tiistai 24. helmikuu 2015

Koti kuntoon kesäksi -arvonta

*postaus tehty yhteistyössä Coloria Oy:n kanssa

MOIKKAMOI!

Vaikka eletään vasta helmikuuta, niin meillä maalitehtaassa on jauhettu jo tulevan kesän ulkomaaleja pian parin kuukauden ajan. Toki sisämaaleja tehdään läpi vuoden, mutta ulkomaaliruuhkat ajoittautuvat vuoden vaihteen jälkeiseen aikaan. Aikaan, kun ulkomaaliennakkotilauksia aletaan lähettämään maalikauppoihin ympäri Suomen. Toiveissa on jälleen kaunis pilvipoutainen kesä, jolloin mittari keikkuu siinä +21 asteessa. Näin ajattelen maalitehtaan osakkaan kantilta. Sitten taas lomalaisena toki toivoisin paljon lämpimämpää ja sitä, että aurinko porottaisi mökin laiturinnokkaan täysillä :)

Nyt luvassa jälleen sitä perinteistä, jokavuotista arvontapostausta. Koti kuntoon kevään ja kesän juhliin. Voi olla puolueellinen mielipide, mutta mielestäni maalaaminen on oiva keino saada helposti uutta ilmettä. Uskoisin, että kuka tahansa osaa maalata, mikäli työvälineet on kunnossa ja maali on kohteeseen sopiva. Näinä aikoina, kun taloudellisesti on tiukkaa, on ihana nähdä miten vanhat huonekalut saavat jatkoaikaa ja uuden ilmeen. Ei aina tarvitse ostaa uutta. Kodin isommat remonttihaaveet odottavat aikoja parempia, mutta pieni pintaremontti piristää kummasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylläolevissa kuvissa meidän tuoteperheemme uusin tulokas, joka on yllättänyt kysynnällään erittäin positiivisesti. Vesiohenteinen (kuten kaikki tuotteemme), myrkytön, hajuton ja hengittävä Coloria Öljyvaha on allekirjoittaneen lempituote tällä hetkellä. Puupinnasta tulee ihan uskomattoman kaunis. Heti, kun aikaa ja energiaa on ylimääräistä, niin käsittelen tällä saunamme seinäpaneelit ja lauteet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pienenä tehtaana meillä ei ole varaa peesata isoja. Senpä takia olen ihan älyttömän onnellinen siitä, että olemme pystyneet kehittelemään niiden perinteisten remontti- ja seinämaalien lisäksi tuotteita, joita ei aiemmin ole Suomen markkinoilla ollut. Yksi näistä on Coloria PaneeliPro Kattomaali. Josta onkin parissa vuodessa noussut liki myydyin tuotteemme. Suomi on täynnä kellastuneita, alkydilakattuja paneelipintoja. Aiemmin nämä on täytynyt hioa ennen maalausta tai maalata tartuntapohjamaalilla. Tuo PaneeliPro Kattomaali ei vaadi kumpaakaan, joten säästää ihan hirmuisesti kallisarvoista aikaa. PaneeliPro -sarjaan kuuluu myös Seinämaali, Kuullote ja Puupetsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coloria Greenline -sarja on pitkän tuotekehittelyn tulos. Ensimmäisenä Suomessa meillä oli ilo tuoda markkinoille antimikrobinen, ympäristöystävällinen, muoviton ja myrkytön tuotesarja, joka tähtää niin nykyaikaan kuin tulevaisuuteen. Tätä tuotetta on mennyt niin julkiselle sektorille (päiväkodit, sairaalat) kuin kuluttajillekin. Suosittu tuotesarja esimerkiksi perinnerakentamisen keskuudessa. Vanhaa kunnostetaan luonnonmukaisin keinoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on matala organisaatio ja työntekijöitäkin vain 12. Suomalainen perheyritys tarkoittaa tapauksessamme muutakin kuin sitä, että meidän perheemme omistaa yrityksestä 70%. Olemme muutenkin kuin yhtä isoa perhettä. Tästä on tullut elämäntapa. Jokaisen työpanos ratkaisee ja uskon, että meistä jokainen on ylpeä siitä, että olemme pystyneet raskaiden alkuvuosien jälkeen nostamaan pään vahvasti veden pinnan yläpuolelle ja taistelemaan jälleen kovilla maalimarkkinoilla. Veikkaanpa, että joku tuolla pilven reunalla on ylpeä myös. Kiitos vain sinne iskälle, kun olen päässyt mukaan maalien ihmeelliseen maailmaan jo aivan pikkutytöstä lähtien

Pieni ja pippurinen. Se kuvaa toimintaamme. Pieni sanan positiivisessa merkityksessä. Pienestä ja matalasta organisaatiosta on se hyöty, että joustamme hyvinkin nopeasti markkinoiden mukaan ja saamme päätökset tehtyä alta aikayksikön. Meillä muuten myös osaa liki jokainen vastata maalia koskeviin kysymyksin, sillä kokemusta maalialalta löytyy jo sieltä 1980-luvulta. Soitelkaahan maalineuvontaamme, mikäli teillä tulee kysyttävää maaleista. Numerosta 010-289 9507 vastataan arkisin klo 08.00-16.00 välillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja nyt siihen arvontaan! Meillä on ilo jakaa arvonnan voittajalle 40 litraa sisämaalia; sillä saa jo kunnostettua keskikokoisen asunnon seinäpinnat suurimmalta osin. Sävytettynä haluamiisi sävyihin. Tuotteemme ovat sävytettävissä Suomen maalimarkkinoilla vallitsevien värikarttojen sävyjen mukaan. Tuotevalikoimamme kattaa sisäpuolella tuotteet lattiasta kattoon. Käyhän katsomassa täällä, mitä tuotteita sinä tarvitsisit pintaremonttiin. Arvontaan osallistuminen on jälleen helppoa:

– kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana. Jos haluat voit kertoa maalitarpeistasi kommentissasi.

Arvonta-aikaa on perjantaihin 13.3.2015 klo 23.59. Onnea arvontaan!

TIISTAITERKUIN,

alle


219 Responses to “Koti kuntoon kesäksi -arvonta”

 1. KatiR sanoo:

  Kylppärin katto ja pukuhuone valaistuisivat kummasti parilla maalikerroksella, kun rahaa isompaan remonttiin ei ole. Kuitenkin tuolla pyykinpesussa tulee vietettyä aikaa tavallisestikin, saati nyt kun Mr George saapui kylään…

 2. NennaMm sanoo:

  Nyt on pakko olla mukana! Juurikin tulossa lähes kaikki seinät ja katot maalaukseen, tämä säästäisi paljon rahaa ja tulisi niin tarpeen :)

 3. Aidafoun sanoo:

  Valitsisin meille sisäseinämaalia. Meidän keittiön seinien väriä voisin vaihtaa vaikka edellinen omistaja on ihan kivan värin valinnut mutta vaihtelu virkistää. Olisi sitten
  oman näköinen :)

 4. sikkuralla sanoo:

  Lattiat olisi ihana maalata, mutta ehkä turhan työlästä lapsiperheelle. Seinät kyllä kaipaisivat vähän sävyä.

 5. Anne sanoo:

  Tarpeeseen tulisi,voisin maalata seiniä ainakin,on jo aika kuluneet;)

 6. Sofia sanoo:

  Makuuhuoneeseen olisi kiva saada uudet värit

 7. Katja sanoo:

  Olemme asuneet talossamme kohta neljä vuotta, ja alkaa tuntumaan että voisi tehdä jonkinlaista pientä pintaremonttia. Uutta maalia kaipaisivat ainakin lastenhuoneiden seinät, jotka ovat saaneet jonkun verran osumaa lasten leikeissä. Myös saunan seinät ja lauteet kaipaisivat uutta väriä pintaansa.

 8. Marita sanoo:

  Ihana arvonta! Aina sitä keksii vanhassa talossa remontoitavaa. Lasten huoneen maalaus edessä, kun huonejärjestystä muutetaan.

 9. JenniJ sanoo:

  GreenLinelle olisi ehdottomasti käyttöä. Joku talossamme aiemmin asunut on rakastanut boordia ja hiljalleen on niitä revitty alas ja muokattu huushollia enemmän meidän näköiseksemme…

 10. Tiina sanoo:

  Oih, Täällä maalille olisi tarvetta. Syksyllä koulunsa aloittavan pojan huone kaipaisi maalia lattiasta kattoon. Varmasti sitten läksyjen luku sujuisi uudistetussa huoneessa paremmin :)

 11. jomppe sanoo:

  Oi, tulispa tarpeeseen! Mukana arvonnassa :)

 12. arja sanoo:

  ihana arvonta ! ihana kuulla, että muillakin on perheyritys!=)
  maalit tulisi tarpeeseen , kun talo pitäisi fiksata ennen myyntiä!eli telaamista riittää!=)))mukana ollaan!

 13. jutska sanoo:

  mukana ollaan! pintoja pitäisi päivittää!=)

 14. Paula K-H sanoo:

  Maalia kaipasivat kipeästi lastenhuoneiden seinät ja olisi kiva myös laittaa sauna uuteen uskoon.Voi kumpa olisi arpaonnea!

 15. Vilperttiina sanoo:

  Loistava arvonta ja aina laadukasta maalia tarvitaan… Tänä kesänä maalataan vuorilautoja. Mukana siis arvonnassa!

 16. Sanna T. sanoo:

  Hei! Onnea ja menestystä edelleen yritysellenne, hienoa työtä teette! Pienyrittäjinä itsekin..
  Ruokapöydän käsittelyyn asiantuntemusta.. mikä tuote olisi kulutusta kestävä, helposti pyyhittävä ja vielä kaunis ruokapöydän ja penkkien käsittelyyn?
  Ja osallistun arvontaan, seiniä sais maalailla jo meilläkin :)

 17. Elina sanoo:

  Tosi kiva arvonta. Mukana ehdottomasti! Meillä rakentuu juuri ok-talo, joten maalia seinäpintoihin tarvitaan :)

 18. jenni sanoo:

  mukana ollaan ! meijän pikku perhe osti juuri oman talon ja rempattavaa riittää mutta rahaa ei :D

 19. Tiina sanoo:

  Nyt kolahti! Meidän vanhan maalaistalon rappukäytävä on paneloitu ja lakattu 80-luvulla. Kellastuneet pinnat olisi ihana sutia peittoon! Ja jos onnistuu vielä ilman otexeja jne, niin sitä parempi!

 20. -Anne- sanoo:

  Ehdottomasti sisäpuolen katto tarvitsisi maalia, oon siitä haaveillut jo 10 vuotta :)
  Mahtava kuulla, että on oikeasti olemassa sellaista maalia, ettei pintaa tarvitse hioa ennen maalausta, meillä kattopintaa on sellainen 100 neliötä karkeasti arvioituna:)

 21. SatuK84 sanoo:

  Onnea ja menestystä yrityksellenne!!

  Olemm juuri muuttaneet, remonttia on jo tehty melkoisesti, mutta vielä olisi saunan paneelit ja lauteet käsittelemättä sekä myös suihkun kattopaneelit. Joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta! Eli mukana ollaan!

 22. Merja sanoo:

  Kävin jo maalikaupassa ja valikoin sävyjä, mutta lähdin ilman maaleja kotiin, kun selvisi hinnat… Joskus sitten kun kotiäidillä ei ole muita menoja :)
  Eli tässä olisi niin mun juttu voittaa arvonta!!
  Seinät kaipaavat uutta pintaa.

 23. Kristiina H. sanoo:

  Meillä on ensi kesänä ohjelmassa ainakin yhden makuuhuoneen maalaus. Tytär opiskelee sisustusalaa ja suunnittelee ja toteuttaa koulutyönään oman vanhan huoneensa remontin vierashuoneeksi. Joten tarvetta maalille olisi.

  Maali on kyllä hyvä aine. Tytär on meillä jo tuunannut keittiön tuolit maalilla, samoin yhden lipaston ja pienen olohuoneen sivupöydän.

 24. Miia sanoo:

  Uusi paneelikattomaali oli enemmän ku tarpeen. Maalattavaa kattopintaa löytyy liiankin kanssa

 25. Tuula sanoo:

  Ilman muuta mukana arvonnassa, vanhassa talossa maalauksen tarvetta niin ulkona kuin sisällä, löytyy juurikin tuota mainitsemaasi kellastunutta paneelikattoakin.
  Oikein hyvää ja aurinkoista kevään jatkoa
  Tuula

 26. Saija sanoo:

  Mukana arvonnassa! Meillä on muutto edessä ja koko asunto suorastaan huutaa maalia! :)

 27. Elli-Noora sanoo:

  Olisihan maalilla tarvetta tulevan kodin seinien maalaukseen, miksei muuhunkin! :)

 28. Päivi sanoo:

  Meillä aulatilan ja portaikon harmaat seinät huutavat epätoivoisesti valkoista maalia ylleen :) Samalla voisi raikastaa myös katot ja keittiön seinät uudella valkoisella.

 29. Janita sanoo:

  Teimme eilen kaupat uudesta keittiöstä ja siitä se lähti, meidän suuri remonttiponnistelu, jota jo melkein kahdeksan vuotta suunnittelimme ja nyt vihdoin pääsimme hommassa alkuun! Maali tulisi todella tarpeeseen :-)

 30. eve sanoo:

  Ilman muuta mukana arvonnassa! Maalit tulisi todella tarpeeseen.

 31. Marja K sanoo:

  Mukana arvonnassa! Olen pari vuotta seurannut blogiasi (vasta nyt kommentoin eka kerran). Blogi on mukava sekoitus sisustusta, asuja, perhe-elämää ja ruokaa. Viimeaikaiset seinien maalauksesi innoittavat muuttamaan seinän väriä omassakin makuuhuoneessa, mahdollisesti muuallakin. Hienoa, että perheyhtiönne tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja innovoitte uutuuksia. Menestystä yritykselle ja rentouttavaa lomaa perheelle!

  Marja K

 32. Pikkuruu sanoo:

  Täähän on kun mulle tehty arvonta! Ostin 8v sitten asunnon ja sillon maalattiin kaikki seinät, nyt alkaa seinissä elämisen jäljet näkymään! Asunto pitäisi laittaa myynti kuntoon, joten kaikki seinät pitäisi maalata! :)

 33. Maiski sanoo:

  Ainahan nuo seinäpinnat uutta väriä kaipaisi :)

 34. Riitta sanoo:

  Heissan!
  Tytön rippijuhlat on jo kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, joten talon ehostus olisi tarkoitus aloitella sisältä käsin heti kevään tullen:)
  Maalit kiinnostaa kovin ja kivasti laitoitkin jo infoa eri maalilaaduista! Kiitos Maria <3

 35. Aurinkoinen sanoo:

  Apua, nyt on pakko osallistua arvontaan, koska tosi tarvetta on. Kaupat meille uudesta asunnosta tehdään torstaina. Asunnon seinät ja portaikko ainakin tarvitsevat uudet maalit. Saunaakin voisi freesata.

 36. HeliK sanoo:

  Haluaisin maalata kaikki kotimme sisäkatot valkoisiksi! Arvontavoitto vauhdittaisi mukavasti tätä unelmaa :-)

 37. Annukka sanoo:

  Kiitos upeasta arvonnasta, tähän on kyllä pakko osallistua! Tuo teidän uusi kattomaali on kuin vastaus rukouksiini helpommasta ja aikaa säästävästä tavasta maalata kotimme puunvärinen katto valkoiseksi. Haaveena olisi päästä maalauspuuhiin ennen kevään suuria juhlia! Siinä kirkastuisi niin kodin ilme kuin emännän mieli ;)

 38. PiaK sanoo:

  Pojan lakkiaisiin olisi kiva saada uutta pintaa, ehdottomasti mukana :)

 39. Kaisa sanoo:

  Seinät kaipaisivat maalia ja miksei paneelikattokin.

 40. Karkku sanoo:

  Mukana! Katot kaipaisivat valkoista.

 41. Katja sanoo:

  Mukana arvonnassa :) meillä lähestulkoon kaikki seinät kaipaavat kipeästi maalia

 42. inni sanoo:

  Olen rakastunut vanhaan puutaloon jonka aiomme ostaa. Talossa on huonokuntoinen lautalattia ja sitä iänkaikkista tummentunutta puupaneelia katto. Ne pitäisi maalata kuntoon ekaksi. Seinät ovat pinkkejä, taivaan sinisiä, limen vihreätä jne. Maali tekee kauppansa ihan varmasti!

 43. Jenni sanoo:

  Itsellä ei maalitarvetta juuri ole, mutta äitini tykönä on remontti vaiheessa maalien puuttumattomuuden takia, joten olisi todella ihana jos saisi yllättää äitin maaleilla!

 44. Teija H sanoo:

  Yläkerran seinät vaatisivat maalausta.

 45. Sari sanoo:

  Muutetaan kohta rakentamaamme taloon ja kesällä talo tarvisi maalata toiseen kertaan. Joten kyllä kelpais ;)

 46. AnnaMaria sanoo:

  Ihana arvonta, olen ehdottomasti mukana! Käyttäisin osan maaleista uuden kotimme pintojen päivitykseen ja osan voisin antaa sisustushullun anopin käyttöön.

 47. Anu sanoo:

  Olen mukana; ainakin valkoiset katot siintävät unelmissa…

 48. Lyyti sanoo:

  Mukana! Takkahuone on lattiapintoja ja seinämaaleja vaille valmis :)

 49. Hannah sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Seinät kaipaisi uutta maalikerrosta, kylläpä piristäisi ilmettä ja omaa mieltä uudet värit!

 50. Minnatee sanoo:

  Juuri ajankohtainen arvonta, pakko osallistua :)

 51. Katja sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin kokeilla paneelikattomaalia , kun äidilläni on juurikin nuo kellastuneet 70- luvun katot.

 52. Sini sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Tarpeeseen tulisi tällainen määrä maalia koko talon remonttiprojektiin..

 53. Tanjuska sanoo:

  Vau, mikä arvonta! Remppaamme ensi kesänä poikamme huoneen ja haaveena olisi myös wc:n ja olohuoneen käsittely. Tämä voitto tulisi enemmän kuin tarpeeseen! :)

 54. Tanja sanoo:

  Maalattavaa riittää katosta seinään…arvonnassa mukana.

 55. Piia sanoo:

  Heippa! Tummuneet keittiön seinäpaneelit kaipaavat kipeästi uutta väriä sekä olkkarin seinät näyttävät epäsiisteiltä kun edellisestä maalauksesta alkaa olla lähemmäs 10 vuotta.Aivan ihana arvonta, ehdottomasti mukana :) t Piia

 56. Nora sanoo:

  Kesämökin paneelit olisi ihana maalata valkoisella maalilla, niin saisi vähän raikkautta mökkiin! :-)

 57. Nina sanoo:

  Meidän alakerran tiiliseinät kaipaisivat uutta väriä!Olisi kiva laulella karaokea,kun seinät olisi pirteemmän väriset!Myös saunan pukuhuone huutaa uutta sävyä!

 58. Tiina/ Siskonpaneelisoppaa sanoo:

  Niin monta remontoitavaa asiaa kotona, mutta ainakin PaneeliPro olisi ehdoton valinta sisäkaton maalaukseen. Kiitos ihanasta arvonnasta!

 59. Jenna sanoo:

  Sisäkatto vaatisi uutta maalia. Toisaalta saunaankin saisi uutta ilmettä, jos siellä maalipensseliä näyttäisi!

 60. Meillä olisi vaikka mitä maalattavaa! Esimerkiksi yläkerran huone, jossa on lakattua paneeli kattoa ja seinäpaneelia ihan hirmuisesti. Ajatus oli, että otexilla ensin (voi sitä hajua! ÄÄK!), mutta tältäpä löysin uutta tietoa, että sitä ei tarvitakaan! Vähänkö hienoa! Arvntaan tietenkin mukaan!

 61. Laura sanoo:

  Mukana arvonnassa! Maalaisin kaikki makuuhuoneet uusiksi. :)

 62. Mysterious M sanoo:

  Maalipesun voisin tehdä olkkarille ja rappukäytävälle. Mukana ollaan!

 63. paula sanoo:

  Sisämaali olisi tarpeen, kun kesän alussa juhlitaan esikoisen rippijuhlia ja koti kaipaisi hieman ehostusta.

 64. Airi sanoo:

  Mukana arvonnassa ! Maalit tulisivat tarpeeseen, sillä ensi kesänä pitäisi vanhan mökin sisäpinnat maalata.

 65. Johanna sanoo:

  Saunaosasto tarvitsee kohennusta. Mukana arvonnassa

 66. Tintsu sanoo:

  Mukana arvonnassa. Ensimmäiseksi maalaisin sisäkaton !

 67. Tiina sanoo:

  Mukana arvonnassa. Meillä eteisen kaapit ja vessan paneelit tarvitsisivat valkoista väriä pintaansa. Väliovetkin pitäisi maalata.

 68. Anne sanoo:

  Meiltä löytyy tuollainen kuvailemasi kellastunut, lakattu paneelikatto joka kipeästi kaipaisi maalia pintaan! Ehdottomasti mukana arvonnassa

 69. Piia sanoo:

  Eron tullessa jouduin muuttamaan kuukauden ikäisen lapsemme kanssa juuri remontoidusta talosta ei niin hyväkuntoiseen vuokrakolhoosiin, maali näihin seiniin olisi enemmän kuin tervetullutta :)

 70. Sirpa sanoo:

  Mukana arvonnassa. Kotimme yläkerran seinät kaipaisivat jo 20 vuoden jälkeen uutta maalia :)

 71. Tiina sanoo:

  Uuden asunnon pintaremontti pitäisi käynnistää mahdollisimman pian, joten maaleja kovasti kaivattaisiin! :)

 72. hedonya sanoo:

  Meillä on tarkoituksena kesän aikana maalata ainakin kesäterassin seiniä sekä kattoa.

 73. Napistin sanoo:

  Maalia ja raikkautta kaipaa seinät meillä.

 74. Kuuki sanoo:

  Saat kyllä innostumaan pintojen uudistamiseen. Mielessä on mökin seinien raikastaminen ja miksei kotiinkin uusi maalipinta tuo raikkautta. Tuo kuultomaali sopisi mökille ja miksei kotiinkin. Tuo keittiösi tumma seinä jäi itsellekkin hautumaan.Täällä jo kovin odotellaan mökkipostauksiasi.

 75. Linda sanoo:

  Mukana arvonnassa! Kunnostaisin kattopaneleita ensimmäiseksi ja uudistaisin seinämaalit.

 76. Karoliina sanoo:

  Ensiksi kiitos huippu resepteistä, niitä meillä kokeillaan ahkeraan :) Ja voi miten iloisena ottaisimme nuo maalit vastaan!! Ne pääsisivät rakenteilla olevan talomme seiniin.

 77. heidi haapala sanoo:

  vau mikä arvonta! toivottavasti onni suosisi =) eli mukaan arvontaan ehdottomasti!

  meillä olisi tarvetta monellekkin tuotteelle. positiivisia kehuja olen näistä kertomistasi tuotteista kuullut useammastakin.

  keväällä meille on valmistumassa pihalle uusi hirsinen ulkosauna jossa myös pieni tupa. sinne pinnat kaipaa kovasti sopivia aineita.

  kova remontti kuume myös vaivaa ja haluaisin seinäpinnat uusiksi, kaikki tapetit pois ja maalia tilalle.

  katto meillä on kuusipaneelia jossa on haalea valkolakka pinnassa mutta nykyään se on makuuni jotenkin tummahko silti vaikka valkolakka pinnassa onkin ja suunnitteilla olisi katto käsitellä ihan valkoiseksi.

  ja vielä leivinuuni takka sydeemi on saharan väristä tiiltä (kellertävän vaale beige) ja tähän olen myös suunnitellut raikastusta maalilla.

  eli tässäpäs näitä remontti suunnitelmia ja jäädään jännäämään arvonnan tulosta =)

 78. Laura sanoo:

  Todellakin mukana! Nyt vuosi takana raksaamista, ekaks purettiin vanhaa taloa melkein 100 prosenttisesti ja nyt on tehty kaikki uusiksi ja lisäosaa kanssa…lattiat on auki betoniin, ne odottavat parkettia ja kaikki huoneet pitäisi pohja- ja pintamaalata. Asuinneliöitä on yli 100, joten maalia tarttettaisiin kans aika paljon. Keittiöön sävytettynä ja pikkuhuoneisiin – peukut pystyyn!

 79. Saila sanoo:

  Hei! Aloittelemme juuri 15v vanhan talomme pintaremonttia. Maalattu on jo muutama seinä. Lisä maali olisi kyllä tarpeen :) Eli mukana arvonnassa :)

 80. Hanna sanoo:

  Ehdottamasti mukana arvonnassa! :) Nuhjaantuneet seinät kaipaavat uutta maalipintaa…

 81. Riitta sanoo:

  Kyllä maalattavaa löytyy. Mukana.

 82. Pupuli sanoo:

  Pian 10 enemmän ja vähemmän remontoitua vuotta omassa kodissa takana. Nyt olisi aika siirtyä kellarikerrokseen, vaihtaa edellisen asukkaan valitsema violetti hieman maltillisempaan sävyyn. Jospa siitä lähtisi säilytystilan muutos kohti viihtyisää oleskelutilaa..?

  Koko sielusta ja sydämestä arvonnassa mukana!

 83. prunella sanoo:

  Teillä on kyllä todella monipuoliset tuotevalikoimat ja tuotekehitys erinomaisen innovatiivistä.
  Maalausremontti olisikin ajankohtainen asunnossamme ja löytyisipä sitä maalattavaa
  kesäasunnoltakin mm. käsittelemätöntä hirsiseinää sekä kattopaneelia ja ikkunan pokat karmeineen
  suorastaan vaativat käsittelyä,joten arvontavoitto tulisikin enemmän kuin tarpeeseen.

 84. marika's sanoo:

  Voielämä, meillä olisi juurikin tuolle paneelimaalille suuri tarve ja todella toivon että onni suosisi meitä. Lisäksi on monta seinää maalamatta. Ehdottomasti tykkään olla mukana suomalaisuutta suosimassa. Nyt kaikki peukut pystyyn!

 85. Cherrycloud sanoo:

  Voi että, olisipa mukava päästä maalaamaan! :)

 86. Jutta sanoo:

  Mukana arvonnassa. Ehdottomasti! Keittiömme kaipaa uutta keväistä ilmettä!

 87. Tarja K sanoo:

  Mukana arvonnassa. Kohteita olisi useampia, saunan kohennus työnalla ja sisäkattojen maalaus haaveena eikä mökin seinillekään pahaa tekisi pintojen vaalennus.

 88. Sofieee sanoo:

  Uuteen kotiin muutto odottaa loppu keväästä. Makuuhuone ja neidin makuuhuone kaipaisivat uutta sävyä seiniinsä :)

 89. Malviina sanoo:

  Hei, meillä lattiapinnat kaipaisivat päivitystä, mukana arvonnassa siis!

 90. Merja sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Keittiö ja olohuone on joskus maalattu niin muodikkaalla ruskealla :( haaveiltu on jo pitkään raikastuksesta ja maalit olisi tähän hetkeen täydellinen voitto:)

 91. Sari V. sanoo:

  Mukana arvonnassa, meidän talo kaipaa kipeästi ulkomaalausta.

 92. Johanna sanoo:

  Mahtava arvonta! Ehdottomasti mukana :) Sisäseinät meillä kaipaisi todellakin uudistusta :)

 93. Elina Tötterman sanoo:

  Ihan ensin kiitokset maukkaista resepteistä! Mausteisella makaronisalaatilla tuli herkuteltua tänään lounaalla. Maaliarvontaan osallistun, sillä rintamamiestaloa remontoidessamme maalia kuluu paljon. Seuraavaksi on vuorossa ruokahuoneen muuttaminen leikki- ja puuhahuoneeksi. Puolapuut tulivat tänään ja ennen niiden asennusta on seinien maalaamisen vuoro.

 94. Siinatar sanoo:

  Ehdottomasti mukaan arvontaan! Pientä pintaremonttia pitäisi alkaa tekemään =).

 95. Mira S sanoo:

  Mukana arvonnassa, yllättäisin isäni jos arpaonni osuisi kohdalleni! Menisin maalipurkin kanssa kylään lapsuudenkotiini <3 ja seinät saisivat uutta väriä :)

 96. serja sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Muutama vuosi asuttu nykyisessä talossamme ja meidän vanhempien makuuhuone olisi vielä remppaamatta. Katto on juurikin sitä kellastunutta mäntypaneelia, seinät kellertävät ja yhdellä seinällä kukkatapetti! Toivottavasti onni arpaonni suosii ja saadaan viimeinenkin huone rempattua muun talon sisustustyyliin sopivaksi.

 97. Pinja H sanoo:

  Pihasauna kaipaisi maalia, tehtiin siihen uudistusta viime kesänä. Mukaan arvontaan. lamerinquecit@gmail.com

 98. Nora sanoo:

  Käytimme teidän paneelipro maalia kattoomme tehdessämme remonttia. Remonttimiehemmekin ihastuivat siihen ikihyvikseen, vaikka hieman skeptisesti suhtautuivat alunalkaen, minun esitellessäni heille uutta maalituotetta :-)
  Nyt olisi kiinnostunut maalaamaan lattiaa.

 99. magda sanoo:

  Kaikki entiset maalit onkin käytetty loppuun. Aina jotain maalattavaa löytyy, ja tuolla määrällähän maalailee jo vaikka mitä :)

 100. Mari sanoo:

  Nuorimmainen aloittaa koulutaipaleensa syksyllä, joten huone pitäisi päivittää lastenhuoneesta koululaisen huoneeksi.

 101. Susanna W. sanoo:

  Aivan mahtava arvonta. Kiitos siitä. Voitto tulisi enenmän kuin tarpeeseen. Remontoidaan parhaillaan syntymäkotiani minun perheeni kodiksi. Pikkasen suurempi projekti kuin ”pieni pintaremontti”. Maalivoitto olisi kuin lottovoitto! Hyvää kevättä ja kiitos kivasta blogista!

 102. Loistava arvonta ja laadukasta maalia aina kaivataan, meillä on kaikki seinät maalattu, sisältä ja päältä :). Mukana kokeilemassa onneani :)

 103. Tuulia sanoo:

  Äidille olisi ihana yllätys, siispä mukana arvonnassa:)

 104. Minna sanoo:

  jos kahtena kesänä on tapettirullat heiluneet nin ehkä tänä vuonna olisi maalitelan vuoro?

 105. Helmiina sanoo:

  yhdellä mukana :)
  uusi koti näköpiirissä ja maalin tarpeessa :)

 106. Tuulikki sanoo:

  Koska olen maalailemassa paljon, tutustuin tuotteisiinne (en tunne ennestään) ja YLLÄTYIN, miten monipuolinen valikoima teillä on! Käytännöllisesti katsoen kaikki tarpeeni hoituisivat Colorialla; saunan lauteiden ja seinien valkovahaaminen, olohuoneen, keittiön, eteisten seinien ja kattojen maalaus, kaikkien huoneiden ikkunakarmit, ja ulko-oven alaosan lasin voisi Valkokuulto sisustuslakalla huitaista ”maitolasiseksi”. Ja vesiohenteista, tuoksutonta ja päällemaalattavaakin osin… Huh. Teitte vaikutuksen!!! :)

 107. marjut aho sanoo:

  mukana arvonnassa. aina maalaamista riittää.

 108. Mervi sanoo:

  Ihana arvonta!! Maalille on aina käyttöä. :)

 109. Heli sanoo:

  Mukana arvonnassa! Seitsemän vuotta ollaan asuttu tässä asunnossa ja pintojen uusiminen ollaan aloitettu, mutta vielä on nelijöitä uutta maalia vailla :)

 110. Tiina sanoo:

  Olisi huippua saada apua talon remonttiin vaikka vaan pienen pintaremontin puitteissa!!
  Talo ollut niillä sijoillaan jo vähän aikaa, kun omat rahat ei oikein riitä siihen mitä kaikkea se vaatisi :(
  Työttömyys ja remontti, kun ei ole hyvä yhtälö.
  Tovottavasti arvonta suosii meidän perhettä!!!!

 111. Miina sanoo:

  Mukana arvonnassa! Pientä pintaremonttia on suunnitelmissa kevään mittaan, mm. eteisen ja olkkarin seinien maalaus joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta :)

 112. Sanna sanoo:

  Olisi maalitarvetta yhteen jos toiseen asiaan niin kotiin kuin alkaneeseen mökkiprojektiin. Muuten mikä olisi sinun valintasi maaliksi pesuhuoneen laatoituksiin? Onko ylipäänsä niin hyvää tuotetta, että ne kannattaisi maalata päälle, vai onko parempi odottaa hetken pidempään ja vaihtaa koko laatat?

 113. Paula sanoo:

  Hei,
  mukana arvonnassa. Meillä talon sisäremppa tällä hetkellä noin puolivälissä, joten hommaa vielä riittää. Ja tarvetta maalille löytyy!

  Paula

 114. Marianne sanoo:

  Mahtava arvonta jälleen. Meillä juurikin ne kellastuneet panelikatot, maalauksesta olen haaveillut jo kauan, nyt tulisi TODELLA tarpeeseen. Toki paljon muutakin maalattavaa löytyisi……

 115. Kaisa sanoo:

  Sisäremppa edistyy…olohuone & eteinen huutaa uutta maalia ylleen :) joten tarvetta on. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  Kaisa

 116. Taru Vihunen sanoo:

  Olispa ihanaa. Alottaisin homman meidän pikkuvessasta. Edellisen asukkaan värivalinta ei ihan ole mieleinen, olen varmaan ainoa, jolla on ”kullitettu” vessa =D

 117. Janna sanoo:

  Tämä arvonta olisi tällä hetkellä niin unelmieni voitto! Muutimme miehen kanssa helmikuun alussa, ja olen jo aloitellut maalaushommia yhden huoneen ikkunanpielistä. Pienen budjetin vuoksi olen jättänyt keväämmälle ja kesälle muita maalausprojekteja, vaikka mieleni tekisikin maalata vielä lähes kaikki seinät eteistä lukuunottamatta. Lisäksi työn alla on käsittelemätön mäntylipasto, pari hyllyä ja keittiön kaapit… Tykkään maalaamisesta :)

 118. Jenni sanoo:

  Mukana arvonnassa! Makkarin seinät ainakin kaipaisivat uutta väriä :)

 119. Elina sanoo:

  Niin kesämökki kuin suvussa oleva vanha iso talo kaipaavat maalia, ja ekologisuus olisi iso plussa.

 120. niina sanoo:

  Kiva arvonta, portaikon seinät kaipaavat maalia!

 121. Anu sanoo:

  Hei, kesämökin tuvan puunväriset seinät pitäisi saada vaaleiksi, on kevään eka urakka!

 122. Hansu sanoo:

  Pieni pintaremontti odottaa, joten ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 123. BIKKE sanoo:

  Toden totta!! Kellastuneet panelikatot tahi puolipanelit eivät enää istu edes mökkiin :)) Pientä pintaremonttia olisikin huushollimme vailla! Mukana siis!!

 124. Leena sanoo:

  Mistä arvasitkin, että olen maalin tarpeessa : )

 125. Vekarus sanoo:

  Saaressa on koko parvi vielä maalaamatta eli olisi maali tarpeen!

  Ihanaa viikkoa!

 126. Tähän arvontaan on pakko osallistua! Sillä koko talon keskiosa kaipaa freesausta. Kellastuneet ja sieltä täältä revenneet tapetit joutaa pois ja tilalle valkoista maalia..!

 127. MaaritN sanoo:

  Maalia tarvitaan aina, olen mukana arvonnassa.

 128. isabella sanoo:

  Mukana arvonnassa ollaan!!Ostettu jokin aika sitten melko vanha omakotitalo, joten rempattavaa on!

 129. Jasmiina sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 130. Susanna sanoo:

  Voi mikä arvonta! Mukana ehdottomasti. Pintoja riittää sekä kotona että mökillä :)

 131. Lapsuudenkodissani, 80-luvun lopun omakotitalossa on kellastunut mäntypaneelikatto. Siispä isille lahjoittaisin PaneeliPro kattomaalia! :)

 132. Sini sanoo:

  Mukana arvonnassa :) Olkkarin seinät on odotellut maalia pintaan jo jonkin tovin, joten tarpeeseen tulisi! :)

 133. Jelena sanoo:

  Ihan huippu ja käytännöllinen arvonta! Mukana!

 134. Ipee sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 135. Päivi sanoo:

  Voi oi voi! Tämän palkinnon haluan voittaa! Meillä KAIKKI seinät kaipaavat todella kipeästi maalia.. Seniin valitsisin pääosin jonkin ihanan valkoisen sävyn, lisäksi ottaisin jonkin kauniin harmaan :)

 136. dharma80 sanoo:

  Äitini luona tehtiin ennen joulua täysuudistus saunaan ja vessaan, ilman yllätyksiäkään ei selvitty. Vielä on laittamatta makuuhuoneet joten sinne maaleja todellakin tarvitaan!

 137. Pia sanoo:

  Koti kaipaa pientä freesausta, etenkin kun tyttären rippijuhlat kolkuttelee ovella. Kyllä nyt olisi oiva paikka laittaa uutta väriä pinnoille ja ihana uusi look jo hieman aikaansa nähneelle kodille!

 138. Tiiana sanoo:

  Mukana

 139. Empula sanoo:

  Aivan ensimmäiseksi saisivat uuden maalipinnan meidän olohuoneen kirjahyllyt eli punaruskeasta-mustaan. Inspiraation urakkaan sain blogistasi mutta vielä en ole jaksanut urakkaan ryhtyä. Ehkä siis tänä kesänä :)Myös lastenhuoneeseen haluaisin kokeilla teidän turvallisia maaleja.

 140. Riikka sanoo:

  Tulevana kesänä aion toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni mökin keittiön ja olohuoneen osalta. Seiniä ”koristavat” vanhat ja pullistuneet pinkopahvit ja niiden alla on vanha hirsi jonka haluan saada esiin. Hirttä on jouduttu aikanaan tasoittamaan kirveellä joten näky ei ole kovin kaunis ilman maalikerrosta. 40 litraa maalia tulisi kuin tilauksesta tähän projektiin. Kiitos ihanasta ja raikkaasta blogista!

 141. Lumikide sanoo:

  Moikka,
  Ihana arvonta!Meillä maalattaisiin vauhtiviikareiden leikkien jälkiä piiloon seinistä,ovien karmeista ja huonekaluista.Joten maalia kyllä kuluisi,jotta koti saataisiin näyttämään vähän siistimmältä :)
  Kiitos ihanasta ja positiivisesta blogista!

 142. Nina sanoo:

  Ehdottomasti arvonnassa mukana :) Kotona löytyy parista huoneesta tapettia, jotka olisi kiva ottaa pois. Laittaisin tilalle vaaleampaa maalia. Paikattavaa ja uudelleen maalattavaakin löytyy aina.

 143. Pia sanoo:

  Tokihan tähän arvontaan pitää osallistua. Olin meidän remontin ”maalausmestari” ja paljon jäi vielä maalaamatta. Voittomaalin käyttäisin kolmen makuuhuoneen lattioiden maalaamiseen, jotka ovat olleet kauan jo harkinnassa. Mikäli taidot riittää koivuparketin maalaukseen :)

 144. Tanja sanoo:

  Valkoiset seinät kaipaisivat uutta valkaisua ja lastenhuoneiden seinien värit pitäisi päivittää. Vaaleanpunainen ei enää tokaluokkalaisena tunnukaan niin kivalta kuin neljävuotiaana.

 145. Netta sanoo:

  Nyt on itselle ajankohtainen arvonta! Juuri olen muuttamassa uuteen kotiin mikä kaipaa nimenomaan pientä pintaremonttia. Oikeastaan koko asunnon seinäpinnat pitäisi maalata.. ruskean keltaiset seinät ei ole ihan omaan makuun.. pidetään peukut pystyssä,että joskus jonkun arvonnan voittaisi! :)

  Ihanaa kevään alkua sinulle Maria!

 146. Mökö sanoo:

  Tää niinku tarttis tään voiton. Meillä on keväällä ylppärit, ja koti kaipais pientä päivitystä. Niin kyllä kaipais tääki. Maalausporukkakin löytyis omasta takaa, maalit puuttuu. Oisko nyt onnenpäivä?

 147. Anne sanoo:

  Mökillä olis maalattavaa. Katosta lattiaan ne kellastuneet mäntypanelit. Mukana hienossa arvonnassa.

 148. Jouni sanoo:

  Maalattavaa aina löytyy. Mukana arvonnassa.

 149. klaara sanoo:

  Eteinen ja kodinhoitohuone kaipaavat pikaisesti maalausta. Eiköhän niitä tarpeita löydy kun kevätaurinko alkaa todella paistaa.

 150. kiti sanoo:

  Mökille maalit!

 151. Heli T sanoo:

  Lomamökkimme on kauttaaltaan mäntypaneelia. Mökki kaipaisi virkistystä ja päivitystä tähän päivään maalin muodossa. PaneeliPro Katto- ja seinämaali olisivat loistavat tämän kohteen uudistamiseen.

 152. Ville K sanoo:

  Mukana ollaan.

 153. HeliO sanoo:

  Lastenhuoneet kaipaisivat maalia pintaan ja samoin pari vaatekaappia olisi kiva tuunata uuteen uskoon eli mukana arvonnassa ollaan. :)

 154. Iina sanoo:

  Meillä lasten huone kaipaa maalausta. Vauvavärit saavat väistyä…

 155. Minna sanoo:

  Täällä vaihtuisi seinien väri aika tiuhaan jos olisi ylimääräistä rahaa laittaa:) maalaaminen on parasta terapiaa ja mieli puhdistuu samaa vauhtia kun seinä saa väriä:) myös katto kaipailis maalia kipeästi:)

 156. Mi sanoo:

  Etsinnässä on se ensimmäinen oma koti, jonka suhteen olen valmis tekemään pientä remppaa. Joten maalitarvikkeet tulisivat oivasti auttamaa siinä projektissa :)

 157. Helmi L sanoo:

  Meillä on jo muutama vuosi rempattu 30-luvun omakotitaloa: muutama seinä purettu, katto pitäis vielä suurelta osaa käsitellä ja enskesänä kaivetaan esiin vanhat lankkulattiat. Maali siis tulis tarpeeseen jos jonkinmoisissa hommissa!

 158. Oi mahtavaa, maaliarvonnassa mukana! Viime vuonna aloitin sisäseinien värinvaihdon takaisin valkoiseksi ja sitä hommaa jatkan edelleen. Ihan kaikki huoneet ei sentään valkoisiksi tule, vähän tummempiakin sävyjä tarvitaan joukkoon : )

 159. Anniina sanoo:

  Mukana arvonnassa. Meillä huutaa eteisen seinät ja portaikko uutta väriä!

 160. Maria sanoo:

  Mukana arvonnassa :). Maaleille olisi käyttöä kun palaamme kesällä vuokralaisten jäljiltä nuhraantuneeseen kotiimme. Pestävä sisämaali kolmilapsisessa perheessä olisi ihanteellinen ratkaisu.

 161. Maikki sanoo:

  Keittiön ja eteisen seinät olisivat uuden maalipinnan tarpeessa!

 162. Henna sanoo:

  Täällä tosiaan tarvittais maalia…kolme makuuhuonetta ja olkkari . Poikien huoneiden seinät todella kaipaavat kaiken peittävää maalia :-)

 163. Minna sanoo:

  Useampi sisäseinä kaipaisi uutta maalikerrosta. Mukana arvonnassa :)

 164. Arhippa sanoo:

  Mukana, melkein koko kämppä olisi uuden maalipinnan tarpeessa

 165. Noona S sanoo:

  Huippuarvonta! Mökille tarvitaan sisämaalit joka huoneeseen, myös kattoihin. Lattiat on jo valkoiset :) Eli mukana arvonnassa! Teillä on kyllä ihana mökki saaressa, varmasti lepää mieli siellä :)

 166. Silja sanoo:

  Ois ihana päästä sisäpintoja laittamaan vuokrataloon :)

 167. Vesa sanoo:

  Teidän maalilla vedelty sisä pintoja ja maalaus jatkuu. Hyvää maalia.

 168. Henna73 sanoo:

  Kämppä tarvis make overia

 169. Marianna Mäkelä sanoo:

  En ole teistä aiemmin kuullutkaan, mutta kiinnostuin tuotteistanne. Koti kyllä kaipaa remonttia!

 170. Jolana sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

 171. Henna-Mari sanoo:

  Äidin asunnon seinät huutaa maalia :) Eli mukana arvonnassa.

  Ja öljyvaha ja paneelikattomaali alkoi syyhyttä välittömästi. Ensi kesänä taitaa mökki raikastua vähän lisää.

 172. Ninnie sanoo:

  Yläkerta kaipaa remonttia, joten siellä olisi maaleille käyttöä. Tuo paneelikattomaali on jo alakerran remontissa hyväksi havaittu! :)

 173. Kuriton sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Remppakierros kodissa meneillään, 80-luvun seinät saavat vähän päivitystä nykyaikaan uudessa kodissamme. :)

 174. KaroliinaG sanoo:

  Vau mikä arvonta! Täällä melkeimpä remontin keskellä asuessa olisi tällä hetkellä todellista tarvetta maaleille, seinille piristystä ja tapettipohjamaalia nyt ainakin ensihätään :)

 175. Kati sanoo:

  Toiveikkaana mukana arvonnassa: lasten huoneet kaipaavat päivitystä teininuorten huoneiksi ja alakerran työ-/vierashuone uutta, raikkaampaa otetta.

 176. Habsku sanoo:

  Voi, onpas ihanan hyödyllinen arvonta. :) Ilolla mukana!

 177. kirsi sanoo:

  Aina keväisin monenmoisen maalin tarpeessa :)

 178. Merja sanoo:

  Mukana! Kerrassaan ihana arvonta :)

  Ps. Blogia on tullut luettua tosi kauan, mutta ikinä ei ole tullut kommentoitua mitään.
  Ihana blogi ja mahtavaa kun jaksat päivittää ahkerasti :)!

 179. Nina P. sanoo:

  Kiva arvonta, onnen potkaisu osuisi juuri tarpeeseen! Kymmenen vuotta asuttu itse rakennetussa kodissa, pinnat olisivat jo kovasti uudistuksen tarpeessa: katto, seinät ja ”lasten” (=nykyisten nuorten) huoneet.

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään, sinulla on rehellinen, aito ja energinen ote elämään. Kiitos, että jaksat jakaa sitä? Kuvat ovat IHANIA!

 180. Lilli sanoo:

  Itse kun asustaa vielä vuokra-asunnossa, niin voiton sattuessa kohdalle maalit löytäisivät paikkansa vanhempieni luota. Lapsuudenkodin seinillä on samat siniset maalit ollut lapsuudestani saakka, ja puinen kattokin kaipaisi kipeästi uutta maalipintaa. Toivotaan arpaonnea kohdalle, ois niiin ihana yllättää vanhemmat! :)

 181. Anki sanoo:

  Olipas mahtava arvonta. Ja meillä parhaillaan toisen kerroksen aulan remontti meneillään, joten seinä- ja kattomaalin hankinta ajankohtainen. Greenline-maalit olivat kiinnostavia.
  Ihan blogi sinulla.
  Arvonnassa mukana! / Anki

 182. siru sanoo:

  Voi kun olisin aikaisemmin huomannut tämän postatuksen. Olisi tullut tuo tiedustelunumero ja hajuttomammat maalivinkit tarpeeseen :)

 183. Salla sanoo:

  Mahtava arvonta! Voi kun onni potkaisisi. Paneelikattomme huutaa maalia pintaansa.

 184. Tuula sanoo:

  Seinämaalit tulisi kyllä todella tarpeeseen! Se olisi juuri se kaivattu auringonpilkahdus tähän lomautuksen keskelle. Aikaa, taitoa ja jonkinlaista näkemystäkin löytyy – vain maali puuttuu!

  Tuo työpaikkakin vaikuttaa aika ihanteelliselta. Sopivan pientä ja kotoisaa, mutta tarmokasta tiimityöskentelyä. Tsemppiä jatkoonkin!

  Ja tää blogi…..niiiin koukussa! Kiitos!

 185. Emmi sanoo:

  Mökin ilmeen päivitykseen olisi ihana saada maalit!

 186. Riitta sanoo:

  Mukana ollaan arvonnassa! :)

 187. Ansu sanoo:

  meillä olis näillä näkymin edessä kokonaisen kämpän remppa, johon kuuluu kaikennäköistä maalauspuuhaa katoista keittiönkaappeihin. Todellakin mukana arvonnassa siis!

 188. Elina sanoo:

  Mukana arvonnassa :) Sisämaalille olisi tarvetta, ainakin makuuhuoneen seinä kaipaa maalia.

 189. Laura sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tarvetta olisi hyville maaleille ja työn vastapainoksi kaikenlainen maalaus ja remontointi on suorastaan terapiaa <3

 190. Sanna sanoo:

  Arvonnassa mukana! Erilaista seinä- ja kattopintaa löytyy uudistettavaksi niin kodista kuin lomakodistakin. Eikä olisi enää tekosyitä vältellä telaan tarttumisessa. =)

 191. Niina sanoo:

  Iso peukku teidän pienelle ja pippuriselle yrityksellenne! Kokeillaan jospa arpaonni suosisi, yksi 65 m2 kokoinen yläkerta pitäisi remontoida kokonaan uudestaa (nykyiset pinnat 70-luvulta..) ja maali olisi myös ostoslistalla. Toivotaan parasta! :)

 192. Ki sanoo:

  mukana arvonnassa

 193. susanna sanoo:

  Vanha aitta olisi tarkoitus pukea uudella maalipinalla ensi kesänä :)

 194. Satu sanoo:

  Lastenhuoneet nyt ainakin kaipaa maalia ja muutosta. Muitakin kohteita kyllä löytyy. :)

 195. Haba sanoo:

  Oijoijoi! Keittiöön valkoiset seinät ja vanhempien mökin sisäpinnat tälle vuosituhannelle. :)

 196. Olkkarin meinasin sillä jauhomaalilla, mutta muuallakin voisi hieman sutia.;D Keittiöön tekisi mieli laittaa sellainen vihertävänharmaa(ehkä) väri ikkunaseinälle. Nuoremman pojan huonettakin voisi päivittää jollain kivalla maalilla…:)

 197. Riikka sanoo:

  Mukaan mainioon arvontaan! Kotimaista, pientä ja paikallista pyritään meillä aina suosimaan niin ruoassa, tuotteissa kuin palveluissakin. Ja jos ei onnin nyt potkaisekkaan, varmasti seinäpintoja päivittäessämme Colorian tuotteita kokeilemme.

 198. Virpi sanoo:

  Mukana arvonnassa. Nyt kun kevät aurinko pilkottaa taivaalta, niin tulee kesämökki mieleen ja siellä tuleva remontti. Maalata pitäisi sisältä, että ulkoapäin.

 199. Sirkku sanoo:

  Makuuhuoneen seinät ja eteinen kaipaa kyllä uutta ilmettä ja piristystä!

 200. Birgitta Hakulinen sanoo:

  Kesätalomme tarvitsisi uutta maalipintaa!

 201. Nea sanoo:

  Meillä on juuri muutto tulossa uuteen kotiin ja maalattavaa pintaa löytyy joka huoneesta, joten tällainen avustus tulisi kyllä tarpeeseen. :)

 202. Katri sanoo:

  Varsinkin katto mutta myös muut pinnat kaipaavat täällä kotona uutta väriä ensi kesänä olevia häitä ajatellen… :)

 203. Paula Koo sanoo:

  Hieno arvonta :) Aloittaisin nuorimmaisen huoneen seinäpinnoista :)

 204. KISUNA sanoo:

  Voi iiiks nyt on ihan pakko osallistua! Just tulossa lähes kaikki seinät (ulkoakin päin) ja katot maalaukseen, tämä säästäisi tosi paljon rahaa ja tulisi kyllä niin tarpeen

 205. marja leena sanoo:

  Viime hetkeen meni mutta arvonnassa mukana,siirtolapuutarhamökki raikastuisi Coloria maalilla.

 206. SaraN sanoo:

  Arvonnassa mukana. Eteisen paneelikattomaalin ehdinkin jo ostaa. Mutta sen jälkeen vuorossa olisi eteisen seinät, makuuhuoneen ja keittiön maalaus. Saunakin kaipaisi uudistusta.

 207. Riikka Perkiö sanoo:

  6-vuotta vanha talomme on kasvanut yhdessä tyttäriemme kanssa… Ja jäljet elämänmakuisesta elämästä näkyy

 208. Soile sanoo:

  Pitääpäs koettaa onnea, josko saatais pojan uuteen asuntoon näin näpsäkkäästi maalitarpeet :)

 209. Paul sanoo:

  Mukaan kivaan arvontaan. Maalattavaa löytyy niin kotoa kuin kesämökiltäkin.

 210. jaana sanoo:

  Mukana totta kai

 211. Lisse sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Olohuoneen ja kahden makkarin seinät pitäis maalata, samoin kylppärin katto. Jospa tää perjantai 13. päivä olisi onnenpäivä

 212. Mirkkulainen sanoo:

  Vieläkö ennättää mukaan! Maalista olisi uupelo

 213. Peace sanoo:

  Meillä on kämpän maalaus ollut ikuisuusprojekti kun aina on muitakin rahanreikiä. Joten tottamaar osallistun!

 214. Marjaanainen sanoo:

  Mukana minäkin, maalille olisi tarvetta, tämä on ihan huippuarvonta

 215. Kristaliini sanoo:

  Kaveri vinkkasi näin viime hetkillä, miten mulla olikin mennyt tämmöinen arvontapostaus ohi… Kelpaisi, kyllä kiitos

 216. […] pitää pinnistellä väkisin hereillä. Muistakaahan käydä osallistumassa tuohon maaliarvontaan täällä. Iltaan asti aikaa […]

Kommentoi