keskiviikko 29. heinäkuu 2015

Uusi makuuhuone

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMOIMOI!

Huhheijakkaa, mikä projekti meillä eilen alkoi noin klo 15.00 maissa. Meillä oli alunperin tarkoitus vaihtaa meidän makkarin ja esikoisen huoneen paikkaa tänään (mummun avustuksella), mutta päätinkin ihan ex tempore aloittaa tuon rumban eilen. Työreissuun pohjoisempaan eilen illalla lähtenyt mies tykkäsi ;) Esikoisen kanssa tyhjättiin hänen huoneensa olohuoneen perukoilta suitsaitsukkelaa olohuoneen puolelle. Just ehdittiin pyytämään mies hätiin siirtämään tuota meidän tsiljoona kiloa painavaa sänkyä, ennen kuin kaasutti pois kotipihasta. Ja hei hyvä niin, tuo sänky on älyttömän painava. Ei me oltaisi sitä mummun kans saatu siirrettyä.

Mies lähetettiin matkoihinsa ja me jatkettiin tyttöjen kanssa rymsteerausta. Menihän siinä pitkälle yöhön, että saatiin nuo uudistuneet makuuhuoneet ja olohuone kuntoon, mutta tänä aamuna oli kiva herätä. Enää vain imuri odottaa imuroijaansa olkkarin nurkassa.

Pidemmän aikaa mukana olleille lukijoille uusi makuuhuone taitaa tuntua vanhalta makuuhuoneelta. Tuollahan se silloin blogin alkuaikoina olikin monta vuotta. Sänky on nyt 20 cm leveämpi kuin silloin ja se tuntuu tuolla hivenen ahtaassa huoneessa. Vaikka huone on neliöiltään sama kuin aiempi makuuhuoneemme, niin silti se tuntuu paljon pienemmältä. Kiitos tuon massiivisen (vaihtoon menevän, kuvien ulkopuolelle pääasiassa jääneen) vaatekaapin. Yöpöytinä toimii yli 10 vuotta vanhat, silloin muinoin mustaksi käsittelemäni pöydät. Niin, vaikka huone tuntuu lattiapinta-alaltaan pieneltä, niin korkeutta sieltä löytyy noin 3.7 metriä. Isot ikkunat antavat etelään, mikä takaa sen että kesäiltoina tuo huone on kuin pätsi…siis sellaisina kesäiltoina, jotka kuuluvat kesään :) Nyt onkin muuten ollut pari ihanan aurinkoista päivää. Näistä on saanut todella paljon energiaa!

Mitäs mieltä olette? Mä tykkään, toivottavasti mieskin, jahka palautuu työreissusta. Hämyisestä mentiin aimo harppaus takaisin kohti vaaleaa. Jotain särmää tuo ehkä syksyksi kaipaisi…jos heiluttelisi vähän maalitelaa. Tai sit ei. Antaa ajan nyt joka tapauksessa hieman kulua. Esikoisen uudesta huoneesta kuvia myös jossain vaiheessa. Siitä tuli ison tytön huone :) Nyt lenkille, sitten kauppaan ja huomenna aamusta takaisin möksälle. Olikin jo ikävä sinne!

KESKIVIIKKOTERKKUSIN,

alle

PS. ja juu, meidän makkarin ongelmakryyni on tuo telkkari. Mun puolesta, kun makuuhuone voisi olla ilman televisiota. Onko teillä muuten makkarissa telkkaria?


20 Responses to “Uusi makuuhuone”

 1. Imppa sanoo:

  Kaunis makuuhuone! Ei missään nimessä telkkaria makkariin. On jo näitä kaikenmaailman laitteita, joita tulee jo liiankin kanssa raahattua makkariin.. Ennen oli kirja ainoa viihdyke makkarissa, nyt on jo ties mitä.

  PS. Teidän mökkijuttuja on kiva lukea!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Imppa :)

   No sepäs se, kun usein siellä sängyssä katsoo vielä puhelintakin viimeisenä ennen nukkumaanmenoa. Tosin mä taidan olla siitä poikkeus, että nykypäivänä tulee sängyssä luettua enemmän kuin katsottua telkkaria :)

   Kiitos, mökkijuttuja tulee tasaisin väliajoin!

   Mukavaa perjantaita <3

 2. Minttu sanoo:

  Ihanan rauhaisan ja kutsuvan näköinen pesä! Ja tuo teidän kuva sängyn päädyssä on aivan i h a n a !! <3

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitti MInttu :)
   Tuo taulu tuli teetettyä reilu vuosi sitten ihan päähänpistona…tai ostin sen kuvan siis canvastaululle painettuna. Rautakaupasta hain puulevyn, jonka päälle sen pingotin. Aika painava tuosta tuli, mutta toivotaan että pysyy jatkossakin seinällä :D

   Ihanaista viikonlopun aloitusta sinne <3

 3. Nippe sanoo:

  Ihanalta näyttää!! :)

  Meillä on tv makkarissa. Välillä menen sinne katsomaan jotain hömppää ja rauhoittumaan. Yleensä miehen kanssa katsotaan aina yhdessä vain ollkarissa.
  Mikä vaatekaappi jää kuvien ulkopuolelle? Eihän ole myyntiin tulossa? Meillä voisi olla tarvetta.
  Jään odottelemaan kuvia tyttären huoneesta! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Nippe :)

   Meillä tuo telkkari on sitä varten, että mies saa katsoa urheilu- ja tulosruudut rauhassa ;D ;D ;D

   Sellainen valkoinen iso kolhuja kokenut vaatekaappi (näkyy tuossa, kun tullaan huoneeseen taulujen takana). Et sä halua ostaa sitä, se on ihan romu :D

   Kuvia tulossa, heti kun ehdin kuvailemaan!

   Mukavaa viikonlopun aloitusta (eiks nyt jo se vähän ala, vaikka kello on vasta noin vähän? :D) <3

 4. Laura sanoo:

  Ihanan kutsuvan näköinen makuuhuone teillä! Meiltä löytyy myös telkkari makkarin seinältä, vaikka ei sitä juuri tule siellä edes katsottua…
  Mistä olet hankkinut ton ihanan muhkean peiton? :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Laura,

   mä ehdotin miehelle kanssa tuon telkkarin seinään kiinnittämistä. Saas nähdä onnistuuko :)

   Tuo muhkea peitto on Ikeasta aikoinaan ostettu, parivuoteen täkki, mutta meillä toimii päiväpeittona :D

   Mukavaa perjantaita <3

 5. Kivan näköistä ja sänky on pedattu ihanan kutsuvaksi <3. Ja ei, telkku ei kuulu makkariin :D.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitti Tiia!

   Mulla on joku fiksaatio sängyn petaamisen kanssa; jos tuun esim. töistä kotiin ja sänky on petaamatta, niin ihistyn. Toivon siis jatkossakin, että jaksan sen pedata :D

   Ihanaa perjantaita <3

 6. Sari Riekkola sanoo:

  Tuo sänky on upottavan ihanan näkönen… kaunista ja raikasta on!!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Sari,

   tuo päiväpeitto (tai parivuoteen täkki) varmaan sen tekee. On kyllä ihanan paksu ja lämmin talvella. Välillä nukun sen alla ja päikkärit pötkötän sen päällä :)

   Aurinkoisia perjantaiterkkuja <3

 7. Ansku sanoo:

  Kyllä on nättiä! Tykkään hurjasti :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunokainen!

   Mäkin nyt tykkään väliin vähän vaaleammasta. Jännä, kun yleensä syksyä kohti tummennetaan, niin meillä makkari vaaleni :)

   Oikein aurinkoista viikonloppua <3

 8. Niina sanoo:

  Mietin etteikös teillä ollut sängynpäätyä.. mutta eron taitaakin tehdä vain tuo seinän väri, hurjasti muuttaa ilmettä. :)

  Edellisessä osoitteessa meillä oli makuuhuoneessa tv, aika harvoin sitä tuli katsottua. Nykyisessä talossa makuuhuoneemme on olohuoneen yheydessä, koska yläkerran remontti on vielä aloittamatta. En usko että uuteen makuuhuoneeseen tv:tä tulee.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Niina,

   no se vähän tuntui kuin sängynpäädyltä se tummanharmaa seinä :D Voipi olla, että tuonnekin huoneeseen sellainen tulee, jos vaaleuteen kyllästyn.

   Mä olen kans vähän antimakuuhuonetelkkari-ihminen, mutta katsotaan nyt ;)

   Aurinkoista viikonloppua <3

 9. Aips sanoo:

  Moikka,

  Ihanan näköinen tuo päiväpeite. Onko se mistä ? :)

Kommentoi