lauantai 17. lokakuu 2015

Kausivalokauden korkkaus (& arvonnan voittaja)

IMG_6495IMG_6494 IMG_6502 IMG_6504 IMG_6505IMG_6506

ILTAA IHANAT

ja oikein leppoisia lauantai-illan terkkuja kaupungista. Niin se vain tilanne elää. Iltapäivästä tuli tunne, että josko sittenkin yöksi kotiin. Mökillä oli ihanaa, mutta jotenkin vain tuntui, että tuo yksi yö tänä viikonloppuna riitti saaressa. Saunottiin, pelailtiin, syötiin ja samoiltiin metsässä. Sitten tuli koti-ikävä takavasemmalta. Täytyy kuunnella sydämen ääntä. Ollakin, että olisin halunnut haastaa itseni noilla ruoka-aineksilla tuolla mökillä ;) Tultiin kotiin tuossa tunti sitten, siivoilin ja virittelin kausivalot.  Onko teillä jo kausivalokausi korkattu?

Mökiltä toin mukanani myös pienen kuusen. Ei joulukuusen, niin kuin tuo mies ajatteli vaan kausikuusen :D Aikas söpö, eikö?! Hei, ei ollut tarkoitus postata tänä iltana, mutta Sara ihanainen tuossa aamun postauksen kommentissaan kyseli Mackaysin marmeladiarvonnan voittajan suhteen. Pahoitteluni, olen unohtanut arvonnan kokonaan suorittaa. Kiitos siis Sara muistutuksesta! Arvonnassa onni suosi Jasminellaa kommentilla: ”Täytyypä tunnustaa, ettei meillä oo ikinä marmeladia kaapissa! Olisipa siis kiva päästä testaamaan :)” Onnea Jasminella, laitan sinulle sähköpostia viikonlopun aikana, niin saadaan tuotepaketti oikeaan osoitteeseen.

Me aletaan miehen kanssa askartelemaan nyt yhden yhdistyksen tilinpäätöksen kanssa. Just sellaista sopivaa lauantai-illan puuhaa. Eih. Haaveilen myös take out sushista. Kerran kun täällä kaupungissa ollaan… Palataan huomenna kera mökkikuvien ja mökkiturinoiden.

TUNNELMALLISIN ILTATERKUIN,

alle


5 Responses to “Kausivalokauden korkkaus (& arvonnan voittaja)”

 1. Outi sanoo:

  Tuo kuusi on aivan ihana idea :). Ja kausivalot on ollut ympäri vuoden korissa, ne jotenkin jäi siihen viime joululta ja lopulta en halunnut ottaa niitä ollenkaan pois :).

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Outi
   ja kiitos :) Vähän vielä mietin, että onko liian jouluinen, mutta ei kai ;)

   Meillä kausivalot roikkuivat myös läpi kesän, mutta nyt vasta laitettiin niihin valot!

   Suloista sunnuntaita <3

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Tunnelmalliset kuvat!
  Ja hitsit, nyt kyllä lähtee tämäkin eukko metsään, viikolla jo ajattelin hakevani
  pikku kuusen, mutten sitten vielä kehanu:)
  Meilläkin kausivalot olleet ympärivuoden paikoillaan, ovat niin kivoja!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Sari,

   jouluiset aka tunnelmalliset :D

   Kuule, nyt metsään vain! Metsässä on ihanaa ja sieltä löytyy vaikka mitä. Meinasin kanerviakin saaresta raahata kotiin, mutta auton oli niin täynnä, että jätin sitten ens kertaan ;)

   Ihanaa sunnuntaita sinne <3

 3. Niina sanoo:

  Yhdet kausivalot olen kaivanut esille, niillä mennään lokakuun loppuun, ellei lumi yllätä ennen sitä! :)

Kommentoi