lauantai 11. lokakuun 2014

Siivousfriikin unelma-arvonta!

MOIMOI IHANAT!

Kuinka on aamu lähtenyt käyntiin? Täällä on aloiteltu päivää rauhallisesti kera muutaman kahvikupillisen. Ennen aamukahvia sain itsestäni sen verran niskasta kiinni, että polkaisin kuntopyörää puoli tuntia. Mikä siinä onkaan, että kun ulkona on aamulla pimeää, niin juoksulenkille lähteminen on tuskaa. Illan pimeys ei niinkään haittaa tuossa juoksuharrastuksessa. Vielä vähän pakkailuja ja sitten silirimpsis siliän tien mökille. Siivousta unohtamatta. Aina ennen kuin lähdetään mökille tai minne vain reissuun, niin koti on pakko laittaa kuntoon. On sitten mukava palata takaisin siistiin kotiin. Mitään hirmuisia sotkuja meillä ei tällä hetkellä ole siivottavana; lähinnä vain keittiön tasojen ja pöydän pyyhintää. Niiden käsittelyä pikaisesti tuolla mun uudella testilaitteella eli Philipsin SteamCleaner Multi -höyrypuhdistimella. Joku tuolla jossain on tainnut lukea mun siivousintoiluista, kun ehdotti tuollaista koekäyttöön 🙂 Täältä muuten löytyy tuo elokuinen postaukseni meidän perheen siivousrutiineista.

0IMG_44100IMG_4341

Philipsin höyrypuhdistin puhdistaa höyryllä tahrat ja rasvan. Ja mikä mun mielestä on parasta, niin myös bakteerit 99,9%:sesti. Laite toimii sähkövirralla ja johto on riittävän pitkä. Uudelleen täytettävä vesipatruuna kesti käytössä yllättävän kauan.  Laitteen mukana tuli höyrysuutin, joka pääsee käsiksi niihin ihan pienimpiinkin nurkkiin. Kuvassa mulla on laitteessa tuo toinen pää, jota testasin eri kohteisiin meillä. Mikrokuituliina, joka oikeasti ylsi höyryn kanssa aika uskomattomiin suorituksiin. Testikohteeksi pääsi ensin keraaminen liesi. Siihen oli unohtunut pari tahraa edellispäivän jauhelihakeitosta. Ne olivat tiukasti kiinni, mutta hei, tuo pikkuinen höyrypuhdistin irroitti ne alta aikayksikön. Muutenkin keraamisesta liedestä tuli kerralla kiiltävä. Toki laite jättää jälkeensä märän pinnan, joka kuivuu hetken kuluttua. Mutta keraamisen lieden kuivasin talouspaperilla. Keittiön kiiltävästä pöydästä sain miehen sanomalehden luvusta mustuneiden sormien jäljet pois kevyesti. Yleensä niitä saa hinkata tovin. Kertyykö teillä muuten liesituulettimen kupuun rasvaa ja pölyä? Niin meilläkin ja hävettää ihan myöntää, mutta mä en muista, koska olen tuon viimeksi pessyt. Ehkä jouluna. Tai edellisjouluna, mutta lika oli ihan tosi pinttynyt siihen kiinni. Niin likainen se oli, että edes havainnollistavaa kuvaa en kehdannut ottaa 🙂 Höyry teki tehtävänsä ja nyt meillä on kuin uusi tuo liesituuletin. Samalla muuten höyrytin puhtaaksi tuon lieden takaisen rosterilevyn ja keittiön työtasot. En vielä päässyt laitteen kanssa tuonne suihkutilaan, mutta huomenna mökiltä tultuamme ajattelin senkinkin kaakelit ja suihkuseinän kuurata puhtaaksi.

0IMG_4397

Philipsillä on toki höyrypuhdistin myös lattioille erikseen, mutta en malttanut olla kokeilematta tätä meidän eteisen lattiaan. Valkoinen laatta valkoisella saumalla ei näin jälkeenpäin ollut ehkä ihan fiksuin valinta eteiseen, ruokatilaan ja keittiöön. Joulusiivon yhteydessähän kulutan pari iltaa lattialla konttaamaalla ja hammasharjalla soodan kanssa saumanauhoja puhdistaessa 🙂 Kuvassa olleen pystysauman höyrytin kokonaan, mutta myös vaakatasoon menevä sauma sain nopean käsittelyn. Toimii! Mutta täytyy tosiaan ostaa tuollainen lattioille tarkoitettava höyrypuhdistin, ettei tarvitse konttailla pitkin poikin.

00cats0IMG_4339

Parastahan jälleen tässäkin tuotetestauksessa on, että mulla on näitä laitteita täällä kaksi. Eli joku teistä lukijoista saa toisen itselleen! Ihan huippua, joulusiivotkin sujuvat mukavammin 🙂 Philips SteamCleaner Multi -höyrypuhdistimen arvontaan osallistuminen on tuttuun tapaan helppoa. Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa. Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu ensi keskiviikkona 15.10.2014 klo 23.59. Hei hurjasti onnea ihan jokaiselle tasapuolisesti! Tiedän, että siellä on samanlaisia siivousfriikkejä ruudun toisella puolella kuin tälläkin puolella 🙂

Mutta nyt hösseliksi, että päästään lähtemään. Ajattelin muuten paistaa tänään tämän vuoden ekat joulutortut. Palataan huomenna täällä blogin puolella, mutta muistakaahan että tuo Instagram (atmarias) päivittyy sitäkin ennen 🙂

LEPPOISIN LAUANTAITERKUIN,

alle


404 Responses to “Siivousfriikin unelma-arvonta!”

  1. Heli sanoo:

    Nyt jos koskaan toivon arpaonnea! Tuolle ois käyttöä meilläkin, mm. valkoisten laattalattioiden putsaamiseen, jotka meiltäkin löytyy samoista tiloista. Ja jos ei arpaonni suosi, tiedän mitä laitan joululahjatoivelistalleni 😉

  2. Heljä sanoo:

    Olisipa niin kiva voittaa tämä arvonta!

  3. Janni sanoo:

    Olisipa ihanaa voittaa tämä arvonta ! 🙂

  4. Mape sanoo:

    Mikä unelmapalkinto! Ehdottomasti mukana arvonnassa =)

  5. eve sanoo:

    Mukana arvonnassa:)

  6. Maisa Voutilainen sanoo:

    Mukana arvonnassa

  7. Janita sanoo:

    Vaude, mikä laite! Tulisi ehdottomasti tarpeeseen 🙂

  8. Salla sanoo:

    Arvonnassa mukana 🙂

  9. Aila sanoo:

    Oispa ihanaa voittaa:)

  10. AnuElina sanoo:

    Tuo kapistus tulisi tarpeeseen, toivottavasti onni potkaisee! 🙂

  11. huokailija sanoo:

    Sellainen kapistus, jota ei ehkä itse tulisi koskaan hankittua, mutta olisi varmasti aika huippu nimenomaan kaakeleiden puhdistuksessa. Inhokkipuuhaa! Kiitos arvonnasta 🙂

  12. Tanja sanoo:

    Tämähän voisi kummasti kohottaa siivousmotivaatiotani. Näppärän oloinen vehje. En Maria tiennytkään, että olet siivousfriikki. Hyvä, kun joku jaksaa kannustaa tällaista laiskamatoa.

  13. Erja Anttila sanoo:

    Pukinkonttiin menisi, rakkaalle tyttärelle(pienten poikien äidille) uuteen kotiin!

  14. essi sanoo:

    Sama täällä, ei tulisi hankittua mutta olisi super omistaa! 🙂

  15. hannannaa sanoo:

    Ai hyvänen aika mikä vekotin! Keittiön kaakeleitten hinkkaaminen voisi olla jopa mukavaa tuollaisella laitteella…

  16. Niina Feirikki sanoo:

    Hei, tämähän olisi just passeli isänpäivälahja siivouksesta pitävälle miehelleni

  17. Johhhu sanoo:

    Tääällä yksi siivousfriikki ilmoittautuu myöskin arvontaan! 🙂

  18. Sini sanoo:

    Täällä ihan silmät kirkastuivat juttua lukiessa. Uudessa vanhassa kodissamme olisi paljon pintoja, jotka kaipaisivat tuollaista käsittelyä, jolla bakteeritkin saa katomaan. Peruskorjausta ja uusia pintoja odotellessa ehdottomasti mukana arvonnassa.

  19. Jenna sanoo:

    Arpaonni käyttöön! 🙂 Ehdottomasti mukana!

  20. Mia sanoo:

    Höyrypuhdistin on ollut jo pitkään haaveissa sekä keittiöön että lattioille. Meillä myös valkoiset lattialaatat eteisaulassa ja takkahuoneessa niin ne olisi kiva saada kunnolla puhtaaksi. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  21. Ihan loistava laite meidän talon pinnoille. Toivottavasti arpaonni suosisi 🙂

  22. Jonna sanoo:

    Voi veljet. Tuo laite olisi täydellinen kahden pienen pojan perheessä. Voinet vain kuvitella

  23. Jonna sanoo:

    Voi veljet. Tuo laite olisi täydellinen kahden pienen pojan perheessä. Voinet vain kuvitella

  24. Nonnuska sanoo:

    Ehdottomasti mukaan tähän arvontaan! Meidän kaakelit oikein huutaa tuota ihanaa masiinaa! 🙂

  25. Satutee sanoo:

    Höyrypuhdistin on ollut hankintalistalla, mutta vielä en ole kyseistä laitetta ostanut. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

  26. Amppa sanoo:

    Voi, tuollaisen mä haluaisin:) Mukana arvonnassa!

  27. Zeizei sanoo:

    Koti kiiltämään tuolla vempaimella! Lattiat tulee jo höyryteltyä, mutta tasoja ja kaakeleitakin olis mahtava tuolla putsailla. Parasta, kun homma hoituu ilman pesuaineita! Mukavaa syksyistä viikonloppua mökkeilyyn

  28. Pauliina sanoo:

    Jihuu! Näpsäkän säpsäkkä höyryveturi! Täällä sitten samanmoinen siivousfriikki. Kelpaisi kyllä meille tuollainen laite! Mukana siis arvonnassa ehdottomasti!

  29. Tanjak sanoo:

    Voi nyt jos koskaan toivon arpa-onnea. Todella pääsis jouluna helpommalla!!!! 😉

  30. Inna sanoo:

    Tuollainen tulisi tosiaankin tarpeeseen eli mukana ollaan!

  31. Airi Hecht sanoo:

    Hei, täällä myös siivousfriikki ja tuo laite olis niin huippu minullakin. Se liesikuvun peseminen on kanssa jotenkin niin vastenmielistä mutta tuolla laitteella se varmaan onnistuu helpommin. Kiitos vinkistä.
    Terkuin Airi

  32. Marianna sanoo:

    Oispa mahtava apulainen siivoukseen! 🙂 Mukana!

  33. Sari V. sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  34. Anu-Maria sanoo:

    Mukana arvonnassa 😉

  35. Sari sanoo:

    Voi tuollainen olisi kyllä hyvä kenelle tahansa! Toivoisin myös saavani samaisen laitteen 🙂

  36. Tarkku sanoo:

    Mukana!

  37. petra sanoo:

    Oispa mahtava..

  38. Suvi sanoo:

    Tommonen vempele olisi niin kätevä! Toivottavasti olisi arpaonnea. 🙂

  39. Mari sanoo:

    Mukana, ehdottomasti! Unelmakapistus siivousfriikille.

  40. Larissa sanoo:

    Oo, mikä siivoushullun unelmalaite! Tuolla olisi ilo jynssätä ilman kemikaaleja vauvatalouden tahroja 🙂

    Mukavaa mökkireissua!

  41. venla sanoo:

    Mukana arvonnassa:)

  42. Kirsi sanoo:

    Aivan mahtava arvonta, mukana ollaan.

  43. Suski sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tällaisesta olen jo pidemmän aikaa haaveillut 🙂

  44. Sanna V sanoo:

    Jee, tää ois mahtava!

  45. svii sanoo:

    Osallistun 🙂

  46. suvi sanoo:

    Tuollaiselle laitteelle olisi kovasti käyttöä. Mm. Vaaleat laatat lähes koko talossa

  47. Sanna sanoo:

    Olen miettinyt höyrypuhdistimen ostoa jo tovin, mutta aina vaan olen ajatellut, että ilmankin pärjää. Mutta nyt en enää pärjää joten voittaminen olisi mahtavaa!

  48. Suvi sanoo:

    Ois ihan huippua voittaa tämä laite! Olen todella siivousfriikki ja uudet siivousvälineet ja niiiden kokeileminen kiinnostaa aina 🙂 pääsisi käyttöön heti!

  49. Eve sanoo:

    Tuo olisi varmasti todella hyvä oman ensiasunnon putsaukseen! 🙂

  50. Terhi sanoo:

    Voi vitsi mikä arvonta! Meiltä löytyisi kyllä tälle pelille käyttöä!!

  51. riikka sanoo:

    Oisko tää se sekasotkun kaivattu pelastus 🙂

  52. Kati H sanoo:

    No nytpäs on laite

  53. Taina sanoo:

    Tuota meillä todella tarvittaisiin 🙂

  54. Sandy sanoo:

    Oi, minä niin haluaisin siisteysintoilijana tuollaisen vekottimen. Toivottavasti onni suosii.

  55. sirri sanoo:

    Mukava ja hyödyllinen postaus taas kerran! Kokeilenpa arpaonnea ja jos ei tärppää niin harkitsen lisäämistä ostoslistalle. Mukavaa viikonloppua!

  56. lilli sanoo:

    Jes, kyllä tollaselle siivousvälineelle tulisi käyttöä! 🙂

  57. paula sanoo:

    Hei!
    Ihan ehdottomasti arvonnassa mukana

  58. Laura sanoo:

    Ei vitsi mikä arvonta! Toivottavasti onni suosii. 🙂

  59. Karoliina sanoo:

    Oioi mikä unelmalaite 🙂 Toivottavasti arpaonni suosii :))

  60. Eve sanoo:

    Vaikuttaa tosi hyvältä laitteelta. Sille olis todella tarvetta! Mukana arvonnassa 🙂

  61. a sanoo:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  62. anu sanoo:

    Olisipa ihanaa voittaa tuollainen. Saisi siivottua pinnat puhtaiksi ilman tuhteja pesuaineita.

  63. SaraN sanoo:

    Mukana arvonnassa!!

  64. Miikku sanoo:

    Mukana.Olispa huippua jos voittaisin:)

  65. Anna sanoo:

    Heippa! Mukana arvonnassa! Voi että olis kiva voittaa!!! Meidän keittiöstä löytyy rasvatahroja vaikka kuinka hyvin pyyhkisi, toivon että tää laite olisi avuksi.

  66. arja sanoo:

    kylläpäs on hyvä keksintö!!!! mukana ehdottomasti!!!=)

  67. johanna sanoo:

    Nyt kyllä näyttää niiiin oivalta laitteelta, että ehdottomasti olen mukana arvonnassa!! 🙂 -Johanna

  68. jutska sanoo:

    mukana ollaan !!! näyttää ,että siivous on helppoa!!!=) sopis meitille!!!

  69. Mimmi sanoo:

    Tällä laitteella lisäisi kyllä kadonnutta siivousintoa 🙂 Toivottavasti arpaonni suosii!

  70. NannaManna sanoo:

    Vaikuttaapa tehokkaalta, olisi ihana päästä kokeilemaan!

  71. Sohvi! sanoo:

    Täällä yksi siivousfriikki hyppii tasajalkaa peukut pystyssä ja toivoo, että onni suosii! 🙂

  72. Meeja sanoo:

    Tykkään siististä kodista. Ahdistaa sekamelska. 4 lasta ja kissa talossa, niin sitä siivousta saa tehdä päivittäin.
    Tämän laitteen haluaisin voittaa. Tulisi tarpeeseen. Jotain mielekästä ja uutta tuohon ikuiseen siivoamiseen 🙂
    Meeja

  73. Tuire sanoo:

    Upea arvonta, tuo olisi oivallinen ja siivousta helpottava vampain ja ihan nättikin vielä 🙂 Eli siis mukana ollaan!

  74. amsku sanoo:

    Ehdottomasti olisi käyttöä täälläkin tuollaiselle, siispä osallistun :))

  75. Tanja sanoo:

    Aivan mahtava laite

  76. Sofia sanoo:

    Mukana ilman muuta.

  77. kikke sanoo:

    mukana
    sain joskus kokeiluun tuollaisen vehkeen.
    saunan pesuun myös oiva laite.

  78. anu sanoo:

    Tuolle olis kyllä käyttöä, olispa onni myötä… Terkuin Anu (nymana40@gmail.com)

  79. Anne sanoo:

    Olisi tarpeeseen:)eli mukana arvonnassa.

  80. Pieni Lintu sanoo:

    Mä NIIN tartten ton!! 😀

  81. Irma sanoo:

    Ihana arvonta, kyllä olisi käyttöä 😉

  82. Anni sanoo:

    Kiitos arvonnasta – ehdottomasti mukana – totaaliyhärinä kaikki siivousapu tarpeen <3

  83. Olivia sanoo:

    Tarpeeseen tulisi. Mukana arvonnassa.

  84. Jonna sanoo:

    Tuo laite tulisi niiiiiiiin tarpeeseen meille!!!! Kunpa onni potkaisisi!!!

  85. Saija sanoo:

    Aah ihanaa,siivousvempain jollasta mulla ei oo! Ehdottomasti mukana:)

  86. Anu sanoo:

    Ehdottomasti mukana! Tuolla saisi varmasti uutta potkua siivoukseen.

  87. Mysterious M sanoo:

    Osallistun innolla arvontaan.

  88. Riitta sanoo:

    Moikka. Vitsit, nyt toivon itselleni arpaonnea:) Olen haaveillut höyrypesurista mutta ne on yllättävän kalliita! Ostoskanavalta meinasin sellaisen jo tilata, mutta mies puuttui peliin 😉
    Uskon, että on hyvä!
    Terkuin Riitta

  89. -Anne- sanoo:

    Meidän pinnat ja kaakelit suorastaan huutavat tämmöistä 🙂 arvonnassa siis mukana

  90. Onneli sanoo:

    Arvonnassa mukana – jospa onni suosisi!

  91. Anuelina sanoo:

    Meilläkin valkoiset laatat valkoisella saumalla -eteisessä. Uh, mikä valinta näin jälkikäteen ajatellen. Höyrypuhdistin olisi muutenkin kyllä kätevä ja ekologinen, kun selviää ilman puhdistusaineita. Ihana arvonta!

  92. ässä sanoo:

    tää jos mikä olis kuin taivaan lahja! olen siis mukana arvonnassa 🙂

  93. PinjaH sanoo:

    Tuo kuulostaisi, ja olisi tosi kätevä, ja tarpeellinen apu siivoukseen. Mukaan arvontaan. -M-

  94. Amanda sanoo:

    Oi tois ois kyllä unelma!! Osallistun innolla :)!

  95. klaara sanoo:

    Aivan upea laite. Voi kun nyt olisin onnekas! Mukavaa viikonloppua!

  96. Annuli sanoo:

    Mukana arvonnassa! Tarvittaisiin kyllä.

  97. Sophie sanoo:

    Koira talossa, vauva tulossa ja innokas kokkimies, joka tekee hyvää ruokaa, mutta siivouspuoli kokkauksen jälkeen on suurpiirteistä. 😉 Olisi aikana ihana juttu tuollainen meille!

  98. Hene sanoo:

    Mulle tuollainen, kiitos!!!

  99. Miina sanoo:

    Oi vau, tuollainen olisi ihana! Myönnän olevani välillä vähän siivousfriikki, mutta toisinaan koti pääsee repsahtamaan ja silloin tuon höyrypuhdistimen tehokkuudesta olisi kyllä tosiaan apua! 🙂 Mukaan arvontaan!

  100. Piupau sanoo:

    Voi jee, mikä arvonta! Nyt todella toivon arpaonnea, sillä olen juuri harkinnut höyrypuhdistimen hankkimista. Siivousfriikki minäkin 🙂

  101. Tuija sanoo:

    2v. pojan,työn, raksa-ajan ja tuplia oottavana yksi helpotus arkeen vois olla paikallaan 😉

  102. Mari sanoo:

    Superhyvältä vaikuttaa, sopis meille kuin nakutettu! 😛

  103. Elise H. sanoo:

    Tuo olisi hyödyllinen siivousapuri, joten osallistun innolla arvontaan 🙂

  104. moonangel sanoo:

    Vau, en tiennytkään että tuollaisiakin on olemassa! Jos onni potkaisee niin voisin anopillekin tuota lainata 🙂

  105. Johanna P. sanoo:

    Tarvitsisin tollasen siivoukseen. Hyvää syksyä sulle!

  106. Anne sanoo:

    Tulisi niin tarpeeseen!! Mukana ollaan 🙂

  107. Anne sanoo:

    Ihan kuin olisit ajatukseni lukenut, tämä postaus oli täydellisesti ajoitettu! Juuri kiukuttelin lieden ja liesituulettimen kimpussa kun rasva-pöly yhdistelmä ei suostu irtoamaan pinnoilta!! Eli todellakin mukana arvonnassa 🙂

  108. Riikka sanoo:

    Höyryputsarit on niin mahtavia kapistuksia, oma sellainen vaan puuttuu! Ehdottomasti mukaan arvontaan.

  109. Lizzie sanoo:

    Hävettää ihan tunnustaa miten tarpeeseen tämä tulisi… Mukana arvonnassa siis! 🙂

  110. Annika sanoo:

    Onpas näppärän näköinen! Ja kaiken lisäksi hieno! Ei tarvi heti käytön jälkeen piilottaa kaapin perälle, vaan voi jättää helposti saataville!

  111. Tiina Kettunen sanoo:

    Mainiolta näyttää ja käyttöä olisi! Mukana arvonnassa, kiitos!

  112. emmi sanoo:

    Aah tollasen ku sais! Mulla on ollu siskon höyrypuhdistin lainassa enkä osaa enää elää ilman sitä…

  113. Outi sanoo:

    Ilman muuta arvonnassa mukana:)

  114. AnnaA78 sanoo:

    Tuollaisen haluaisin! Pesuhuoneen saumat odottelee jynssääjää mut ku ei jaksa käsin hinkata..

    P.S. Sulla on kiva blogi mut en ole ennen saanut aikaiseksi kommentoida. Kiitos siis kivoista jutuista, varsinkin ruokapostaukset on ihania ja kuvat hyviä. 🙂

  115. Mirka sanoo:

    Oi, laite voisi jouduttaa joulusiivousta!

  116. Elina sanoo:

    Mukaan arvontaan, tuo olisi todella kätevä, kun Joulukin lähestyy.

  117. PäiviT sanoo:

    Tuollainen helpottaisi siivouspäivää mukavasti 😉
    Täälläkin ekat tortut leivottu, täytteenä vain oli omenahilloa 😉
    Mukavaa mökkiviikonloppua!

  118. Minna-Liisa Silvennoinen sanoo:

    Ihana arvonta, ehdottomasti mukana.

  119. Katja sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tulisi tässäkin mökissä tarpeeseen:)

  120. Riitta sanoo:

    Olisi varmaan oiva kapine. Toivottavasti onnetar suosii.

  121. annu sanoo:

    Tuo olisi kyllä hyvä ja tarpeellinen laite. Arvonnassa mukana!

  122. M sanoo:

    Mukana arvonnassa. Ensi viikolla muutamme uuteen kotiin ja siivottavaa tilaa ensi viikosta lähtien kaksi kertaa enemmän kuin nyt, aikaa kiireisissä päivissä kuitenkin juurikin saman verran kuin nyt. Eli tarpeeseen taitaisi tulla:)

  123. Minna sanoo:

    Oi, tuolle laitteelle olisi paljon töitä tässä huushollissa. Ruuhkavuosia kun eletään, ei tässä perheessä ennätä kuurailemaan paikkoja! 🙂

  124. Lumo sanoo:

    Tuohan olisi kätevä laite; etenkinkylpyhuoneen puhdistukseen aivan loistava!

  125. Nina sanoo:

    En kylläkään ole mikään siivousfriikki mutta puhdasta pitää aina olla… Tällä saisi uuden käytetyn talomme pinttyneet pinnat kyytiä!

  126. Malviina sanoo:

    Vähemmän innokas siivoilija mukana arvonnassa, kahden pienen pojan kanssa siivottavaa riittää. 🙂

  127. Sari sanoo:

    Ohos, vaikuttaapa hyvältä laitteelta! Toivotaanpa arpaonnea, meilläkin on valkoisia kaakeleita…

  128. Seija Laakso sanoo:

    Heissan!

    Mukana arvonnassa ilman muuta! Ja ihan samat paikat meilläkin vaatisi lisähuomiota ihan arkisiivouksenkin yhteydessä.

    t. Seija

  129. Ulla sanoo:

    Tuonko saisi! Ei tarttisi enää vanhalla hammasharjalla hinkkailla täälläkään 🙂

  130. Jenna sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meillä on keittiössä lieden takana kaakelit, joiden saumoja ei meinaa millään saada puhtaaksi, tuo laite olisi siis mahtava apu.

  131. Anne sanoo:

    Voi kunpa voittaisin:)

  132. Sari sanoo:

    Tällehän olis käyttöä etenkin kylppärin siivouksessa. Eli mukana arvonnassa.

  133. Milja sanoo:

    Ehdottomasti mukana! (:

  134. Mehmu sanoo:

    Mukana arvonnassa 🙂 Olisipa kiva kokeilla vekotinta.

  135. Elina sanoo:

    Mukana arvonnassa

  136. Salla-Maria sanoo:

    Todellakin mukana arvonnassa! Tämä olisi jokaisen siivousfriikin unelma 🙂

  137. M sanoo:

    Kahden koiran talouteen tuo laite tulisi enemmän kuin tarpeeseen, toivottavasti arpaonni suosisi! 😉

  138. Satu sanoo:

    Kylppärin kaakelit pitäisi puhdistaa, ehdottomasti mukana arvonnassa:)

  139. Mervi sanoo:

    No voi voi voi voi… Joskus on vain niin ihanaa olla friikki… siivousfriikki, kun ne keksii iiiihania härveleitä helpottamaan siivousta tai ei se siivoaminen ole vaikeaa että pitä käyttää sanaa siivousta helpottava väline. Sanoisin siis välineitä jotka tekevät siivousfriikin elämästä entistäkin hauskempaa. Jos tollaisen saisin tulisiko minusta sitten ylifriikki vai mikä? Hyväksyn minkä nimityksen tahansa, sillä tuo on aivan huima.

  140. Kikka sanoo:

    Olisipa näppärä apu siivoukseen. Ehdottomasti mukana arvonnassa :-).

  141. Eve sanoo:

    Mahtava vehje, joka pääsis hyvään kotiin siivouspäiviä sulostuttamaan. Hyvää viikonloppua!

  142. Hiluhele sanoo:

    Ihan mahtava laite siivousfriikille. Toivottavasti onnistaa arvonnassa:)

  143. anskuujou sanoo:

    Uijui, mukana ollaan! 🙂

  144. Laura sanoo:

    Ikinä en ole aikaisemmin arvontoihin osallistunut, mutta nyt oli pakko… tuolle laitteelle olisi tarvetta 😉
    Ihanaa syksyn jatkoa!

  145. Pauliina sanoo:

    Täällä yksi siivousfriikki. Unelma laite.

  146. Kaire sanoo:

    En ole koskaan aiemmin kommentoinut, vaikka olen lukenut blogiasi kolme vuotta. Blogisi on ehdoton lemppari ja suosikkeissa ykkösena.
    Tuon vempaimen myötä tulisi ehkä minustakin siivousfriikki 😉 Kaunista syksyn jätkoa Sinulle ja perheellesi

  147. Sini sanoo:

    Tuolle olisi kyllä käyttöä! Mukana siis arvonnassa 🙂

  148. Anne-Mari Gabrielsen sanoo:

    Vil gärna vara med i tävlingen!
    annemarigabrielsen@gmail.com

  149. Sanna A. sanoo:

    Näen jo itseni höyryttelemässä! Ehddottomasti mukana!

  150. Sari sanoo:

    Arvonnassa mukana!

  151. Sanna sanoo:

    Olen omistanut höyrypesurin, joka hajosi 1/2 vuotta sitten. Uusi tulisi tarpeeseen.

  152. Ee sanoo:

    Mukana!

  153. Tanja sanoo:

    Kiva arvonta siivouksesta pitävälle!
    Meidän kylppärin kaakelit tarvitsee muutakin kuin juuriharjan kyhnytystä. Tässä olisi loistava laite.. 🙂

  154. Heidi K sanoo:

    Tuollainen tulisi todellakin meillekin tarpeeseen! Olen jo jonkin aikaa haaveillut höyrypuhdistimesta… ihan jo senkin takia että ei tarvitsisi käyttää pesuaineita niin paljoa. 🙂 Toivon todellakin että arpaonni osuisi kohdalle tällä kertaa.

  155. Riikka sanoo:

    Hei. Tarvitsen tuon ehdottomasti!
    Mukana siis!

    – Riikka

  156. Mammamia sanoo:

    Tulisi todellakin tarpeeseen!

  157. Anne sanoo:

    Tuo olisi aivan mahtava laite tällaiselle siivousfriikille:)

  158. Helena sanoo:

    Voih! Tämä siivousfriikki tarvitsee ehdottomasti tuollaisen! Olen yrittänyt vauvan syntymän jälkeen etsiä hyviä turvallisia puhdistusaineita ja tuohan olisi täydellinen kun ei siinä ole kemikaaleja!

  159. apple sanoo:

    Ehdottomasti mukana 🙂 terveisin toinen siivousfriikki.

  160. Miia sanoo:

    Tuo tulisi tarpeeseen. Mukana arvonnassa!

  161. saya sanoo:

    Onpas kätevä laite! Mukaan arvontaan siis 🙂

  162. Anu sanoo:

    En ole siivousfriikki ja siksi tämä laite olisikin tarpeen 🙂

  163. TInkeri sanoo:

    Olen jo jonkun aikaa katsellut erilaisia höyryvempeleitä, mutta en ole vielä kotiuttanut mitään. Tämä olisi kompaktin kokoinen ja näyttää näppärältä!

  164. Hanna sanoo:

    Voi,tuo olis kyllä aika passeli moneen kohtaan!

  165. Maija sanoo:

    Mukana!

  166. Johanna sanoo:

    liesituuletin kaipaisi täälläkin tehopuhdistusta, joten en vielä ryhdy puuhaan

  167. eelinn sanoo:

    Anon vapautusta saumanauhojen jynssäämisestä…

  168. Frilla sanoo:

    Mukaan arvontaan.

  169. AnneK sanoo:

    Täällä yksi siivousfriikki arvonnassa mukana:) tytölle lähtis lahjaksi;)

  170. pillo sanoo:

    Hieno homma,juuri sopiva vempele allergiaperheeseen kun ei tarvitse pesuainetta,arpaonnea toivon !!!

  171. Raksu sanoo:

    Tulisipa tarpeeseen.Mukana arvonnassa.

  172. Suvi L sanoo:

    Tämähän olisi just passeli meille. Siispä mukana arvonnassa 🙂

  173. Kaisa sanoo:

    Mukana arvonnassa!

  174. marianne idman sanoo:

    Oj,vilken fin grej,den vill jag ha!

  175. Marianne sanoo:

    Ehdottomasti mukana, tuo olisi juuri sitä mitä tarvitsen. Valkoisia saumoja ja rasvaa yli oman tarpeen.

  176. Iitu sanoo:

    Mukana ollaan 🙂

  177. Minä en juurikaan mikään siivousfriikki ole, mutta kaikki, mikä helpottaa siivousta, on enemmän kuin tervetullut – mukana ehdottomasti;)

  178. Malla sanoo:

    Pakko osallistua ja peukut pystyyn, voiton puolesta! Tuo olis mulle niin tarpeen! Kahden pikku pojan äitinä saa koko ajan olla siivoomassa rätti kädessä. 🙂

  179. Ulla sanoo:

    Mieheni on meidän perheen siivousfriikki ja tämä laite helpottaisi rakkaamme puuhasteluja-ekologisuus plussaa!

  180. Suvi sanoo:

    Ihana laite!

  181. jaanav sanoo:

    Kuulostaa niin mahtavalta vekottimelta. Meillä keittiöön laitettiin vaalea laattalattia jota on tullut harmiteltua monen monta kertaa. Tuo voisi tuoda helpotuksen 🙂

  182. tiina savolainen sanoo:

    Hei!

    Meillä myös vaaleat laatat ja saumat lattiassa, keittiössä ja eteisessä.
    Hammasharjaa ja kloriittia olen kokeillut minäkin. Polvet kyllä kipenevät.
    Toivon itselleni arpaonnea nyt.
    Olen seuraillut sivujasi kesästä lähtien. Sattumalta ns. eksyin sivuillesi ja olen kokkaillut joitakin leivonnaisiakin ohjeillasi. Mie tykkään.

  183. OJ sanoo:

    Oo tuollaisesta olen haaveillut jo kauan. Olisi niin kätevä ja tarpeellinen.

  184. Ulriika sanoo:

    ”Kyllähän mä tykkäisen siivoilla tämän laitteen kanssa. Niin monikäyttöinen.” Arpaonnea toivon :-).

    .ulpu

  185. Henna sanoo:

    Tuollainen tulisi kyllä meidän taloudessa tarpeeseen.

  186. KREETAN ENKELI sanoo:

    Voi, tämä olisi niin hyvä. Meillä kanssa paljon valkoista ja rosteria,jotka juuri tätä kaipaavat.

  187. Marja sanoo:

    Niiiin mukana tässä arvonnassa! Siivousintoilija kun olen 🙂

  188. Virpi sanoo:

    Mahtava laite, mukana arvonnassa. 🙂

  189. Nina sanoo:

    Meilläkin on niitä valkoisia(?)laattoja ja saumoja eli tarpeeseen tulisi.

  190. Julia sanoo:

    Mukana arvonnassa :-)!

  191. Oili sanoo:

    Tällä vempaimella olisi kyllä käyttöä.

  192. Arja sanoo:

    Oi, tämä siivoushullu rakastaisi tuota!! 🙂

  193. Niina sanoo:

    Näyttää tehokkaalta, mukana arvonnassa
    T. Niina

  194. Marika sanoo:

    Hei,
    Aivan huippu laite, nyt vois miehenki saada innostmaan helpommin siivoomaan. Tää ois niin tervetullut meijän kotiin.

  195. Mirwis sanoo:

    Oi,oi! Tällaisen mie haluaisin. Jos ei arpaonni suosi, niin pitänee toivoa Joulupukilta 🙂

  196. siivoojatar sanoo:

    Tuollainen laite olisi kyllä unelmien täyttymys allergiaperheessä.
    Nyt vain toivomaan sitä arpaonnea 🙂

  197. Marjo sanoo:

    Löytyisi kyllä tuolle käyttöä, mukana arvonnassa!

  198. Marjo sanoo:

    Vau, hieno vehje, jäljen näkee siinä samassa!!!

  199. Janica sanoo:

    Mukana! Kylppärin laatat (ja se liesituuletin) odottavat tuollaista pesuria 🙂

  200. Katri sanoo:

    Vau mikä laite, tuolle olis käyttöä! 🙂

  201. Ansku sanoo:

    Laite tulisi todella tarpeeseen. Toivottavasti onni suosii… 🙂

  202. Susanna sanoo:

    Oi, tämä tulisi niin tarpeeseen!

  203. Sanna sanoo:

    Olen juuri palannut äitiyslomalta töihin ja mies hoitaa lasta (10 kk) ja kotia. Tälle TODELLAKIN olisi tarvetta 🙂

  204. Tiina sanoo:

    Juuri tänään mietin noiden kaakelisaumojen puhdistamista: milloin ja millä? Eli tarpeeseen tulisi.

  205. Sanna sanoo:

    Mukana arvonnassa.

  206. SatuK84 sanoo:

    Huippu arvonta, tällainen laite sopii varmaan jokaisen kotiin 🙂
    Arvonnassa mukana!

  207. Sirpa sanoo:

    Arvonnassa mukana, voi kun tärppäisi! 🙂

  208. Heidi sanoo:

    Mukana! 🙂

  209. Satu sanoo:

    Mahtava laite! Tuollaisen kun saisi! 🙂

  210. bikke sanoo:

    Mies kiittäisi!!! Hän kun on suuresta rakkudestaan johtuen ”uhrautunut” pesemään jouluksi pesuhuone/saunan!!! (7 lasta,paljon shampoo jäämiä ;))

  211. anna sanoo:

    Eikä, toi olisi ihana!:D houkuttelee…

  212. MariS sanoo:

    Liesituuletin kaipaisikin jo kunnon puhdistusta, mukana arvonnassa 🙂

  213. Minna sanoo:

    Mielenkiintoinen laite. Mukana arvonnassa 🙂

  214. Riikkis sanoo:

    OMG, mä niiiiin haluan tollaisen 🙂

  215. Sanna sanoo:

    Arvonnassa mukana, näppärä laite!

  216. Miimu sanoo:

    Olisi ihan mahtavaa voittaa tässä arvonnassa, koska olen tähän asti pessyt kylppäreiden kaakeleiden saumoja ja suihkukaapin koloihin pinttynyttä likaa hammasharjalla 😀 Tuo helpottaisi huomattavasti siivousta ja olisi tällaisen siivousintoilijan unelma.

  217. Ansku sanoo:

    Mukana olen ehdottomasti!!

  218. Elsa sanoo:

    Mukana arvonnassa 🙂

  219. Katri sanoo:

    Tuo laite tulisi tarpeeseen!:)

  220. tjja sanoo:

    Nyt todella toivon voittavani, ehdottomasti mukaan arvontaan !

  221. Kati sanoo:

    oih, mukana arvonnassa 🙂

  222. Marja sanoo:

    Hei, olisipa ihana voittaa tämä kapistus :)!

  223. Minna sanoo:

    Mukana arvonnassa,ehdottomasti!

  224. Maria K. sanoo:

    Olen haaveillut kauan tuollaisesta laitteesta. En vaan tiennyt että niitä on saatavilla noin kätevän kokoisina. Mukana arvonnassa!! Mahtava blogi sulla. Olen seurannut jo vuosia mutta vasta nyt kommentoin ekaa kertaa:)

  225. Minna sanoo:

    Meidän perhe ehdottomasti tarvitsee tämän voiton!! 🙂

  226. Heli K. sanoo:

    Mukana arvonnassa!

  227. Elli sanoo:

    Näppärän näköinen laite! Kyllä kiiltäisi kämppä, kun pääsisi siivoamaan höyryn kanssa 🙂

  228. Marjaleena sanoo:

    Kiitos kivasta postauksesta taas kerran

  229. Tiina K-T sanoo:

    Hei, en taida olla siivousfriikki, mutta siisteydestä tykkään. Juuri sen vuoksi mukana arvonnassa.

  230. Kaisa S. sanoo:

    Tulisi tarpeeseen 🙂 Joulusiivoissa olisi iso apuri-eli mukana ollaan! 🙂

  231. Siivousaddikti sanoo:

    Oi, nyt toivon hartaasti, että arpaonni suosisi. Olen siivousaddikti. Olen etsinyt uuteen kotiini höyrypuhdistinta. Aikaisemmassa kodissani taloyhtiöllä oli höyrypuhdistin, jota asukkaat sai lainata vapaasti. Häyrypuhdistimilla hoitui lähes kaikki kodin pinnat puhtaiksi alkaen wc:n laattalattiasta sohvan/kankaiden puhdistukseen.

  232. Laura sanoo:

    Täytyypä koittaa onneaan, josko tällä kertaa?!

  233. Tiia sanoo:

    Täydellinen täsmälaite meille.

  234. Kristiina sanoo:

    Mukana arvonnassa! Höyrypuhdistin olisi juuri nyt niin tarpeen, kun olen tuskaillut kylppärin laattojen puhdistuksen kanssa.

  235. -Johku- sanoo:

    Oijoi! Tää olis huippu vekotin ihmiselle, joka inhoaa pölyjen pyyhintää, eli minulle 😀

  236. Riley sanoo:

    Hih! Tällaiselle ei-yhtään-siivousfriikille olisi kyllä tarpeen, josko se innostaisi siivoamaan..

  237. Iina sanoo:

    mukana arvonnassa…

  238. Anniina sanoo:

    Mukana ollaan! 🙂

  239. Minna sanoo:

    Mukana arvonnassa!

  240. Nippe sanoo:

    Vaikka en siivousfriikki olekaan, 3 lapsen, 2kissan ja 1 koiran taloudessa tuo laite sopisi moneen sotkuun.
    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  241. angry bird sanoo:

    Tuollaisella laitteella siivous olisi kuin leikkiä.Olisipa onnetar suosiollinen!

  242. PS sanoo:

    Heti tuli mieleen vaikka kuinka monta siivouskohdetta, johon tätä haluaisin kokeilla. Meilläkin liesikupu olisi varmaan ensimmäisiä niistä.

  243. Tiinuli sanoo:

    Mukana arvonnassa! Kuullostaa todellakin kokeilemisen arvoiselta laitteelta!

  244. R-m sanoo:

    Apua! Jo kuukausia vaivannut oikean käden ”rampautuminen” kiittää tuosta laitteesta. Toivottavasti onni suosii.

  245. Tuula sanoo:

    Haluaisin tuon laitteen. Olisi kiva kokeilla saunan pesussa.

  246. Henna sanoo:

    Arvonnassa ehdottomasti mukana, tulisi todellakin tarpeeseen tuo laite! 🙂

  247. Emmlia sanoo:

    Tuo vehje olis kyllä kätevä! Ja meidän liesituuletin kaipais ihan samanlaista käsittelyä…
    Mukana siis!

  248. Hippu sanoo:

    Näyttää kätevältä ja pätevältä! Mukana arvonnassa!

  249. Sanna sanoo:

    Mahtavalta vaikuttava vekotin – voisi tuntua siivoushommat mukavammilta tuollaisen apurin kera 🙂

  250. Siinatar sanoo:

    Siis tämä niin todellakin tulisi tarpeeseen =), ehdottomasti mukaan arvontaan!

  251. Kati sanoo:

    Täällä yksi innokas siivooja mukana arvonnassa!

  252. Johanna sanoo:

    Wau! Tämän tahtoisin! 🙂

  253. Päivi sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂 Kiitos miellyttävästä ja inspiroivasta blogista, varsinkin mökkipostaukset ovat olleet houkuttelevia.

  254. MiraX sanoo:

    Mukana arvonnassa, kaikki siivousapurit kelpaa:)

  255. Jenni sanoo:

    Kyllä tuolla siivous sujuisi! Meilläkin eteinen /kodinhoitohuone/ keittiö valkoisilla laatoilla kera valkoisin saumoin!

  256. Ninnu sanoo:

    Mukana arvonnassa! Siivoushullun unelma-keksintö 😀

  257. Anneh sanoo:

    Mukana! Kuulostaapa aika unelmalaitteelle! 🙂

  258. Anne sanoo:

    Enpä oo nuin pientä ja näppärää höyrypuhdistinta ennen nähny. Tuo on nopee ottaa käyttöö. kelpais mullekki.

  259. AnneP sanoo:

    Voi että vaikuttaa näppärältä! Ehkäpä uusi laite innoittaisi tarttumaan rättiin useamminkin.

  260. Elisa n sanoo:

    Tuollaisen minä haluaisin ehdottomasti:) Mukana arvonnassa tottakai!

  261. SP sanoo:

    Tuo vehje tulisi tarpeeseen! Mukana arvonnassa 🙂

  262. Eevee sanoo:

    Mukana arvonnassa! Tuollainen vehje olisi ihan huippu, vaikken olekaan siivousfriikki!

  263. Heleena sanoo:

    Täällä yksi siivousintoilija ilmoittautuu myös mukaan arvontaan. 🙂

  264. KP sanoo:

    Heip!Onpa ihana arvonta!Helpottaisi täälläkin joulusiivouksia 😉

  265. Ulla sanoo:

    Voi hitsi kun onni suosisi, tuolle olisi kotona paljon käyttöä, arvonnassa mukana!

  266. MV sanoo:

    Tuo olisi unelma laite. Erityisesti kaakelien ja saumojen puhdistaminen kiinnostaa.

  267. Anu sanoo:

    Minen ole siivousfriikki…ihan päinvastoin! Ja justiinsa siks tulis tällanen apuväline enemmän kuin tarpeeseen! 🙂

  268. sannikas sanoo:

    Oi,kuinka tarvittava!

  269. Emilia sanoo:

    Mukana arvonnassa!!

  270. Outi sanoo:

    Arvonnassa mukana! Näppärä apu siivoukseen.

  271. Katja sanoo:

    Wow enpä ole moisesta laitteesta kuullutkaan. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  272. Jenni sanoo:

    Ehdottomasti mukaan arvontaan, tämä olisi ihana apu siivoukseen! 🙂

  273. Kristiina sanoo:

    Tarpeeseen tulisi. Peukut arpa-onnelle 😀

  274. Avsa sanoo:

    90-luvun kotimme aivan huutaa höyrypesuria. Arvonnassa siis mukana.

  275. Sanna sanoo:

    Mä niin tarttisin! Eli mukana arvonnassa 🙂

  276. Paula.K-H sanoo:

    Mainio laite! Tulisi tarpeeseen meidän yhdeksän hengen pesueeseen ! 😀

  277. Anne L. sanoo:

    Hei,
    Täältä kans yksi siivousfriikki ilmoittautuu arvontaan.

  278. Ida sanoo:

    Näppärä vempain. Mukana arvonnassa :))

  279. Marika sanoo:

    Oi, siivousfriikkinä tuo laite olisi ihan unelma! 🙂

  280. laura sanoo:

    Hei, mulle tuommonen!!niin mukana arvonnassa!

  281. K sanoo:

    Mukana arvonnassa!

  282. OutiJ. sanoo:

    Josko minustakin saataisiin siivousfriikki tämän myötä 🙂
    Mukana arvonnassa!
    Ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

  283. allu sanoo:

    Tuon kun saisin, niin onnekas mä oisin.

  284. Hanna K sanoo:

    Oispas hienoa saada tämä ”tulevaisuuden tavaroideni” joukkoon (tavaroihin, joita tarvitsen kunhan muutan kotikotoa pois). Tämä laite sopisi tällaiselle ”pirttihirmulle” mainiosti, niinkuin veljeni minua nimittää.

    Mukana arvonnassa, jospa arpaonni suosisi. 😉

  285. Leena sanoo:

    Toiveikkaana mukana arvonnassa! 🙂

  286. Tarja sanoo:

    Ou jee! Tuo olis niin minun laitteeni! Tykkään, että pinnat kiiltää ja höyrypesurista on joskus puhuttukin. Olisi paljon mukavampaa voittaa se täältä kuin saada mieheltä lahjaksi 😉

  287. Elmi sanoo:

    Ihana arvonta, olen mukana! 🙂

  288. Tuija N. sanoo:

    Voi että tulis tarpeeseen! Toivottavasti arpaonni suosii 😀

  289. Johanna sanoo:

    Olisi ihana voittaa tuommoinen kätevä siivousapu 🙂

  290. Mervi sanoo:

    Onpas näppärä laite! Mukana arvonnassa. 🙂

  291. Elina T. sanoo:

    Mä niiin tarvitsen tollasen!! 😀

  292. Milla sanoo:

    Keittiön ja kylppärin puhdistamiseen näppärä apuväline, ilmoittaudun arvontaan!

  293. Mieheni vertaa minua toisinaan Frendien Monicaan, tiedäthän!;)) Ei se niin tarkkaa ole, mutta siistiä pitää olla. Kyllä tuo laite kuulostaa ihan mun laitteelta!:)

  294. Virpi sanoo:

    Siis tähänhän on pakko osallistua. Tuo olisi juuri sellainen laite, jota mies rakastaisi. Kyllä koti kiiltäisi tuollaisen laitteen jäljiltä.

  295. Hanna sanoo:

    Tälle olisi todella käyttöä 🙂

  296. Jolana sanoo:

    Osallistun! 🙂

  297. Miia sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  298. Maiqqu sanoo:

    Löytyisi siivottavaa, mahtava palkinto 🙂

  299. Riikka sanoo:

    Olisipa kiva kokeilla tuollaista, mukaan arvontaan siis!

  300. Mine sanoo:

    Arpaonni suosi minua, pelastaisit mun arjen!

  301. eve sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tämä tulisi kyllä tarpeeseen tässä taloudessa.

  302. Carita sanoo:

    Mä hankin todella harvoin uusia ”gadgetteja” – inhoan laitepaljoutta – mutta tämä laite saisi tulla mieluusti meille!

  303. Susanna sanoo:

    Minäkin haluaisin tuollaisen. Toivottavasti arpaonni suosisi. 🙂

  304. Linda sanoo:

    Kiva palkinto, mukana arvonnassa!

  305. jenni sanoo:

    Mukaan 🙂

  306. Saila sanoo:

    Arvonnassa mukana

  307. Minna sanoo:

    Onpa ihana arvonta, ehdottomasti mukana 🙂

  308. Biiweri sanoo:

    No nyt pesisin vihdoinkin kylppärin kaakelit, jos onni potkisi !! Siis arvontaan mukaan.

  309. Mari sanoo:

    No nyt on laite jonka ehdottomasti huolisin meillekin.
    Valkoista kaakelia ja saumaa riittää täälläkin.

  310. Sari Bee sanoo:

    Mukana! 🙂

  311. Riikka sanoo:

    Nyt on kyllä sellanen vehje joka on pakko saada! 🙂

  312. Helyli sanoo:

    Auttaiskohan vekotin saamaan sitä siivous-inspistä?!
    Nimittäin juuri ne saumat sitä kaipaisi…
    Siis suurin toivein mukana arvonnassa 🙂

  313. Olivia A. sanoo:

    Mukana arvonnassa!

  314. Kr sanoo:

    Tämäpä ois ihanaa luksusta tänne opiskelija-asuntoon 🙂

  315. Noona S sanoo:

    Vaikuttaa kätevältä laitteelta myös meille tänne lapsiperhehuusholliin 🙂 eli innolla mukana arvonnassa! Ja meillä samanlainen liesituuletin, höyrytyksen tarpeessa sekin 🙂

  316. Jenna sanoo:

    OI…toi olisi tälläisen siivoushullun unelma laite 🙂 juuri muuttaneena uuteen kotiin perheen kanssa ja edellinen talon asukas ei ole ollut kovin siivous intoilija niin kylläpä saisin kodin puhtaaksi pinttyneestä liasta..ei nimittäin ole suihkua ja vessaa pessyt edellinen asukas ihan eilen tai viime vuonna. olen nimittäin muutaman purkin ruokasoodaa pistänyt suihkun kaakelin saumoihin ja muutaman hammasharjan käyttänyt, että saisin siitä puhtaan, mutta ei ole tepsinyt 🙂

  317. Heidi sanoo:

    Oi tää tulis niin tarpeeseen! Mitä kaikkea tällä voisikaan puhdistaa… Mukana arvonnassa! 🙂

  318. Kristiina H. sanoo:

    Mukana arvonnassa, onpa tehokkaan oloinen laite.

  319. Minna sanoo:

    Tällä saisin varmaan muunkin perheen innostumaan siivouksesta. Peukut pystyyn!

  320. Jonna sanoo:

    Toivottavasti onni suosii, mä haluan tuon 🙂

  321. Tove sanoo:

    Tätä konetta olisi kyllä pakko saada testata! En jaksa enää hinkata lieden takana olevia kaakeleita, puhumattakaan liesituulettimesta…

  322. Tanja sanoo:

    Siis wau, tuollainen kone on kyllä pakko saada! Mukana arvonnassa siis 🙂

  323. Katja sanoo:

    Voi jehna 😀 meillä ehtii aina kaikki aina pinttyä esim. hellalle, sitten niitä tuskalla hinkataan. Pikku apuri olis kyllä enemmän kuin 100 jänistä 😀 mukana!

  324. Miina sanoo:

    Siivousfriikki ja rättineurootikko ilmoittautuu mukaan kilpailuun! 😉

  325. sikkuralla sanoo:

    Tämmöinen olisi kyllä ihan huippuvehje! Meidän kylppäri on ihan antiikkinen, mutta ehkä se piristyisi, jos saisi kaakelien saumat putsattua oikein kunnolla 🙂

  326. Eema sanoo:

    Mukana kilpailussa!

  327. TaiJo sanoo:

    Tunnustan olevani siivousintoilija mutta laiska siivooja eli todella huono yhdistelmä, oi että tuosta laitteesta olisi mulle apua ja iloa! ..ps. meillä puhdistetaan laatan saumat universal stonella, puhdasta tulee eikä tartte soodan ja hammasharjan kanssa kulkea.

  328. Susanna sanoo:

    Arvontaan mukaan! Vaikuttaa mainiolta laitteelta 🙂

  329. Camilla sanoo:

    Näyttääpä näppärältä!! Itselläni ”sama ongelma”, eli keittiö, eteinen ja ruokatila on vaaleaa laattalattiaa valkoisine saumoineen…tai nyt kellertää.
    🙁 Samoin suihkutilan lattia on valkoinen…eli tuolle olisi kyllä käyttöä! 🙂

  330. Hannele sanoo:

    Huippupalkinto siivousintoilijalle. Kotona on jo monta kohdetta mielessä mihin tuota voisi käyttää.

  331. Tuula sanoo:

    Mukana arvonnassa. Tuolle löytyisi varmasti paljon käyttöä meilläkin.
    Vielä haluan kiittää Sinua ihanasta blogista, seuraan ihan säännöllisesti vaikkakaan en kommentoi. Täällä on aina niin ihania reseptejä, moni on mennyt kokeiluun ja olleet tosi pidettyjä. Ja se teidän mökkihän on aivan huippuihana paikka.
    Tuula

  332. Hanne sanoo:

    Mä niin tarvisin tuon kapistuksen! Joka viikko kiristelen hampaita kaakeleiden kanssa, kun niitä ei saa normipesulla puhtaaksi! Tuo laite helpottais niin siivouspäiviä ja ehkä myös vähentäis kiukuttelua muille perheenjäsenille 😀

  333. Ehdottomasti mukana arvonnassa, vaikken yhtään siivousintoilija olekaan. Tällä laitteella saisin varmasti lisää iloa ja tehoa siivouspäiviin 🙂

  334. maarit sanoo:

    oho! onpa hyvä palkinto…. keittiön ykköslaite heti kahvinkeittimen jälkeen?

  335. Jenny L. sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa. Vaikuttaa tehokkaalta kapistukselta:)

  336. Anne sanoo:

    Oi, kunpa onni suosisi <3 Täällä riittää puhdistettavaa, meillä laattaa melkein kaikkialla.

  337. zuwyh sanoo:

    Tällainen tulisi meille kyllä tarpeeseen, ehdottomasti mukana arvonnassa!

  338. Annu sanoo:

    Oi, enpä ole aiemmin nähnytkään noin kätevää vekotinta, keksin heti monta käyttötarkoitusta meidänkin huushollissa! Tuolle ruokapöydälle, minkä päällä on lasilevy, tuo voisi olla aivan täydellinen, tavallisen rätin kanssa putsaaminen on jotain aivan kamalaa, aina jää hirveät jäljet. Nyt siis laitan peukut ja varpaat pystyyn ja toivon arpaonnea itselleni 🙂

  339. Henna73 sanoo:

    Oispa huippu palkinto 🙂 Mukaan!!!!

  340. Saila sanoo:

    Ihan paras palkinto, joten onnea pitää koittaa! Mukana siis. Siivoaminen ei ole lempipuuhaa vaikka lopputulos miellyttää ja inhoan sotkuja. Tuollaisella vekottimella voisi jopa siivota hymyssä suin…

  341. Tuulia sanoo:

    Vaikuttaa kyllä näppärältä vehkeeltä, jospa tätäkin mammaa siivouskärpänen puraisisi useammin.. 😉

  342. -anna- sanoo:

    Olisi kyllä monta paikkaa kotona, mihin voisi puhdistinta käyttää!
    Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

  343. Hansu sanoo:

    Ihan pakko osallistua arvontaa. Jospa noin kätevällä ja pienellä vekottimella saisi kalkkisaostumat kylppärin kaaakeleista pois ilman kauheata hankaamista.

  344. Tuija sanoo:

    Tälle laitteelle olisi kyllä meillä tarvetta!
    Ehdottomasti mukana arvonnassa.

    Tuija

  345. immeee sanoo:

    kylläpä ois kiva päästä tätä kokeilemaan! 🙂

  346. kat8a sanoo:

    Oi, tälle olisi tarvetta.

  347. Heidi sanoo:

    Kuukauden päivät jo olen suunnitellut aloittavani kunnon syyssiivon, mutta vielä en ole päässyt toteutusvaiheeseen 🙂 Tuo kapistus olisi oiva apu ja motivaattori nyt viimein ryhtyä hommiin! 🙂

  348. miia sanoo:

    Huippu arvonta ja tälle siivousintoilijalle loistava väline. Mukana siis arvonnassa!

  349. Sari Korhonen sanoo:

    Oiva kapistus ja niin tarpeen täälläkin! Mukana arvonnassa, kiitos!

  350. Mirva_H sanoo:

    Mukana arvonnassa.Tälle olis käyttöä 🙂

  351. Anna sanoo:

    Osallistun arvontaan 🙂

  352. Minna P sanoo:

    Mukana! Voi kun onnetar nyt suosisi..tiedän täällä monta kohdetta mihin tuota tarvitsisin.

  353. brawne sanoo:

    Huippua tosiaan! Höyryllä olis kiva puhdistella, en tykkää yhtään tujuista kemikaaleista. Kiitos kivasta arvonnasta 🙂

  354. Sini sanoo:

    Unelma-arvonta tällaiselle siivousintoilijalle 🙂

  355. Mirvanna sanoo:

    Kokeilenpa minäkin nyt kerrankin onneani arvonnassa 🙂
    Mukana siis ja toiveena moinen apuri! 🙂

  356. niina sanoo:

    Mahtava laite. Voi kun onni suosisi 🙂

  357. En ole mikään siivoushirmu, mutta siksi tämä laite kiinnostaakin. Tekisi arjen pikku askareista ihan hieman hauskempaa ja tehokkaampaa.

  358. Manta sanoo:

    Täältä yksi siivoushullu ilmoittautuu vielä mukaan kisaan! 🙂

  359. Kirsi sanoo:

    Mukana arvonnassa! Kyllä tarvitaan.

  360. Hanna sanoo:

    Minä olen mukana myös! Mahtava laite.

  361. Sanna sanoo:

    Oih, mä NIIN haluan ton laitteen! Isosti arpaonnea mulle! 😉

  362. Suvi sanoo:

    Hienoa! Mukana ollaan.

  363. Anne sanoo:

    Osallistun arvontaan. Kätevältä laitteelta näyttää.

  364. Minna sanoo:

    Jospa mäkin friikahtaisin siivoukseen tuon avulla 😀

  365. Viv sanoo:

    PAKKO PÄÄSTÄ SIIVOO!

  366. Sandra sanoo:

    Oi ja voi, täällä myös yksi siivousfriikki haluaa osallistua arvontaan!
    Kiireinen on syksymme ollut, enkä ole ehtinyt aiemmin kommentoimaan hienoa blogimuuttoasi. Joten tässäpä samalla
    kertaa myös lämpimät onnittelut uuteen blogikotiin sinulle Maria!

    Terveisin Sandra/Koivulehdossa

  367. Mami sanoo:

    Tulisipa kerrankin puhdasta,jos tuolla laitteella pääsisi touhuamaan.
    Ehdottomasti mukaan arvontaan.

  368. Viltsu sanoo:

    Siivousintoilija ilmoittautuu arvontaan!

  369. Laura sanoo:

    Varmasti huippu laite! Olisipa niin ihana voittaa tällainen 🙂 Muutto edessä joten tarvetta olisi!!

  370. Emilia sanoo:

    Kääks, tuo laite olisi varmaan tällaisen ei niin siivousfriikinkin unelma! Erityisesti nyt kun muutto alkaa olla ovella 🙂

  371. Sanna sanoo:

    Mahtavan tehokkaan olonen peli, voi kunpa lykästäis arvonnassa! 🙂

  372. Marru sanoo:

    Aivan ehdottomasti mukana arvonnassa! Huippulaite joka tulisi tarpeeseen kun olen muuttamassa ja koti pitää jättää seuraavalle asukkaalle tiptop kuntoon 🙂

  373. Karoliina sanoo:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  374. Susanmarjaana sanoo:

    Onneksi ehdin tämän postauksen tänään lukea, että ehdin vielä kokeilemaan onneani. Eli ei muuta kun peukut pystyyn, että tähän perheeseen saisimme vähän apuvälinettä siivoukseen (josko ne teinitkin innostuis osallistumaan ahkerammin 😉

  375. Niina sanoo:

    Oijoi, mukana ollaan! Jos ei arpaonni suosi niin tämä täytyy laittaa toivelistalle! Olen pitkään miettinyt jonkinlaisen höyrypuhdistimen ostoa, mutten ole raaskinut. Saan monista pesuaineista näppylöitä (siis ihan oikeasti, ei vain kuvainnollisesti) joten tämän avulla pääsisi karsimaan niitäkin vähemmälle. Sormet ja varpaat ristissä 🙂

  376. Siili82 sanoo:

    Ihana 🙂

  377. Kristina sanoo:

    Tämä olisi kyllä tarpeellinen ja helpottaisi paljon siivoamisessa!

  378. NennaMm sanoo:

    Tulisi kyllä niin tarpeeseen!

  379. Hanna sanoo:

    Ihan huippu!! muuttosiivous häämöttää joten olisipa melkoinen apulainen:)

  380. Essu sanoo:

    Mukana arvonnassa. Auttaisi vähän laiskempaakin siivoojaa…

  381. Emma sanoo:

    mukana tässä huippu arvonnassa! 🙂

  382. Hanna sanoo:

    Koskaan en oo mitään halunnu voittaa niin paljon kuin tuollaisen siivousvälineen. Mullahan ei siis ikinä ole tuuria kilpailuissa, mutta jospa nyt kerrankin… 🙂 Voi kun vaan olis aikaa siivota niin paljon että koti olis mun standardien mukainen. 😀 Ehkäpä tuo väline auttais siinä hommassa.

  383. SusannaK sanoo:

    Siivousfriikin unelma! Mukana arvonnassa ollaan ehdottomasti!

  384. Päivi J sanoo:

    Tuolla kun pääsisi suhistelemaan ympäri kämppää! Ehdottomasti mukaan arvontaan!

  385. Sartsu sanoo:

    Osallistun 🙂

  386. Marakatti sanoo:

    Hei! Ilman muuta mukaan arvontaan, vaikuttaa ihan huipputuotteelta!

  387. Täällä toinen siivous friikkki. Ihan varmasti toivoin tuollaista vekotinta joululahjaksi, jos ei onni potkaise arvonnassa. 🙂 Kahden pienen lapsen ja kahden koiran kanssa varmasti varsin toimiva ja arkea helpottava vekotin.

  388. Ei vitsit, tämä siivousfriikki haluaisi kyllä päästä testaamaan tuollaista vempelettä! Helpottaisi varmasti kummasti esimerkiksi suihkuseinien puhdistamista : ).

  389. Maru sanoo:

    Ilman muuta mukana, tuo olisi niin kätevä meidän huushollissa.

  390. Liisa sanoo:

    Olisi varmasti kätevä laite tähänkin talouteen, eli mukaan arvontaan.

  391. Marjo sanoo:

    Vitsit mikä laite.Mukana arvonnassa tottakai.

  392. Susanna sanoo:

    Olen todellakin mukana arvonnassa!

  393. Cherrycloud sanoo:

    Mahtava arvonta, kyllä kelpaisi!

  394. Cathy sanoo:

    Voi jee, tätä me nyt todella tarvitaan, sillä just on tehty remontti ja on valkoiset laatat ja saumat sekä lasiset seinät suihkun ympärillä ja kirkas saunan lasiovi <3 Toivottavasti onni potkaisee!

  395. annari sanoo:

    Valkoisia laattoja ja saumoja täälläkin, joten mukana ollaan!

  396. Pupuli sanoo:

    Siivousfriikki ilmoittautuu mukaan kisaan ja jää jännäämään peukut pystyssä 😉

  397. Maarit sanoo:

    Oi, keksin jo kymmeniä juttuja mihin testata kotona 🙂

  398. Niina sanoo:

    Nyt tulisi kyllä tosi tarpeeseen tämä laite, joten mukana ollaan!

  399. Tiina sanoo:

    Jes. Vielä ehtii. Todellakin mukana arvonnassa. Siivousunelma 😉

  400. elisa sanoo:

    Kaikki siivousta helpottavat välineet on tervetulleita 🙂 arpaonni vois suosia kerrankin. Joulusiivousta odotellessa 😉

  401. H.H sanoo:

    Kyllähän tuolla siivoilisi ihan vimpan päälle.

  402. KN sanoo:

    Ihan super juttu, en oo tosta aikasemmin kuullutkaan! Muutan kohta ensimmäiseen ihan omaan 2h+kk joten tuo olis kyllä ihan loistava saada!! 🙂

  403. pia sanoo:

    Tämä kuulosta hyvältä. Itselläni ongelmia saada pesuhuoneen lasiovet puhtaiksi ja samoin keittiössä liesituuletin kaipaa puhdistusta, on aika kirjava

Kommentoi