olimme ihan innoissamme 🙂 Saimme kuvauttaa itsemme ammattilaisen edessä valitsemamme kehykset kasvoilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2282OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itsellänihän on käytössä silmälasit näin vuoden pimeimpänä aikana. Toki niitä pidän myös muutenkin, jos haluan vähän särmää ulkonäköön. Alunperin haaveilin silmälaseja hankkiessani mustista kehyksistä, mutta päädyin silloin ruskeisiin. Nyt kuvauksiin halusin kokeilla mustia kehyksiä. Niihin herkkyyttä tuovat kauniit Swarovskin kristallit sangoissa.

”Heritage brändi tarjoaa ylellistä kehysmuotia naisille ja miehille. Brändi viestii luksusta ja
ajatonta tyylikkyyttä. Heritage-kehysten valmistuksessa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja,
jotka takaavat kehysten korkean laadun. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden
aikojen klassisesta tyylistä.”

Mä tykkään, että myös silmälasit saavat olla kauniit. Niillä saa niin paljon ilmettä aikaan ja pieni luksus ei ole koskaan sangoissa pahitteeksi. Tuolla punaisella matolla kuvattavana ollessaan tunsi olevansa kuin Hollywoodin tähti konsanaan. Taustasomisteissakin salamavalot välkehtelivät. Itse asiassa, koko tuo Instrun standi tuolla Bloggers’ Inspiration Day:ssa henki samaa henkeä kuin tämä kaunis kehysmallisto. Ripaus luksusta pimeän lokakuun keskelle. Sitä tarvitaan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2283OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heritage Swarovski-mallisto saapui yksinoikeudella Instrumentariumiin syksyn uutuutena. Täytyykin mennä liikkeeseen tutustumaan tähän mallistoon vielä paremmin, sillä edelleen haaveilen mustista kehyksistä. Kuten totesin, niin tuolla Instrumentariumin pisteellä kuhisi kuin muurahaispesässä. Mutta hyvällä tavalla. Ihana huomata, että siinä missä silmälasikehykset ovat olleet aikoinaan välttämätön paha, ovat ne tänä päivänä kauniita asusteita, joilla saa luotua omanlaisensa tyylin. Alla olevasta videosta voi aistia päivän tunnelman. Joka oli sangen iloinen ja innostunut!

ILOISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle

Huom! Kauniista kuvista krediitit: Tim Kiukas ja Julian Schröpel / Simbayu


Kommentoi