sunnuntai 29. maaliskuun 2015

Sinisessä heräteostoksessa ja lökäpöksyissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HEISSANSAA,

nyt täytyy kuulkaas laittaa iso ruksi seinään; mun garderoobiin on ilmestynyt muutakin väriä kuin mustaa, valkoista ja harmaata. Tänään kävin hätsynpikaisesti H&M:llä hakemassa tytsyille juhliin uudet sukkelit ja ihastuin aivan totaalisesti tähän siniseen yläosaan. Kympin luokkaa oli hinta ja veikkaanpa, että tästä tulee mun kevään lempparipaita. Menee jakun ja villatakin kanssa. Kireiden housujen ja jopa lökäpöksyjen kanssa. Tänään kummipojan synttäreille laitoin reilu vuosi sitten ostamani Vilan haaremihousut. Tai oikeastaan nuo ovat sellaiset semihaaremihousut. Liukasta materiaalia ja aivan tajuttoman hyvät päällä. Yleensä olen tykännyt yhdistää löysään alaosaan kireän yläosan, mutta jotenkin sitä on vanhemmiten tullut mukavuudenhaluiseksi; löysä yläosa yhdistettynä löysään alaosaan tuntuu oikein mukavalta 😉 Joten tuo uusi paita pääsi heti käyttöön…toki sen olisi voinut silittää ensin 😀 Sinistä mulla onkin aiemmin ollut vain farkkujen ja farkkupaitojen muodossa. Mutta näköjään se sopii ihan värinä muihinkin vaatekappaleisiin!

Synttärit menivät mukavasti ja se uusimman Glorian Ruoka & Viini -lehdestä bongaamani marenkimokkapalaresepti pääsee viikolla tännekin jakoon. Ehkä jo huomenna, jos siirretään ruokahaasteen kolmas viikko tiistaille 🙂 Muuten ensi viikolle luvassa muutamaan haasteeseen vastaamista, ehkä sitä kosmetiikkajuttuakin, pääsiäisjuttuja ja sitten luultavammin jossain vaiheessa viikkoa itselle tulee taas jotain vähän syvällisempää pohdittavaa mieleen. Parastahan tässä bloggaamisessa on pohtia maailmanmenoa teidän kanssanne; saada mielipiteilleen vahvistusta tai vastaavasti saada ihan uutta näkökulmaa asioihin. Jos me oikein pohdittaisi yhdessä, niin saataiskohan me Suomen talous nousuun? ;D

Nyt pitäisi vissiin yrittää jotenkin saada iltapuhteet päällensä; vaikeaa tulee olemaan, sillä ulkonahan on vielä ihan valoisaa. No, ei auta kuin yrittää. Toki iltapuhteiden alkamista edesauttaisi se, että lapset olisivat kotona. Jäivät vielä naapuriin juhlimaan hetkeksi!

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA
& MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!

alle


6 Responses to “Sinisessä heräteostoksessa ja lökäpöksyissä”

  1. Anne sanoo:

    moikka Maria:)
    Pitkästä aikaa, ihanaa kevättä ja Pääsiäisviikkoa 🙂

    • Maria sanoo:

      Heipsansaa Anne!

      Long time no see 🙂 Kiva, kun jätit puumerkkiä!

      Ihanaa kevättä ja pääsiäisviikkoa sinne <3

  2. Tuo paita täytyy kyllä itsekin käydä katsastamassa! Näyttää juuri sellaiselta mukavalta ja näyttää myös hyvältä. Siisti ja rento. Ostin samankaltaisen viime keväänä ja käytin sitä ahkerasti koko kesän ja nyt olisi hyvä päivittää tulevalle kesälle tuollainen käyttöpaita. Mukavaa uutta viikkoa ♥

    • Maria sanoo:

      Moikka Jaana!
      Suosittelen, tuo paita on niin fantsu, että se pääsi jo tänään töihinkin päälleni 🙂 Jos en nyt väärin muista, niin noita oli erivärisiäkin!

      Kiitos ja ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin <3

  3. Kivan rento, mutta chick asu :). Mukavaa iltaa <3

    • Maria sanoo:

      Moikka sinä rento ja chick ihanuus
      ja kiitos 🙂

      Jotenkin sitä on tullut niin mukavuudenhaluiseksi, että löysät vaatteet rock 😀

      Ihanaa alkanutta viikkoa sinne <3

Kommentoi