keskiviikko 29. lokakuun 2014

Sadepäivän sekalaiset

 

0IMG_49300IMG_4936 0IMG_49670IMG_49580IMG_4914 0IMG_4955 0IMG_4957

 

HELLUREISSAN!

Ja terkkuja sairastuvalta! Ei, meillä ei sairasta lapset enkä minäkään. Vaan tuo supermies, joka ei ikinä ole kipeä. Ja te, kenellä on kokemusta miesten sairastamisesta, niin tiedätte mistä puhun…lapset on aika helppoja sairastajia, sanotaan näin ;D Nyt on kyllä pahin mahdollinen aika sairastaa, sillä ensi viikolla on tuo leikkaus, joka joudutaan kyllä siirtämään, ellei pöpöt sitä ennen lähde huitsin nevadaan. Parhaani täällä teen sisarhentovalkoisen roolissa; aamupäivän annoin toisen nukkua ja olin töissä (pääsin muuten suht’ helpolla) ja sitten kaupan kautta kotiin tekemään tätä flunssan taltutuskeittoani lounaaksi. Heti on olo parempi, onneksi.

Tänään on ollut ulkona kyllä aivan mahdottoman ihana syyskeli. Peltikatto paukkuu ja sade ropisee ikkunaan. Tykkään! Takkaan tuli, villasukat jalkaan ja hetkeksi sohvannurkkaan lukemaan. Räpsin tuossa vähän kuvia olkkarista ja hei, nyt täytyy ottaa kyllä jalusta käyttöön. Sen verran pimeää ulkona on, että ilman jalustaa tulee auttamatta keltaisia kuvia. Tunnelmallisia kuvia, joku voisi todeta. Tottavie, kuvankäsittelyyn menee ihan rutkasti aikaa, kun joutuu säätämään keltaisuutta sun muuta pois. Jalustahan on mulla vasta kuukauden vanha, joten nyt opettelen sen käyttöä. Millaisilla asetuksilla te otatte kuvia pimeällä/hämärällä kelillä? Tai muita onko muita vinkkejä jalustalla kuvaamiseen? Kiitän jo etukäteen!

Eilen maitokauppareissulla kärryyn päätyi pitkän pohdinnan jälkeen tuollainen tuikkuteline ja sypressi. Sypressi tuo ehkä jo vähän jouluisemman fiiliksen. Pikkuhiljaa sinne suuntaan ollaan menossa… Minikuuseni on jälleen ollut mummulla hoidossa  viime joulusta asti ja jossain vaiheessa täytyy sekin tuoda kotiin. Pitäisiköhän viedä vaihdossa tuo oliivipuu hoitoon, kun tuntuu että se alkaa nyt jo rapistelemaan lehtiä?  Tiedän, eihän se ole ollut meillä vasta kuin pari viikkoa…huh 😉

SADEPÄIVÄTERKUIN,

alle


11 Responses to “Sadepäivän sekalaiset”

  1. Ninnu sanoo:

    Aivan ihana tuikkuteline <3 Mistä maitokaupasta tuollaisia löytää?

    • Maria sanoo:

      Moi Ninnu!
      Kiitos <3 Tuo on Prismasta, sieltä muuten tekee välillä löytöjä sisustuksen saralla 🙂

      Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  2. Sari Riekkola sanoo:

    Aina vain jaksan ihastella teän kaunista ja tunnelmallista olkkaria♥
    Kynttilät ja takkatuli on niin parasta sadepäivinä!
    Toivottavasti miehesi paranee pian;)

    • Maria sanoo:

      Moikka Sari pitkästä aikaa 🙂
      Kiitos kaunis <3 Syksyssä on tunnelmaa, mutta jotenkin odotan jo talveakin 🙂

      Leppoisaa viikonloppua 🙂

  3. Mä tuskailin kans tänään noiden valokuvien kanssa. Joten luen mielelläni vinkkejä pimeän ajan valokuvaukseen. Luonnonvalo ois vaan kaikkein paras, mutta minkäs teet…Jalusta ja salama, blääh! Täällä paistoi tänään muuten aurinko pitkästä aikaa, mutta eipä auta noissa kuvauksissa, kun iltapäivällä alkaa olla jo niin hämärää. No, kynttilät palamaan ja musat soimaan, sillä tästä pimeästä taas voittajina selvitään!:)

    • Maria sanoo:

      Moi Taina 🙂

      Luonnonvalohan se avainsana on, mutta sitä ei juuri nyt meille hirmuisesti suoda 🙂 Salamaa en ole vielä oppinut käyttämään, ehkä pitäis opetella! Hei täälläkin paistoi eilen aurinko ihan siniseltä taivaalta…piristi kummasti 🙂

      Tunnelmallista viikonloppua, nautitaan syksystä <3

  4. johanna sanoo:

    Kauniita tunnelmakuvia! Blogisi saa hyvälle mielelle ja tarjoaa mukavaa rentotumishetkiä arjen keskellä! Samaa haluan minäkin tietää mistä noita ihania tuikkutelineitä saa? Kiva idea tuo Sypressi pöydällä. Se menestyy ihan kivasti, kun muistaa vaan suihkutella. Itselläni kokeilussa nyt callunoita ruokapöydällä. Mukavaa pyhäinpäivää!

    • Maria sanoo:

      Moi Johanna!
      Ja kiitos, ihana kuulla <3 Tämä on mullekin sellainen pakopaikka arjen keskellä, kun pääsen turisemaan teidän kanssa kommenttiboksin puolella 🙂

      Tuo tuikkukippo on Prismasta 🙂 Hei, kiitos vinkistä, en tullut ajatelleeksikaan että sypressiä pitää suihkutella!

      Oikein ihanaa pyhäinmiestenpäiväviikonloppua <3

  5. johanna sanoo:

    Kiitos kauniista ja tunnelmallisista kuvista! Samaa haluaisin minäkin tietää, mistä noita ihania tuikkutelneitä saa! Sypressi olkkarin pöydällä on kiva idea. menestyy hyvin, kun muistaa suihkutella. Paranemisia ja hyvää pyhäinpäiväviikonloppua!

  6. Johanna sanoo:

    Voi kuinka kaunista teillä onkaan ♥ Ihanaa päivää 🙂

    • Maria sanoo:

      Voi kiitos Johanna <3

      Jaa kiitos, ihanaa viikonloppua sinne 🙂
      Hei ja lähetähän tänne hiukkasen myös sitä energiaa 😀

Kommentoi