keskiviikko 22. lokakuun 2014

Kampauskokeiluja

HEI ILTAA IHANAT!

Huhhahhei, miten ihanaa haipakkaa on pitänyt. Aamupäivän vietin tuon USAsta Suomeen kotiutuneet V:n kanssa, joka oli hieman kauhuissaan tästä yhtäkkisestä talvesta. Just wait and see my friend…it ain’t winter yet 😉 Kahvittelua, shoppailua ja maailman parannusta. Iltapäivästä jaettiin taas hyvä vaimo pisteitä (vitsi!) ja loihdin uskomattoman hyvän thaibataattisosekeiton. Sen avulla jaksoimmekin sitten koko perheen voimin geokätköillä illan. Mutta hei, eikä siinä kaikki. Jossain vaiheessa iltapäivää riitti aikaa myös lauantaisten juhlien kampauksen suunnitteluun. Hiukset olin pessyt eilen, joten ne oli just passelit työstettäväksi. Suoristusrautaa niille olisi kyllä voinut näyttää, jotta pinnasta olisi saanut sileän.  Jälleen turvauduin tuohon Pinterestiin ja siellä hair stuff -kansiooni.

Mekkohan mulla on se pitsinen Kappahlista, jota tuossa taannoin esittelin. Mustat kengät ja musta clutch. Inspiraatio jääköön nyt sikseen 😉 Hiukset sutaisen kiinni nutturalle. Ensimmäisen ohjeen otin mukaellen tuosta Low rolled updo -kampauksesta. Aika iisipiisi ja pinneillä ja runsaalla hiuslakalla tämän varmasti saisi toimimaan:

0IMG_4807 0IMG_4834

Tässä välissä hiusten harjaus, puuterointi ja uudelleen tupeeraus. Olisin niin halunnut tehdä tuollaisen low chignon (kuvassa raitapaitainen nainen blondeilla hiuksilla), mutta mun päällyshiusten paksuus ei riitä tuohon. Tai sitten täytyy jättää isompi kasa hiuksia tuota päällysosaa varten ja tehdä itse nutturasta vähän pienempi. Kyseessä on hieman oikealla puolella oleva nuttura. Ei ihan sivunuttura, mutta melkein. Jos tähän päädyn, niin täytyy nostaa sitä vielä pinneillä tuosta yläosasta lähemmäksi takaraivoa.

0IMG_4863 0IMG_4856 0IMG_4846

Tämän jälkeen kokeilin erilaisia sotkunutturoita ja sellainen onnistuu kyllä. Sitten katselin solmunutturoita ja solminkin hiukseni niin onnistuneesti alla olevaan nutturaan, että taitavat olla solmussa vielä saunan ja hiustenpesun jälkeenkin 😀 Nuttura on ehkä omaan makuuni liian tiukalla. Täytyisi löysätä sitä hieman ja jättää enemmän ”loose ends”. Etuhiukset täytyisi myös kiinnittää jotenkin menemään tuonne taakse…

0IMG_48750IMG_4879

Luottavaisin mielin olen kampauksen suhteen ja sitä paitsi eihän siellä pimeässä kukaan mitään näe (wishful thinking ;). Suoristusrautaa vain kehiin, paljon hiuspuuteria, pinnejä ja lakkaa. Hyvä siitä tulee. Seuraava murheenkryyni onkin meikki. Taidankin tästä mennä tsekkailemaan meikkausohjeita seuraavaksi. Niin ja hei, se mekko minkä ostin on saanut varteenotettavan kilpailijan. Ihan sittenkin tuolta omasta vaatekaapista. Ihanalle ystävälleni Marjalle sitä jo kertaalleen yritin lainata, kun on niin hänen näköisensä, mutta yllättävän hyvin se itsellenikin istui. Siinäkin on pitsiä, mutta vain miehustassa.

Hei, mä olen muuten Inspiration Dayssa Annika O:n ja Ainon kanssa luentotilassa klo 15.00 alkavalla blogitunnilla. Tervetuloa sinne  kuuntelemaan ja keskustelemaan blogijutuista meidän kanssamme! 🙂

Nyt meikkitutoriaalien kimppuun; jos teillä on vinkata helppoa juhlameikki tutoriaalia, niin olen enemmän kuin kiitollinen ♥ Palataan huomenna tuolla kommenttiboksin puolella (oliivipuu on muuten vielä hengissä :)!

ILTATERKKUSIN,

alle


2 Responses to “Kampauskokeiluja”

  1. Anu sanoo:

    Ohje uskomattoman hyvälle thaikeitolle, kiitos! 🙂

    Tuo eka nuttura on tosi tyylikäs!

Kommentoi