keskiviikko 25. helmikuun 2015

Seitsemän asiaa minusta

HELLUREISSAN!

Toivottavasti te voitte hyvin!  Me taidetaan olla just nyt lentokoneessa. Tai ehkä perillä. En tiedä miten tuo aikaero vaikuttaa ajastuksiin 🙂 Vaikka bloggaus on sivutyöni, niin silti en koe sitä niin rasittavaksi, että siitä lomaa tarvitsisin. Senpä takia näitä ajastettuja postauksia on vähän kökkö tehdä. Mä kun tuppaan täällä höpöttelemään suurelta osin fiilispohjalta. No mutta ajattelin, että josko tuolla hotellissa olisi langaton verkkoyhteys sitten viime vuodesta heikentynyt, enkä pääsisi tekemään postauksia, niin tehdään niitä nyt muutama näin ajastettuna. Pääosin ruoka-aiheisia postauksia, vinkkejä helppohin herkkuihin ja viikonloppuruokiin, mutta mukana myös vähän muutakin. Kuten tämä postaus.

Sain ihanalta Johannalta Sisustusunelmia-blogista haasteen, jossa tulee vastata seitsemään kysymykseen. Kyllähän mä aika avoimesti olen täällä blogissa jakanut elämääni, mutta silti voi olla että osa vastauksista tulee uutena. Ainakin teille uusille lukijoille 🙂

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?

Haha, omasta mielestä en ole keittiön hengetär, mutta mies voi olla eri mieltä! Mun bravuureja on kaikki salaatit. Rakastan salaattien tekemistä ja sitä haastetta, että miten saa esimerkiksi salaatista ruokaisan. Perjantai-iltaisin koen parin tunnin ajan olevani keittiön hengetär – ei ole fredagsmys-ruokien voittanutta. Tai lähinnä sen fiiliksen voittanutta, kun raskaan työviikon jälkeen pääsee keittiöön rentoutumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Mitä muuta harrastat kuin bloggaamista?

Niin, harrastuksena tämä bloggaustouhu lähtikin liikenteeseen ja sai mukaansa vähän ammattimaisemman otteen tuossa viime syksynä. Mutta silti mä puhun tästä rakkaana harrastuksena. Sitä se on, vaikka voissa paistaisi. Yhtä kunnianhimoisena tämän touhun nykyään otan kuin tuon päätyönikin. Harrastukset vaihtelee vuodesta toiseen, mutta viime vuosien ehdoton lempparini on ollut juokseminen. Aivan tajuttoman ihana harrastus ja tärkeä kuin mikä! Lisäksi tykkään lukea. Kirjaan uppoutuminen on heti juoksun jälkeen paras rentoutumiskeino. Ruoanlaitto. Sekin on rakas harrastukseni. Siihen liittyy myös sitten lempiharrastukseni syöminen 🙂

0IMG_8596

3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten kävi?

Sihteeri 😀 Ja juu, ihan hyvin kävi 😉 Saan tehdä myös niitä sihteerin töitä. Onkohan tässä maailmassa muuten enää olemassa perussihteereitä? Vai onko tuo jo kuollut toimenkuva? Mä rakastan tässä työssäni sitä, että saan tehdä kaikkea. Ammattinimikkeeni on asiakaspalvelupäällikkö, mutta perheyrityksessä toki vedän aika ajoin ja tarvittaessa haalarit jalkaan ja menen purkittamaan maaleja. Päivät kuluu pääasiassa taloushallinnollisia juttuja tehdessä, joten olkoon se nyt se nykyajan sihteerin virka. Ainakin omalla kohdallani 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit vai joku muu?

Vaihtoehto joku muu. Kaikki yhdessä; värit, materiaalit, vanhat tuunatut kalusteet ja uudet kalusteet. Rakastan materiaaleissa kontrasteja; kiiltävää, pehmeää, rouheaa, nahkaa, betonia. Sisustuksen kulmakivenä on ehkä ollut se, että ajan saatossa kotimme elää ihan eri elämää kuin mitä sisustuksen trendit kulloinkin sanovat. Kodista saa näkyä elämä ja se, että se on sisustettu asukkaidensa maun mukaan.

5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lemppariartistia?

Musiikki on mulle tärkeää ja kuuntelenkin sitä melkein koko ajan. Musiikkimakuni on moninainen. Kanadan vuotena koukutuin täysin countryyn ja sitä kuuntelen edelleen. Toby Keithin seuraavaa Suomen keikkaa odotellessa. Juoksulenkeillä kuuntelen Volbeatia. Töissä taustamusiikkina työkavereiden harmiksi Thaimaalaista meditaatiomusiikkia 😀 SuomiPop jyllää autoradiosta ja mökillä kuunnellaan Jimmy Buffetia. Kaikki menee musiikin suhteen, paitsi sellainen örinämusiikki, jonka sanoista ei saa selvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Jos saisit valita, millä vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit? Minkä valitsisit ja miksi ?

Eläisin ihan nyt ja tässä. Elämä on parhaimmillaan juuri nyt. Vaikkakin välillä pukkaa sitä neljänkympin kriisiä 😉

7. Pakopaikkasi? Onko sinulla sellaista ja jos on niin mikä? 

On! Henkireikäni on mökki. Ehdottomasti. Siellä saaressa on ihmisen hyvä olla. Kauniina kesäpäivänä loikoilemme terassilla tai laiturilla. Kesän myrskykeleillä poltamme takassa tulta ja pelailemme lautapelejä. Möksällä elämme sellaisessa kuplassa, että kaupunkiin tullessa on aina vähäsen sopeutumisvaikeuksia.

0IMG_3652 0IMG_3664

Hei, nappaahan haaste mukaasi 🙂

KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


8 Responses to “Seitsemän asiaa minusta”

  1. Ihana postaus ja oikein hyvää lomaa teille <3 <3

  2. Hanna sanoo:

    Löytyy vielä sihteereitä, ei huolta! 🙂

  3. Katri sanoo:

    Hauskoja juttuja! 🙂 Ja tuo kuva sinusta on tosi ihana!

  4. Frida sanoo:

    Ihania ”paljastuksia”
    Näitä on aina niin kiva lukea, vaikka sitä tuntuu jo tietävän toisesta yhtä ja toista:)))

Kommentoi