torstai 14. toukokuu 2015

Mummojakussa ja sitruunapöksyissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA…rakkaita ihmisiä edestä ja takaa 

HEIPSAN!

Pikaiset iltaterkut juhlahumun jälkimainingeista. Väsynyt, mutta onnellinen -sanonta kuvaa tämän hetken olotilaa. Juhlat on onnistuneesti tältä vuodelta juhlittu. Lasten juhlat. Allekirjoittaneen pyöreitä vuosiahan sitten vietellään kesän lopulla. Huh, no onneksi siihen on vielä aikaa ;) Arvatkaas, mistä huomaa lasten vanhenemisen? Siitä ettei synttäreille haluta enää prinsessamekkoja. Niiskis! Nyt pitää olla pilliä, kapeeta ja kirkasta housua sekä rimpsutoppia. Hiuksissa vaaleanpunaista. Itse kaivoin mustan topin ja housujen kaveriksi mummojakkuni. Ihanan tuttu ja turvallinen. Hyvä päällä. Sehän se tärkeintä.

Kolmekymmentä ihmistä on nyt ruokittu ja hauskaa tuntui olevan. Kiva nähdä sukulaisia ja ystäviä pitkästä aikaa saman katon alla. Myös tarjoilut taisivat osua aika nappiin määrällisesti; suolaiset menivät kaikki. Ainoastaan täytekakusta jäi alaosaa jäljelle ja sitruunapiirakkaa sen verran, että huomenna saa työkaverit aamukahville kastettavaa.

Nyt jalat kohti kattoa, kirja käteen ja odottamaan Suomen pelin alkua. Hetki hengähtää ennen nukkumaanmenoa. Palataan huomenna sitten noihin tarjoiluihin. Tämä viikko on ollut niin kiireinen, ettei edes juoksemaan ole ehtinyt. Huomenna taidan mökkimatkalle sujauttaa juoksuvaatteet päälle ja juosta viimeiset viisi kilsaa :)

AURINKOISIN ILTATERKUIN,

alle

 


2 Responses to “Mummojakussa ja sitruunapöksyissä”

 1. Anu sanoo:

  Olette kaunis perhe!
  teidän lapset on kyllä niin teidän näköisiä,sen näki
  niistä kuvista missä oli mummut,että miten ulkonäkö periytyy,nuorempi on ihan isänsä näköinen ja vanhempi sun.
  Ja ihanat sitruunapöksyt,pikkuneiti on oikein lilliputti:)
  Kauniit vaatteet molemmilla tytöillä.

  Meillä on ihan samanlainen hiustyyli sun kans ja värikin tällä hetkellä:)

  • Maria Maria sanoo:

   Voi kiitos Anu <3
   Juu, ei voi erehtyä isästä ja äidistä :D

   Pikkuisen sitruunapöksyt olivat kyllä supersuloiset…oliskohan niitä aikuisten koossa? ;)

   Hih, me ollaan hiussamiksia! Mulla tosin taas ne "platinanvaaleat" puskee tuolta tyvestä läpi. Pitäis vissiin jälleen raidoittaa…se kuluttaa vaan hiusta ihan hullusti!

   Hei, ihanan leppoisaa lauantaita sinne <3

Kommentoi