lauantai 07. maaliskuu 2015

Lauantaihuomenet!

Hei huomenta ihanat!

Me odotellaan täällä just lounasta ja ajattelin tulla tässä välissä vinkkaamaan teille tuosta huikeasta Fiskars-arvonnasta. Olettehan muistaneet osallistua? Jos ette, niin huomen iltaan aikaa osallistua täällä.

image

Täällä päivät soljuvat samaan tahtiin; lapset leikkivät serkkujensa kanssa, käyvät hotellin ilmaisessa kerhossa, uivat ja nauttivat. Me aikuiset lueskelemme kirjoja ja nautimme auringosta varjon alla. Iltaisin lähdemme kylille, jos jaksamme. Jos emme, niin käymme hotellin viereisessä ravintolassa, jossa on eittämättä maailman paras thairuoka ja ystävällisin palvelu.

image

On muuten jännä juttu, että ihan ekaa kertaa reissun päällä olessamme mulla on tullut ihan hivenen koti-ikävä kotikuvia katsellessani. Ei sillä, silti nautin vielä tästä vajaasta viikosta täällä aurinkoisessa hymyjen maassa. Ja jos hyvin käy, niin tuon auringon mukanani sinne :)

Tänä iltana vähän ostoksille ja ajattelinpa kokeilla vajaan yhdeksän euron kasvohoitoa! Mulla on tuossa tekeillä shoppailupostausta, joten sitä ehkä luvassa jo illemmalla. Mä olen vasta nyt syttynyt tähän vallitsevaan polkkatukkatrendiin; yli puolet elämästäni olen polkassa viihtynyt, ja nyt mieli haikailee jälleen sellaista. Mitenkähän täällä päin maailmaa osataan leikata hiuksia? Mitä mieltä olette, kokeillaanko? ;)

Nyt pad thai by the pool, se on moro!

Leppoisin lauantaiterkkusin,image


2 Responses to “Lauantaihuomenet!”

  1. Katariina sanoo:

    Pistä uskaltaen; hiukset on uusiutuva luonnonvara :)

Kommentoi