sunnuntai 17. toukokuu 2015

Mökkiterkut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHELLOU!

Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava viikonloppu! Perinteisesti sunnuntai-illan mökkikatselmus kuvien muodossa :) Piti tulla koneelle jo aiemmin, mutta jämähdin sohvannurkkaan lukemaan sen vikan Carlos Ruiz Zafonin kirjan loppuun. Olipahan hyvä! Jäi tosin taas sellaiseen kohtaan, että en malta odottaa jatkoa. Kovin olen yrittänyt googlata, josko kohta ko.kirjailijalta uusi teos saapuisi, mutta en ole vielä löytänyt. Onneksi olin kaukaa viisas ja lainasin perjantaina kirjastosta jo kolme uutta kirjaa. Se on vaan kumma, että ei pysty lennosta vaihtamaan toisen kirjailijan kirjaan hetimiten. Pitää antaa muutaman päivän kulua.

Niin, palatakseni mökkitunnelmiin. Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Raskaan viikon jälkeen totaalirentoutuminen rakkaiden kanssa siellä mökkikuplassa. Pääosin aurinkoa, mutta myös tuulta ja pilvistä. Eipä tuolla juuri ilmat haittaa; sisällä on ihan hyvä olla ja ulkonakin pystyy olemaan säällä kuin säällä. Pukeutumiskysymys. Eilen teimmekin vähän pihahommeleita ja siirsimme yhden ison halkopinon päämökin takaa saunan taakse. Tietää taas tehneensä. Ihan parasta tuollainen hyötyliikunta. Sen lisäksi sutaisin paljuun pohjusteen. Ensi viikonloppuna sitten puuöljyn vielä pintaan.

Muuten nautimme hyvästä ruoasta, päikkäreistä, pitkistä yöunista ja maraton saunottelusta. Mies uskalsi uimaankin. Hui! Eilen illalla pelailimme; mies ja esikoinen palapelejä ja me kuopuksen kanssa Unoa. Mä en ala, toinen haluaa pelata niin, että lasketaan pisteet. Lopetimme siinä vaiheessa, kun äipän pistesaldo oli 257 ja toisella nolla. Pelikorttipeleistä pelailimme amerikkalaista ja ristiseiskaa. Muistan aikoinaan pienenä pelanneeni paljonkin pelikorteilla. On vain vuosien saatossa unohtunut nuo pelit. Mitäs muita pelikorttipelejä niitä olikaan? Sellaisia lasten kanssa pelattavia?

Auringonlaskuja tuli taas ihailtua. Luonto todellakin laittoi taas parastaan. Näin keväällä ja syksyllä auringonlaskut hehkuvat purppuranväreissä. Kesällä sitten saadaan nauttia niistä oranssiksi taivaan ja järven värjäävistä auringonlaskuista. Luonnon ääniä kuuntelimme myös ja totesimme jälleen kerran, kuinka kiva olisi, että tuntisi lintujen sirkutuksen. Katsoitteko muuten viimeisimmän Huvila&Huussin? Katsoin sen tänä aamuna uusintana ja päätin juurikin, että haluan venevajan. Sellaisen ulkokeittiöksi ja ruokatilaksi muutetun venevajan ;)

Kiitos ihanat kommenteistanne eiliseen herkkupostaukseen; palaan niihin myöhemmin tänään. Käyn lisäämässä reseptit tuohon postaukseen myös myöhemmin :)

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA 

alle

 


10 Responses to “Mökkiterkut!”

 1. Sari Riekkola sanoo:

  Ihania tunnelmia mökiltänne…
  Ja auringonlasku on kyllä upeaa katsottavaa!
  Leppoisaa sunnuntai iltaa<3

  • Maria Maria sanoo:

   Heissan Sari
   ja kiitos! Näiden kuvien myötä jaksaa taas odottaa ensi viikonloppuun :)

   Mä olen kyllä kans sellainen auringonlaskubongari, että oksat pois :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne pohjoiseen <3

 2. Aivan ihania kuvia ja tuo teidän mökkilandia on maaginen paikka <3

 3. Elisa n sanoo:

  Täydellisen hienoja kuvia taas jälleen ja ai että noita auringonlasku kuvia<3. Ja täydellinen on myös tuo teidän mökki<3. Ihailen kateudesta aina tuota teidän mökkiä, sen pihapiiriä ja noita maisemakuvia aina näissä sun kuvissa! Leppoisaa sunnintai-iltaa:)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitsa Elisa :)

   Välillä sitä kyllä itsekin ihmettelee, että miten meillä kävi näin hyvä mäihä tuon mökin kanssa. Mökkibudjetti kun oli pienestä pienin ja kaikki muut mökit, mitä käytiin katsomassa olivat kyllä ihan omaa luokkaansa…tai siis tämä oikeastaan oli omaa luokkaansa ja ne muut oli paini omassa luokassaan ;D

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne <3

 4. hilma71 sanoo:

  Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta ollut aivan liian laiska kommentoimaan. Mutta nyt on ihan pakko :-) Kertakaikkisen vangitsevan upea tunnelma näissä mökkikuvissasi! Kiitos visuaalisesti sekä verbaalisesti elämänmakuisesta blogista.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Hilma
   ja kiva, kun kommentoit :)

   Kiitos, tuolla mökillä on kertakaikkisen ihana tunnelma. Ihana kuulla, että se välittyy kuvien myötä :)

   Kiitos ja ihanaa kesän odotusta sinne <3

 5. Pike sanoo:

  Upea blogi!
  Laitathan reseptit myös näihin herkkuihin, kiitos.

  • Maria Maria sanoo:

   Voi kiitos Pike :)

   Tuo salaatti on ihan perusvihersalaatti fetalla, mansikoilla ja balsamicolla höystettynä.

   Quiche Lorraine -wannabe kinkkupiirakkaan tuli tällä kertaa valmispohja kaupan pakastealtaasta.
   Täytteeksi savupalvikinkkua, pussi emmentalraastetta, punainen paprika ja timjamia. Uunissa 200 asteessa noin puolisen tuntia.

   Aurinkoista tiistaita <3

Kommentoi