perjantai 24. lokakuun 2014

Kaikella on tarkoituksensa -mekko

HIPSHEI IHANAISET!

Jihuu, viikko on taas vierähtänyt ja veckoslutet on täällä. Vaikka olenkin pari päivää keskellä viikkoa kotona, niin silti viikonloppu tuntuu joka viikko yhtä mukavalta. Ja varsinkin tänä viikonloppuna; huomen aamulla viemme lapset mummulaan hoitoon ja suuntaamme miehen kanssa kohti Helsinkiä. Itse yritän olla heti puolen päivän jälkeen tuolla ravintola Sipulin talvipuutarhassa Inspiration Dayn merkeissä. Muistan vuosi sitten, kuinka hassua oli nähdä niin monta tuttua samaan aikaan; tuttuja kasvoja ja vihdoin sai kasvoille myös äänen. Tuolla tulee helposti tunne, että ”Hei, jossain me ollaan tavattu…”. Niinpä niin, blogistaniassa 🙂 Kello 15 osallistun blogituntiin, jossa jaamme kokemuksia bloggaamisesta. Ihanaa saada vertaistukea, inspiraatiota ja näkökulmaa tähän sivutyöhöni, jota rakkaaksi harrastuksekseni myös tituleeraan.

Päivätilaisuuden jälkeen ajattelimme viettää miehen kanssa laatuaikaa hieman shoppailen ja kahvitellen. Mutta hyvissä ajoin pitää linnottautua hotelliin meikkauspuuhiin. Huh, mä jo ajattelin, että jos maalaisi huulet punaisiksi ja jättäisi silmät meikkaamatta 😀 Enää ei puutu kuin se kirkuvan punainen huulipuna. No, eiköhän ne meikitkin siitä suju ihan ok. Huomisen(kin) motto on no stress.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko kun silloin kuukausi takaperin laitoin sen uuden Ted Bakerin mekkoni huutikseen myyntiin? Se ei mennyt kaupaksi. Ja hyvä niin, sillä se lähtee huomisiin juhliin. Kaikella on tarkoituksensa ja naisilla on oikeus muuttaa mielipidettään! Kyllä, pitsimekko jää kotiin (tai voipi olla, että sekin tulee mukaanja arvotaan viimeiseen asti :D), sillä tänään tuota Ted Bakerin mekkoa päälleni kokeillessani se oli just passeli. Ei kuulkaas enää puristanut eikä ihistänyt mistään. Kaula-aukko on makuuni ehkä hivenen turhan antelias, mutta niinhän se yleensä siltä näyttää, kun ylhäältä päin sinne katselee 😉 Asuvalinta on enää siis sukkahousuja vaille valmis. Miten sekin voi tuottaa päänvaivaa; laittaako ihonväriset vai mustat? Katsoin juuri viime vuoden kuvia ja silloin oli mustat. Josko nyt sitten mentäisiin ihonvärisillä. Niin tai näin, sukkahousut ehjänä tai ei, niin ihana ilta on tiedossa. Se pieni kotihiiri takaraivossani kolkuttelee aikaisin nukkumaanmenon puolesta. Mikäli pääsisi lähtemään sunnuntaiaamuna ajoissa kohti kotia, niin ehtisi vielä mökille sunnuntaisaunaankin. We’ll see..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna blogi ei päivity, mutta Instagram (atmarias) kylläkin! Nähdään siellä 🙂
Ja te huomiseen päivä- ja iltatilaisuuteen osallistujat, tulkaahan nykäisemään hihasta 🙂

IHANAA VIIKONLOPPUA,
halauksin toivotellen,

allePS. Ei jotain hyvää ilman huonoakin, sillä mun luottokorkkareista katkesi tuo nilkan taakse tuleva remmi. Grrr. Täytyy viedä nuo suutariin, josko suutari joskus pystyisi asialle jotain tekemään. Kenkä- ja laukkuvalinta meni uusiksi, mutta eipä tälle voi enää mitään. Näitä sattuu. Kaikella on tarkoituksensa, olisin varmasti katkonut nilkkani noilla koroilla…


6 Responses to “Kaikella on tarkoituksensa -mekko”

  1. Sally sanoo:

    Kaikella on tarkoituksensa. Ihana nähdä huomenna! ♥ Ajelkaa varovasti.

  2. soile sanoo:

    Voi että kun olis niin ihanaa olla kans siellä juhlimassa. Täältä on kuitenkin niin pitkä ja arvokaskin matka sinne asti, että tällä kertaa päätin olla osallistumatta. Arvaa vain kuinka ”rankkaa” on seurailla blogeista kaikkien valmistumista ihanaan iltaan. No ei auta, ehkä sitten seuraavalla kerralla taas mukana. Ihanaa iltaa ja terkkuja kaikille tutuille:)

  3. Lumo sanoo:

    Huomenna nähdään!

    Täälläkin vähän vielä pähkäilyjä asusteiden kanssa, päädyin kuitenkin luottomekkoon.

Kommentoi