perjantai 13. maaliskuun 2015

All that matters…

HEI HUOMENTA!

…tai aamupäivää 🙂 Mä taisin tänä aamuna hiffata, että mikä se juttu jet lagin kanssa on. Noh, ainakin tähän suuntaan matkustettaessa. Se on se, että kun uni loppuu yöllä klo 03.00, niin sitä ehtii katsomaan netistä kaikki reilun kahden viikon ajalta rästiin jääneet telkkariohjelmat ;D Ei vaiskaan. Tänä aamuna tosin katsoin kolme Ensitreffit alttarilla -jaksoa ja voi että, miten tunteellista ja ihanaa hömppää tuollainen onkaan! Onnellinen olin onnellisista lopuista ja hieman haikeakin lopusta, joka ei ollut niin onnellinen. Tai onnellinen ja onnellinen, tiedä häntä. Välillä onnellisuus tulee siitä, että uskaltaa tehdä niitä isoja päätöksiä, jotka sillä hetkellä tuntuvat vaikeilta ja surullisilta.

Aloin miettimään jälleen kerran, että kuinka suunnattoman kiitollinen saan olla tästä meidän pikkuisesta perheestä. Olkoon elämässä mitä muita vastoinkäymisiä tahansa, niin loppupeleissä se on nuo kolme (+ se muu lähiperhe), joka pitää paletin kasassa. Joka tuo mittasuhteet asioille ja joiden takia sitä jaksaa. Tiedän, että usein väitetään onnellisuuden lähtevän ajatuksesta, että ei tarvitse siihen muita ihmisiä. Mutta mitäs jos mä tarvitsenkin? Toki osaan olla onnellinen itse itsenikin kanssa, mutta ihan saletisti en sitä olisi, jos ei nuo muut elämän perusasiat olisi kunnossa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAReissussa sitä aina tajuaa, että kuinka yhteen hitsautunut perhe voi olla. Ehkä se on ne ympäristötekijät, uudet muuttujat, mitkä saavat tukeutumaan vielä tiiviimmin toisiinsa. Harmittaa ajatella, että joidenkin parisuhteelle yhteiset lomat ovat niitä koetinkiviä. Johtuuko se sitten erilaisista odotuksista loman suhteen vai mistä, mutta ehkä sillä(kin) saralla meillä natsaa toiveet just yhteen. Lomalla kaikki meistä haluaa eniten sitä yhdessäoloa. Aikataulutonta elämää. Auringossa löffäilyä ja uimista. Illalla hyvää ruokaa ja pitkiä yöunia. Tähän asti olen ollut sitä mieltä, että vastakohdat vetää toisiaan puoleensa, mutta taidan hieman pyörtää tuota ajatusmallia. Ehkä se parisuhteen salaisuus onkin löytää juuri itsensä kaltainen ihminen. Luonteeltaan samankaltainen. Eipä sillä, kyllä meillä aika paljon luonne-erojakin on. Jännä nähdä, miten nuo meidän rakkauden hedelmät, pikkutyypit, ovat toisinto meistä vanhemmista. Tietyin osin. Kuitenkin ovat ihan omia ihania yksilöitään. Esikoinen on luonteeltaan aikalailla miehen oloinen, kun taas tuo pikkuisempi on luonteeltaan enemmän äitinsä kaltainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kyllä pystyisi elämään ilman noita kolmea tuossa kuvassa. Toisaaltahan se on ihan hirmuisen pelottavaakin. Meillä on tapana rakentaa sellainen kupla, jossa eletään. Niin siellä mökillä kuin ulkomaanreissuillakin. Välillä sen kuplan rakentamiseen ei tarvita kuin yksi arki-ilta, kun ollaan kaikki kotosalla. Sen oman kuplan lisäksi oli tajuttoman ihana huomata, miten nuo neljä serkusta (plus se yksi pikkuisin hurmuripoikaserkku) bondasivat kahden viikon aikana. Omassa kuplassaan. Toki kotosallakin ovat tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa, mutta tuolla lomalla leikkivät päivästä toiseen keskenään. Pariutuivat niin, että pienimmät leikkivät yhdessä ja isommat kaksi yhdessä. Yhtään riitaa eivät kahden viikon aikana saaneet aikaiseksi. Toki pientä ”sisarusrakkautta” oli aina ilmassa, mutta ei sen vakavampaa 😉 Itselläni ei ole serkkuja, joten olenkin koittanut noille meidän tyttärille kertoa, kuinka etuoikeutettuja he ovat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joten nauttikaahan niistä läheisistä, perheestä ja ystävistä. Ei turhia riitoja, ei turhia stressejä. Muistakaa antaa anteeksi ja tehdä kompromissejä. Nauttia siitä, kun lapset ovat vielä pieniä. Silläkin uhalla, että osaavat toisinaan olla vähän rasittavia 😉 Mutta niinhän me kaikki! Aika juoksee liian nopeasti, joten itse ainakin ajattelin taas panostaa hetkessä elämiseen. ”Sitten kun..” -elämäntyylillä ei tule jäämään paljoa käteen tästä taipaleesta. Pidetään huoli itsestämme ja niistä läheisistä.

”You know, all that matters is that the people you love are happy and healthy.
Everything else is just sprinkles on the sundae.”
– Paul Walker

***********************************

Jeps, josko illalla sitten vähän kevyempää 🙂 Tosin eilen nukkumatti heitti hiekat jo kasilta, joten tänään pitää pinnistellä väkisin hereillä. Muistakaahan käydä osallistumassa tuohon maaliarvontaan täällä. Iltaan asti aikaa osallistua!

PIRTSAKKAA PERJANTAITA,

image


9 Responses to “All that matters…”

  1. Ihana postaus ♥ Niinhän se on, että se oma perhe on kaikkein tärkein ja kaikki muu on sitä muuta, millä ei oikeasti ole niin suurta merkitystä. Jokaisen pitäisi oppia ja nauttia yhteisestä ajasta perheen kanssa, sillä se aika on korvaamatonta.

    Ihanaa viikonloppua teidän perheelle ♥

    • Maria sanoo:

      Kiitos ihana ♥

      Näinhän se on, että aika menee liian nopeaa; lapset kasvaa sun muuta. Pitää nauttia joka hetkestä 🙂

      Kiitti ja ihanat viikkikset sinnekin ♥

  2. Sanna sanoo:

    Ihana perhe olette:)ja totta vain rakkaat ja terveys ja yhdessäolo tärkeintä.kaikki on niin ohikiitävää.itse olen myös suunnattoman kiitollinen,kahdesta upeasta pojastani,sekä miehestäni,jonka kanssa kohta 16 hääpäivä.olemme hitsautuneet yhteen ja rakkaus vain voimistuu

    • Maria sanoo:

      Kiitti Sanna ♥

      Sehän se on, että vuosien saatossa sitä vaan hitsaantuu enemmän yhteen. Se on aikasta ihanaa 🙂

      Muksaa viikkistä ♥

  3. KISUNA sanoo:

    Wautsi Wau hei! Ootte ollut samassa hotlassa kuin me. Garden resot? Tultiin takas 27.2. Tykkäsin kyllä. Hyvä aamupala 🙂 Esiintyikö Elvis? 😀

    • Maria sanoo:

      Moiksis,

      me oltiin Merlin Beach Resortissa 🙂 Diamond Cottageakin olen joskus sillä silmällä katsonut, kivan näköinen hotelli!

      Ihanaa viikonloppua ♥

  4. KISUNA sanoo:

    Siis hotla oli Diamond gottage 🙂

  5. Sade sanoo:

    Meillä isäntä valittaa siitä, että shoppaillaan liikaa. Jaksaako teidän isäntä kulkea naislauman perässä shoppailemassa, kun naiset yleensä tapaavat vääntää vaatekoreja?

    • Maria sanoo:

      Hihii, miehet on vähän tuollaisia 🙂

      Meillä naisväki on vähän jäävi shoppailemaan. Ei vaan jaksa kierrellä enää kaupoissa 😀

      Taidan olla tulossa vanhaksi 😉

      Mutta hyvin tuo mies jaksaa perässä kulkea kaupoilla sen mitä kuljetaan!

Kommentoi