keskiviikko 26. marraskuun 2014

Tähtihetkiä ja tähtiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ILTAA IHANAT

ja terkkuja Helsingistä! Tähtihetkiä monen monta pitkin päivää. En edes muista koska viimeksi olen ollut elävissä kuvissa, leffassa tiedättekös. Tai jos olen ollutkin viime vuosina, niin poikkeuksetta siellä valkokankaalla on näkynyt keijuja ja keijupölyä 😉 Tuosta leffasta lisää myöhemmin. Leffakamuna mulla oli ihana ja kaunis bloggaajakollega Rilla. Sielunsisko, jonka kanssa aika hujahti kuin silmissä. Kävimme luonaalla Casa Largossa ja jos ko.paikan tapakset ovat suussa sulavia, niin sitä oli myös tuo Tapas-salaatti. Perussalaattipohja, johon sai itse valita kaksi lisuketta. Allekirjoittanut ei pystynyt pitämään taas itseään kurissa, kun yhtenä vaihtoehtona oli manchego-juusto. Slurpsis! Lasi viileää valkoviiniä ja päälle kuuma kuppi kahvia.

Nämä tällaiset päivät on niitä, joita aina silloin tällöin pitäisi harrastaa. Niin ihanaa kuin täällä kotona onkin oman perheen kanssa viettää aikaa, niin kyllä sitä välillä pitää vaihtaa maisemaa ja seuraa. Ja kun seurana on ihminen, jonka kanssa on täysin samalla aaltopituudella, niin ei kuulkaas voi valittaa. Vain toinen bloggari voi ymmärtää toista bloggaria tietyissä jutuissa. Eihän tämäkään työ aina ruusuilla tanssimista ole, vaikka sitä kyllä 99,9%:sesti sitä onkin 🙂 Samat haasteet meillä kaikki tämän alan ihmisillä on. Senpä takia on ihanaa, että on tällaisia mahdollisuuksia vaihtaa kuulumisia kollegojen kanssa. Näitä sparrauspäiviä pitäisi kehitellä useamminkin! Kiitos ihanalle Rillalle seurasta, otetaan pian uusiksi 🙂

Niin meni lounas turistessa vähän pidemmän kaavan mukaan, että juurikaan shoppailemaan en (onneksi) ehtinyt. Mutta sen verran kuitenkin, että Granitista lähdin kauppakassillisen kanssa. Mä olen ihan holhouksen alainen, mitä tulee shoppailuihin 😀 Muun muassa kuvissa olevat paperitähdet ostin. Ne sopivatkin just perfect mun tulevan jouluvärityksen kanssa.

Tähtihetkiä tuli koettua myös kotona. Välillä pitää matkustaa päiväksi pois, voidakseen nauttia kotiinpaluusta. Oma sohva, uusi joululehti ja lakritsijäätelöä (ihan vain hiukkasen :). Kainalossa tuhiseva esikoinen ja takkahuoneen lattialle majan peittonsa kanssa tehnyt uninen kuopus. Ja ihana mies, jonka viereen sänkyyn kömmin ihan just. Tuo klo 5.25 herätys ei kyllä ole ihan meikäläistä varten. Toisaalta, eipä tarvitse hakea nukkumaan käydessä unta.

Mulla on nyt treffit nukkumatin kanssa, joten treffataan teidän ihanaisten kanssa aamulla tuolla kommenttiboksissa ♥

KESKIVIIKKOILTATERKUIN,

alle


4 Responses to “Tähtihetkiä ja tähtiä”

  1. rilla sanoo:

    Kiitos erinomaisesta seurasta 🙂 Aika kertakaikkiaan vaan HÄVISI! Olisi mennyt tuplaten ihan helposti, hämärtymisestä ehkä olisi saattanut huomata kellon käynnin…

    Teit erinomaisia löytöjä, minä palasin kotiin ostamatta mitään. Edullinen reissu. Säästellään paukkuja joulukuun puolelle sitten.

    Laittelen sulle sähköpostia!

    • Maria sanoo:

      Kiitos sulle 🙂 Aika todellakin ihan katosi jonnekin…ehkä se oli se viinilasillinen? ;D

      No mutta good for you, voi kunpa itse olisin yltänyt samaan shoppailutulokseen. Mies pudisteli päätään kun näki mun 7 (kyllä, seitsemän) uutta tuikkukippoa. Olen toivoton.

      Jep, laitetaan mailia!
      Torstaiterkkuja <3

  2. Sari Riekkola sanoo:

    Aivan huippu päivä ollu kyllä sulla Maria!!
    Minustaki koti on paras paikka, mutta silloin tällöin pienet happihyppelyt tekevät terää!;)
    Kauniita tähtiäki kotiutit reissulta ja teillä näyttää aina niin kutsuvalta tuo olkkari ja nuo sohvat<3
    Blogiurani on vielä niin nuori ja koska olen täältä Pohjoisesta, en ole vielä yhtään toista bloggaria tavannut, voin vain kuvitella kuinka juttu voi luistaa:)

    • Maria sanoo:

      Eikös ollutkin 🙂 Mä hymyilen vieläkin – eilisen avulla jaksaa pitkälle!

      Kiitos kaunis, näissä marraskuun illoissa on jotain niin tunnelmallista <3

      Hei, perustakaahan pohjoisten bloggareiden facebook-ryhmä. Sitä kautta saa kivasti uusia tuttavuuksia 🙂

      Torstaiterkkuja sinne pohjoiseen <3

Kommentoi