lauantai 30. elokuu 2014

Syksyä kohti saaressa

Moikka!

Laitan teille ajastettuna vähän kuvia viime viikonlopulta. Täältä saaresta, missä me nytkin ollaan. Tein tietoisen päätöksen jättää kannettavan ja kameran kotiin tänä viikonloppuna. Nauttia niistä ihanista hetkistä ilman ikuistamista muistikortille. Tänä viikonloppuna ajattelin jopa jättää puhelimen tuonne keittiön ylähyllylle ja irtautua hetkeksi sosiaalisesta mediasta. Saas nähdä, miten onnistun :)
Meidän oli tarkoitus tulla tänään viettämään kummipojan synttäreitä kaupunkiin, mutta synttärit peruuntuivat. Pidetään siis perheen kesken venetsialaiset. Ne isommat rapujuhlat jäävät tänä vuonna pitämättä, mutta täältä voitte käydä katsomassa viime vuoden rapujuhlatunnelmia. Jotenkin tuntuu, että tänä vuonna sitä haluaa rauhoittua kaiken vapaa-ajan perheen parissa. Olenkohan mä tulossa vanhaksi? :D Rakastan juhlien järjestämistä ja juhlimista, sitä en kiellä. Tällä hetkellä vain ei jaksa mitään ylimääräistä ”säätöä”.
Meillä tosiaan on parin viikon päästä tulossa kuvaaja ja toimittaja mökille. Aluksi stressasin, että kaiken pitää olla tiptop. Mutta hei, mökillähän saa olla vähän tavarat niin ja näin. Eikä kaikkien värien edes tarvitse sointua yhteen. Syksyinen saari on kaunis, tulemme saamaan ihanan lehtijutun aikaiseksi.
Tänä vuonna oli aikomuksena jatkaa mökkeilyä aina tuonne lokakuun loppuun, mutta meillä mies joutuu pieneen operaatioon, joka saattaa olla jo ihan tässä lähiaikoina. Sitä ennen tulee mökki laittaa talviteloille, sillä toipumisaika on sen verran pitkä, että talvi tulee jo vastaan. Enkä mä osaa noita pumppuja sun muita laittaa talvea varten kuntoon. Veneestä puhumattakaan. Mökkiviikonloput siis lienevät tänä vuonna yhden käden sormin enää laskettavissa. Toivottavasti kuitenkin ehdimme toteuttaa tuon lehtijutun ennen mökin talviteloille laittamista :)
Mökkikausi on hurahtanut ohi ihan kamalaa vauhtia. Huhtikuun lopusta ollaan joka viikonloppu, koko kesäloma ja välillä viikolla iltaisinkin oltu mökillä. Niin ihanaa kuin tuo aika on ollutkin, niin odotan mä niitä syksyisiä iltoja ja viikonloppuja kotosalla. Perjantai-iltoja, kun saa kokkailla viinilasin äärellä ihan omassa keittiössä siellä kotona 

Leppoisaa lauantaita,

16 Responses to “Syksyä kohti saaressa”

 1. Tuo teidän mökki on kyllä niin ihana ja upealla paikalla. Toimittaja saa tehtyä kauniin jutun <3

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis J <3

   Toivotaan, ettei tuolloin parin viikon päästä tule vettä taivaalta…tai jos tulee niin sit kuvaillaan sisällä :)

 2. Anonymous sanoo:

  Ihania kuvia taas kerran! Kiitos, kun jaksat jakaa niitä. Teidän mökki ja sisutus on kyllä niin ihana; rakastan noita olohuoneen kalusteita, erityisesti pikku sohva ja kattolamppu aivan hurmaavat :)
  Mökillä on ihana olla ja rentoutua, mutta kieltämättä nyt alkaa kaivata rauhallisia kotiviikonloppuja, kun ei tarvitse lähteä minnekään vaan voi rentoutua kotona työviikon jälkeen.
  Lehtijuttua odotellessa nautitaan nyt kuitenkin muutama viikonloppu mökillä ja keräillään metsän antimia!

  • Maria sanoo:

   Kiitos :)
   Ja hei, my pleasure – tämä on sellainen mökkipäiväkirja mullekin. Ihana palata talven pimeillä näihin mökkimaisemiin blogissa <3

   Vähän sama juttu, toisaalta ihanaa taas alkaa viettää viikonloput rauhassa kotona :)

 3. Anonymous sanoo:

  Teidän mökki on ihana juuri sellaisena kuin se nyt on. Ei tarvitse olla tiptop tai täydellinen,koska täydellistä ei ole olemassakaan.Uskon,että tulee ihana juttu. Nyt jännittää,että missähän lehdessä juttu on? Tiedän,että et voi kertoa.
  Toivottavasti se juttu on tämän vuoden puolella. Ihania mökkeilypäiviä.
  Irma

  • Maria sanoo:

   Kiitos Irma <3
   Näinhän se on, ei ole tarvetta täydellisyyteen. Meille riittää, että mökki on meidän näköinen.
   Ilmoittelen sitten lehtijutun ilmestymisestä ;)

 4. Anonymous sanoo:

  Hei.
  Seuraan säännöllisesti neljää blogia, joista yksi on sinun. On niin ihanaa, kun jaksat päivittää kuvin ja kirjoituksin kuulumisianne usein. Jos muut pettävät (= eivät kirjoita blogiinsa), niin Maria ei. Kiitos!
  Ulla

  • Maria sanoo:

   Voi kiitos Ulla! <3
   Toistaiseksi bloggaamiseen riittää niin paljon energiaa, että postaustahti on kerran päivässä. Eikä loppua tuolle energialle näy :)

 5. Voi mä niin tahdon kanssa möksän. :D Toi teidän mökki ja koko saarenne näyttää mielettömältä. <3

 6. Anu sanoo:

  Voi harmi,kun teidän möksäily loppuu aivan kesken,on ollu niin mukava katsoa kuvia sieltä:)
  Tarkeneeko teidän mökillä olla talvella?teillähän näyttää olevan patterit ainakin.
  Meillä jäi venetsialaiset työkiireiden jalkoihin eikä jaksettu/ehditty niitä sen kummemmin juhlistaa.mutta ens vuonna ei jää väliin:)

  • Maria sanoo:

   Onse toisaalta harmi, mutta ens vuonna sitten vietetään mökkikautta sinne asti, kun tulee lunta :)
   Juu, kyllä siellä tarkenis talvella; on sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu. Tuo jään yli kulkeminenkaan ei ole este; matkaa on vain noin 250 metriä, mutta juoksevaa vettä ei talvisin tule, kun pumput ei toimi. Toki voisi tehdä avannon ja kantaa vedet. Mutta meillä ei ole pataa, jossa lämmittää tuon veden. Tällä hetkellä molempiin rakennuksiin tulee lämmin vesi lämminvesivaraajan kautta. Jos esim. saunassa olisi pata, niin sitten olisi nou problemos tuo talvimökkeily :)

   Ens vuonna sitten, omalla mökillä <3

 7. Anonymous sanoo:

  Kyllä on tunnelmallisia kuvia :-) Mistä olet löytänyt tuon valkoisen TÄYDELLISEN pöytävalaisimen (mm. ekassa kuvassa)?
  Syysterkuin Suvi

  • Maria sanoo:

   Kiitos Suvi <3
   Tuo on joskus aikoja aikoja aikoja sitten ostettu Kodin 1:sestä. Tykkään myös, että se on ihanan ajaton :)

 8. Elisa Lpp sanoo:

  Sulla on taito hyppysissä luoda kotoisaa ja kaunista tunnelmaa ympärillesi <3
  Kivaa sunnuntaita!

  • Maria sanoo:

   Kiitti Elisa <3
   Mähän alan rymsteeraamaan hotellihuoneissakin, kun niihin pääsen :D Kotoisa tunnelma on just se, jota ilman en voi elää!

Kommentoi