keskiviikko 13. toukokuu 2015

Vihdoinkin mukavat liivit!

MOIMOI!

Käsi ylös, kenellä on joskus kesken päivän tiimellyksien tuntunut pistävä piikki tuossa rintaliivien alaosan kohdalla? Täällä on ainakin yksi käsi pystyssä. Ei ole mukavaa, kun kesken työpäivän huomaa rintsikoiden kaarituen katkenneen. Siinä ei auta kuin sinnitellä työpäivä loppuun ja välttää kaikkia äkkinäisiä liikkeitä. Tai sitten käydä työpaikan veskissä repimässä koko metallinen kaarituki irti. Niin kuin minä tein. Pääsin Indiedaysin ja Triumphin kampanjan myötä kokeilemaan jotain aivan uutta rintaliivimarkkinoilla. Triumphin Magic Wire -sarjan rintaliivit eivät ole vain kauniita, vaan myös erittäin toimivia. Näissä liiveissä ei ole vaaraa, että metallinen piikki katkeaisi kesken työpäivän, sillä liiveissä on silikoninen kaarituki. Muutenkin liivit tuntuvat päällä varsin tukevilta ja mukavilta. Aina silloin tällöin kärsin nikkeliallergiasta. Yleensä se äityy näin siitepölyaikaan. Pahimpina aikoina se vaivaa siinä määrin, että jopa rintaliivien kaarituet aiheuttavat ihottumaa, housunnappien sun muiden lisäksi. Jo senkin takia olin erittäin onnessani näistä nikkelittömistä, mutta silti tukea antavista liiveistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse olen rintaliivien käyttäjänä ns. sekäkäyttäjä; aika paljon tulee liivejä ostettua ihan ketjuliikkeistä, mutta aina silloin tällöin tulee satsattua laatuun. Ketjuliikkeistä rintaliiviostokset suoritan ihan omin neuvoin, apua kysymättä. Usein hutivalinnan tehden. Alan liikkeissä ja suurien tavaratalojen alusasuosastoilla on yleensä erittäin pätevä henkilökunta, jolta saa asiantuntevia neuvoja liivien sovitukseen. Jonkin aikaa esikoisen saamisen jälkeen yritin vielä pärjätä niillä samoilla rintaliiveillä kuin ennen raskautta. Ehei, raskaus ja imetys olivatkin muuttaneet rintavarustustani niin, että uusiksi meni garderobi rintaliivien osalta. Naisen kroppa on siitä erikoinen, että myös rintavarustus elää iän mukana. Näin keski-iän kynnyksellä sitä alkaa kaipaamaan liiveiltään enemmän tukea ja pieni lisätäytekään ei ole pahitteeksi. Rinnoista on puhuttu blogeissa ja mediassa paljoltikin viime aikoina; siihen keskusteluun en lähde mukaan, mutta sanonpahan vain, että meitä luomurintaisia on potkaissut onni näiden uusien topattujen ja upliftaavien liivien muodossa :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen kaikkea rintaliivien kuuluu tuntua hyvältä päällä. Tämä mun kohdallani tarkoittaa sitä, että mitä vähemmän ne tuntuvat päällä, niin sen parempi. Aika helposti alkaa ahdistamaan, mikäli liivit puristavat. Toisena seikkana katson liivien ulkonäköä. Tykkään, että rintaliiveistä löytyy naisellisia yksityiskohtia; pitsiä ja vaikka rusetti. Kuten näissä Contourin Sensation -mallisissa liiveissäni. Näiden saamisen jälkeen en olekaan muita liivejäni pitänyt. Kerran kokeilin lähteä töihin vanhoissa liiveissäni ja jo tuntui oudolta. Käännyin jo kotipihassa takaisinpäin ja vaihdoin liivit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihastelin tuota Magic Wire -liivivalikoimaa, jossa kyllä löytyy jokaiseen makuun jotakin. Esimerkiksi kesän mekkojuhlia varten on muutamat kauniit olkaimettomat liivit saatavilla. Yllä olevia kauniita harmaita liivejä sovittelin ja melkein päädyinkin niihin. Mustat veivät kuitenkin tällä kertaa voiton, mutta eihän sitä tiedä vaikka saisin myöhästyneen äitienpäivälahjan yllä olevien liivien muodossa! ;) Hei käykäähän katsomassa Magic Wire -liivivalikoimaa täällä. Mä olen ainakin sitä mieltä, että näissä rintaliiveissä on hinta/laatusuhde kohdillaan!

ILOISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


4 Responses to “Vihdoinkin mukavat liivit!”

 1. Emialise sanoo:

  Moikka
  Kiva postaus ja niin tärkeä!!
  Minun on ainakin pysyttävä ruodussa liivimerkin suhteen.
  Raskas rinta ja pieni ympärys, harvoin löytyy , tai ei kyllä koskaan, ketjuliikkeiden valikoimista sopivia liivejä.
  Siis ei kannata tuhlata aikaa sellaiseen vaan pysyä merkille uskollisena

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka ja kiitos :)

   Se on kyllä niin tärkeää, että löytää liivimerkin/mallin, joka tuntuu hyvältä. Nuo liivit kun ovat meille naisille arkipäivää. Itselläni tuohon meni 39 vuotta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D

   Ihanaa helatorstaita <3

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Hyvännäköiset liivit siellä ja sievätkin!
  Pitäiski panostaa enemmän liiveihin…

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sari,

   eikös olekin :) Mä ihastuin noihin kyllä ihan täysillä! Jep, mulla kesti aika pitkään ennen kuin aloin panostamaan liiveihin. Ehkä lasten saannin myötä aloin ostamaan muualtakin kuin ketjuliikkeistä. Nyt mulla on laatikot täynnä sellaisia ei niin sopivia ja mukavia :D

   Ihanaa helatorstaita, nautitaan <3

Kommentoi