keskiviikko 17. joulukuu 2014

Pikaista pohdintaa bloggaamisesta (& arvonnan voittajat)

ILTAA IHANAT,

pikaisesti tulin ilmoittelemaan, Ihana ilta -arvonnan voittajat. Ihan ensinnä; kiitos huikeasti osallistumisestanne arvontaan. Koin vain oikeudenmukaiseksi sen, että koska ette ihan kaikki päässeet tuonne huisin ihanaan blogini lukijailtaan, niin arvotaan ylimääräiset jouluyllätykset teidän lukijoiden kesken :) Kivasti olitte jättäneet kommenttikenttään palautetta siitä, minkälaisia juttuja tykkäätte täällä lukea. Samoilla linjoilla ollaan; itsellänikin nuo ruoka- ja sisustusjutut ovat niitä ykkösiä, unohtamatta liikuntapostauksia (sellainen tulossa muuten vielä ennen joulua). Blogini täyttää ensi vuoden alussa viisi vuotta ja kuudes vuosi pyörähtää käyntiin. Se on ihan huisin paljon se! Monesti minulta kysytään, että mistä saan aiheet postauksin. Se on aika hassu juttu, mutta ei niitä aiheita joudu keksimään. Kertaakaan näiden viiden vuoden aikana ei ole tullut niin pahaa tenkkapoota, että olen keksimällä joutunut keksimään postausaiheen. Ehkä se johtuu siitä, että täällä käydään myös sitä meidän arkipäivää läpi. Ihan tavallista lapsiperhearkea. Näitä postauksia te myös toivoitte. Itselleni helpoin on myös kirjottaa ihan tavallisesta arjesta. Mutta nautin myös suunnattomasti niiden arjen kultamurujen kirjoittamisesta. Perjantai-iltojen tunnelmista, sunnuntai-aamujen autuaallisuudesta. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulunalusajan hektisyydestä, työpäivien kulusta. Kirjoittaminen on aina ollut mulle helppoa. Tekstiä syntyy. Helposti ja usein vähän liikaakin. Joskus menee ihan jopa romaaniksi asti ;) Milloin kuvia on liikaa, milloin tekstiä liikaa. Mutta yritetään löytää se kultainen keskitie. Lukijaillassa sain kuulla, että osa lukijoista oli koukuttunut blogiini. Se lämmitti sydäntä. Sillä itse olen koukuttunut teihin. Olen koukuttunut bloggaamiseen. Alun perin perustin blogini harrastuksena, jonka ansiosta sain vähän uutta ulottuvuutta kotiäitipäiviin. Sain hurjan paljon vertaistukea muilta kotiäideiltä. Ajan saatossa uskon ja toivon, että blogini henki on pysynyt samana eli lämpimänä ja positiivisena. Intressit ovat vain osaltaan muuttuneet; lapset ovat kasvaneet ja sitä myötä on jäänyt aikaa muihin juttuihin. Ehtii taas sisustelemaan ja panostamaan ruoanlaittoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saan myös aika ajoin vastata kysymykseen ”Kuinka kauan aiot blogata?”. Mikäli se minusta on kiinni, niin loppua ei vielä näy. Onkohan montaa mummobloggaria olemassa? :D Niin kauan kuin tämä touhu tuntuu mielekkäältä, niin ehdottomasti tätä jatkan. Ymmärrän tosin, että elämässä tulee vaiheita, että pitää priorisoida ja blogi jää taka-alalle. Kuten viime vuonna tähän aikaan (ensi yö oli muuten se elämäni raskain yö, kun meidät hälyytettiin teho-osastolle hyvästelemään iskä). Mutta elämässä tapahtuu asioita, joille emme voi mitään. Ne kasvattavat ihmisenä ja lopulta löydämme itsemme vahvempina. Uskon, että nämä kaikki tapahtumat ovat jättäneet minuunkin jälkensä ja eittämättä näkyvät myös täällä blogissanikin. Toivottavasti positiivisesti ja siten, että olen saanut perspektiiviä ja syvyyttä asioihin. Ainakin se on varmaa, että täällä nautitaan entistä helpommin niistä elämän pikkuisista asioista. Siitä ihanasta arjesta ja ympärillä olevista ihmisistä ♥

Just, lyhyestä virsi kaunis :D Arvonnassa voittivat:

Kati kommentilla:

”Ruokajutuistasi saa ihanasti uusia ideoita ja inspiraatiota, kiitos niistä! Mielellään kuulen myös, jos teet hyviä löytöjä jostakin, esim. Vaatteista. Itsekin kun asun Pirkanmaalla. Mukana arvonnassa.”

Heini kommentilla:

”Seuraavalla kerralla mukana illassa ja nyt arvonnassa!”

Anne Hölttä kommentilla:

”Osallistun arvontaan. Ihana blogi <3 Ruoka ja sisustus jutut menee mukavasti käsikädessä :)”

Hurjan paljon onnea voittajille ♥ Laitan viimeistään huomen aamulla teille sähköpostia, mutta jos te ehditte sitä ennen, niin laittakaahan osoitettanne tulemaan sähköpostiini maria.nurmi@coloria.fi. Kiitos :)

Nyt kömmin miehen viekkuun sohvalle katsomaan, kun Aku reissaa maailmalla!

KESKIVIIKKOILTATERKUIN,

alle


8 Responses to “Pikaista pohdintaa bloggaamisesta (& arvonnan voittajat)”

 1. Lissu sanoo:

  Hei, luin kirjoituksesi ja kyynel vierähti poskelle. Ensi yö on todennäköisesti yö, jolloin rakas Mummuni nukkuu pois. Kävimme tänään hyvästelemässä hänet ja tätini jää hänen luokseen yöksi. Mummuni on jo 97 vuotias ja tunnen sydämessäni ajan täysin oikeaksi. Viime päivät ovat menneet lapsuuden yhteisiä muistoja ajatellen.

  Olen avoin ihminen ja teiltä bloggaajilta paljon voimaa, koska teistäkin moni on hyvin avoin :) Kiitos :)

 2. KRISSE sanoo:

  Mietit että onkohan montaa mummobloggaria olemassa. Täällä ainakin yksi, joka bloggaa melkein joka päivä blogissaan MEIDÄN MÖKKI JA KAUPUNKIKOTI, osoitteessa http://frakenvik.blogspot.com.
  Meillä mummoikäisillä on aikaa ja innostusta tähän hommaan, kunhan ensin uskaltaudumme aloittamaan. Itselläni on jo kolmas vuosi meneillään ja aina kivammalta homma tuntuu.

  Ihanaa joulun odotusta sinulle!

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Krisse
   ja kiitos! 20 vuoden päästä liityn samaan mummobloggarikastiin! Ihanaa, että teitä vanhempiakin bloggareita löytyy – tietää, ettei tämä ura ihan vielä tästä ole loppumassa :)

   Kiitos, tulen vierailemaan blogissasi!

   Samoin sinne, ihanaa joulunalusaikaa ♥

 3. Terttu Kantola sanoo:

  Ihana blogi, rakastan sisustamista, ei ole omaa blogia, mutta olen vuosia seurannut useita blogeja. Olen 3 lapsen äiti ja 5 lapsen isoäiti. Mummotkin on energisia! Tepa

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Tepa,
   ihanaa, että tuollaisia energisiä, blogeja lukevia isoäitejä riittää :)

   Oikein ihanaa joulunalusaikaa ♥

Kommentoi