maanantai 05. toukokuun 2014

Maanantain hempeät

Hurlumhei murut!

Miten on viikko lähtenyt käyntiin? Täällä yllättävän levollisesti, mitä nyt tytsyt ovat (kiitos allergioitten) ihan tukkoisia ja sen takia krätysiä. Suomeksi sanottuna toistensa kimpussa koko ajan 😀 Rakkaalla on tänään synttärit ja enhän mä ehtinyt kaikissa ristiäis- ja mökkitohinoissani edes lahjaostoksille. Saa siis ensi hätään lahjaksi hyvää ruokaa lasten mentyä nukkumaan. Niin, voiko lahjana pitää sitä, että annoin toisen mennä golfaan ja jäin itse valmistelemaan huomisten ihanien vieraiden tuloa? 😉 Ei vaiskaan, mun mielestä on ihan huippua, että toisella on harrastus, jossa saa nollattua työmoodin ja jossa saa sosiaalista elämää. Mä en jotenkin ole ikinä ymmärtänyt meitä naisia, jotka rajoittavat miestensä harrastuksia. Mitä siinä voittaa? Tiedän, että vastaavasti saan itse juosta sydämeni kyllyydestä tuolla metsäpoluilla, jos haluan. Kyllä munkin tosin tekis mieli taas käydä vähän lätkimässä valkoista palloakin, mutta täytyy odottaa oikeaa saumaa ja ennen kaikkea sitä ylimääräistä aikaa.
Käväisin kotikaupassa ruokaostoksilla ja ostin ei-niin-mun-värisen kukkakimpun. 4,90 euroa ei ole paha hinta keittiönpöydän sulostuttajasta. Aika hyvin sopii tuohon väriensä puolesta. Värit taas kuvastavat kaikessa hempeydessään tätä mun eilen alkamaani ”pumpulissa”oloa 😉 Kummipoika oli vetäissyt juhlien väsyttämänä ekan yönsä yhdellä syötöllä. Aivan loistavaa! Muistelisin, että meillä oli pikkuiset reilun puolivuotta kuin tuollainen tapahtui. Kukkakimpun laitoin möksältä syksyllä tuomaani lasivaasiin. Tuo vihreäsävytteinen lasimaljakko sopii tuohon tarjottimen väreihin kauniisti. Saas nähdä raaskinko viedä maljakkoa takaisin mökille.
Yritän viimeistään huomenna ruokiksella mennä laittamaan sinne vappupäivän noutopöytäpostaukseen niitä pyytämiänne ohjeita, sorppa kun on vähän kestänyt. On pitänyt katsokaas vähän kiirettä! 
Ihanaa alkanutta viikkoa 
toivotellen,

10 Responses to “Maanantain hempeät”

  1. Katri sanoo:

    Mä olen niin samaa mieltä tuosta harrastusvapaudesta ja kavereiden näkemisestä molemmin puolin! Silloin kaikki voivat luultavasti hyvin. Mutta muistan kyllä olleeni kymmenen vuotta sitten hankalampi (eri miehen kanssa tosin).. Ihanaa, että tässä elämässä oppii jotain! 😀 Oikein somat värit kimpussa!

    • Maria sanoo:

      No sehän se katos just onkin, että ihanaa että iän myötä voi sanoa viisastuneensa 😀

      Kiitos, nuo värit on kyllä aikas namit yhdessä.
      Aurinkoista keskiviikkoa Katri 🙂

  2. Mervi sanoo:

    Hyvin on viikko lähtenyt käyntiin. Kävin kans juoksemassa illalla, oli tosi kiva ilma. Kyl pitää molemilla olla omatkin elämät vaikka liitossa ollaankin. Siis ei sillai omat elämät et tehdään mitä huvittaa vaan niin et nähdään kavereita ja harrastetaan omiakin juttuja. Kiva kimppu! ♥

    • Maria sanoo:

      Kiva kuulla, että viikko on lähtenyt hyvin käyntiin 🙂 Mä en ole vielä ehtinyt juoksemaan, mutta tänään menen!
      Just se vapaus, ettei ihan ahdista toista hellan ja nyrkin väliin ;D Me naiset kun tupataan joskus olemaan liian mustasukkaisia miesten omasta ajasta…ja kai se on toisinkin päin sama juttu.

      Ihkua keskiviikkoa 🙂

  3. Kaisa-Sofia sanoo:

    Niin kaunis tuo maljakko! Älä vie mökille takaisin, vaikka toki se sielläkin varmasti kaunistuttaa ympäristöään…;)

    Kaisa-Sofia

    • Maria sanoo:

      Eikös olekin! Mietipä, että löysin sen pihavajasta mökiltä…ihan huikee löytö 😀 Voipi olla, että jää meille kotiin!

      Aurinkoista keskiviikkoa!

  4. Anonymous sanoo:

    Kyllä minä ymmärrän, kun on koliikkivauva ja isyydestä säikähtänyt nuori isä,joka pakenee joka ilta harrastuksiin. Esimerkiksi.

    • Maria sanoo:

      No tuossa tapauksessa ymmärrän, mutta lähinnä nyt puhuin tilanteesta, jossa lapset ovat jo tätä meidän lapsien ikäluokkaa ja suhde muutenkin hyvällä tolalla 🙂 Kyllä meillä mies aikoinaan sylitteli koliikkia huutavia vauvojamme siinä missä minäkin. Lähinnä tarkoitin yleisesti tuolla sitä, että mielestäni suhde voi hyvin, kun ei kumpaakaan sidota neljän seinän sisään, vaan molemmilla on esim. vapaus harrastaa.

  5. Anonymous sanoo:

    Ihana blogi sinulla 🙂 Millä maalilla tuo keittiönpöydän takainen seinä on maalattu? On kyllä todella kaunis väri.

Kommentoi