sunnuntai 21. joulukuun 2014

It’s beginning to look a lot like Christmas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HEISSAN,

juhuu, joulusiivot on nyt tehty! Kuusi odottelee iltaa ja koristelua, pieniä punaisia tonttuja on ripoteltu sinne tänne, petivaatteet ovat tuulettumassa ja läpiveto on tehnyt sisäilman varsin pirtsakaksi 🙂 Jos mä olisin saanut ihan yksikseni päättää, niin meillä ei ehkä tänä vuonna olisi punaista näkynyt. Mutta nuo vanhat tonttuset ovat lapsille niin rakkaita. Ja tuo pukki portaiden päässä; ressukalla on jalkakin katkennut, mutta ei häntä silti sovi vaatehuoneen ylähyllylle jättää.

Eilen tein osan leipomisista ja pian jatketaan. Ei stressiä meiningillä mennään. Eiliset ylimurenevat keksit pääsevät jouluiseen jäätelöön ja piparimuffinssien sokerivajetta korvataan tomusokerikuorrutuksella. Ei se niin justiinsa ole. Lisäksi jouluinen marenkikranssi, piparimutakakku, nutellakierteet, joulutortut ja perinteiset joulupiparit. Voipi olla, että puolet jää taas syömättä 😀 Ai niin ja leivonnaisten lisäksi namia. Sielu huutaa tällä hetkellä vihreiden kuulien ja englannin lakun perään. Sekä suklaan. Jouluna ajattelin heittää kolmeksi päiväksi ruokailuissakin vapaalle. Liikunnasta en tuskin osaa vapaata pitää. Mikään ei ole mukavampaa kuin aattoaamun juoksulenkki ja sen jälkeen joulusauna.

Hei, nyt sinne keittiön puolelle jatkamaan! Palataan kommenttiboksin puolella myöhemmin tänään 🙂

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

allePS. Ai niin, joulukukka-asetelmat ovat vielä ostamatta. Ajattelin ostaa ne aatonattona, kun ovat alennuksessa 🙂


7 Responses to “It’s beginning to look a lot like Christmas!”

  1. Voi, kuinka mukavan jouluista! Pallot kuvun alla on niin hyvä idea, että taitaa mennä kopioitavaksi, kiitos.;) Minäkin kaivoin punaisia tonttuja, omaksi yllätyksekseni, hieman esille. Pieni ripaus punaista ei sittenkään ole huono juttu!:)

    • Maria sanoo:

      Moikkelis!
      Pienillä jutuilla sitä saa jouluista aikaan ja juu, tuo punainen tuo kyllä jouluntuntua 🙂

      Hei, pallot kuvun alle vaan! Aluksi mietin, miten ne sinne saan, mutta kupu alassuin, pallot sisään ja lehti kanneksi. Sitten kiepsautus oikein päin ja lehti pois alta 😀

      Joulunodotusterkkuja täältä tien päältä <3

  2. Anu sanoo:

    Ihanan jouluista:)
    Just sopivasti punaista..mä tykkään,et vähän saa olla ja täällä mökkioloissa se näyttää erityisen kodikkaalta.
    Nyt alan vähän leipoa,että saadaan vähän jouluntuoksua tupaan:)

    • Maria sanoo:

      Kiitti Anu!

      Punainen ja joulun tuoksu, pohjoisen mökki ja joululaulut…mäkin haluun sinne!!! 🙂

      Tunnelmallista maanantaita <3

  3. Oi että, miten ihanaa joulutunnelmaa siellä teillä:)!

Kommentoi