tiistai 29. huhtikuu 2014

Dress up again!

Moikkamoi!

Aurinkoinen tiistai muuttui tänään piirun verran (tai oikeasti ihan sairaan paljon :D) aurinkoisemmaksi, kun saimme tietää, että L pääsee sinne kouluun, johon haimmekin. Pitkä taistelu kannatti. Kaikella on tarkoituksensa ♥ 
Meillä ei tämän kevään juhlat rajoitu vain näihin jokavuotisiin synttäreihin vaan tiedossa on myös sen ihanaisen kummipoitsulin ristiäiset sekä avec juhlat Tanskassa. Tietää kuulkaas taas mekkohankintoja. Täällähän mä viimeksi haaveilin juhlamekoista ja tuon postauksen ekan mekon kelpuuttaisin kyllä vieläkin. Se olisi niin ihana! Mekot ylipäätään ovat ihania, vaikka kyllä housupuvustakin juhlavan saa.
Mies on töissä globaalisti toimivassa suuressa perheyrityksessä, joka pitää huolen myös meistä kotijoukoistakin. Joka toinen vuosi kesäkuun alussa pääsemme paikan päälle pariksi päiväksi oppimaan tanskalaisesta kulttuurista, shoppailemaan ja juhlimaan. Sillä aikaa, kun miehet pitävät palavereita. Täytyykin laittaa sähköpostia viime reissulla saamalleni uudelle ystävälle Kiinaan. Tämän vuoden juhlien aihetta ei ole vielä kerrottu eikä liiemmin pukukoodikaan ole selvillä. Liian formaali tuo pukukoodi ei ole vielä koskaan ollut, joten uskoisin, että pikkumusta pelastaa tälläkin kertaa. Mainonnan uhrina mä klikkailen näitä blogienkin mainoksia ja tuossa yläpalkissa oleva Espritin mainos ei tehnyt poikkeusta. Uskoisin, että joku näistä ihanuuksista valikoituu mukaani Tanskan reissun iltajuhlallisuuksiin:
Ristiäisiin ajattelin kerrankin jotain muuta kuin mustaa. Reissun jälkeinen rusketus ehkä sallisi jopa valkoisen käytön…ehkä. Täytyy testata. Tähän hätään en ehdi näitä tilailemaan, mutta täytyy käydä katsomassa Espritin liikkeessä onko näitä siellä saatavilla. Arvatkaas, mikä alla olevista on mun suokkari? No tuo vasemman alakulman valkoinen pitsimekko. Se on vain niin yksinkertaisesti herkkä ja tyylikäs. Tilaisuuteen sopiva. Siihen nudet kengät ja laukku. Avot.
Olin muuten ihan yllättynyt, että Espritiltä löytyy näinkin kauniita mekkoja, sillä mä olen aina pitänyt merkkiä enemmän ns. kasuaalivaatteiden merkkinä. Farkkuja ja t-paitoja sekä yksi trenssi mulla onkin jo heiltä, mutta uskon, että pian on myös ainakin yksi mekko. Jotenkin näin keväällä haikailen myös kukkamekkojen perään, mutta sama juttu kuin sisustamisessa värien kanssa; ne ovat mun epämukavuusalueellani. Ja vaikka kuinka juoksun ja urheilun suhteen ylipäätään tykkään mennä sinne epämukavuusalueen ulkopuolelle, niin pukeutumisessa en.
kuvat kollaaseihin lainasin esprit.fi & ellos.fi
Mutta nyt mekoista vielä hetkeksi töiden pariin ja sitten ruokakauppaan. Torstaisten sukulaissynttärien menu on paisunut aivan uusiin sfääreihin, enkä tiedä mitä jättää listalta pois. Saas nähdä ehdinkö hoitaa ostokset ennen kaupan sulkeutumisaikaa :D
Hei, ihanaa tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle!

23 Responses to “Dress up again!”

 1. Taina K sanoo:

  Noista mustista mekoista voisin helposti kuvitella sun päälle tuon alarivin keskimmäisen: Klassisen tyylikäs, niin kuin miellän sut.:) Pitsi onkin kai kovasti in, joten olet sitten muodin huipulla, jos pitsiseen päädyt. Sopii varmasti loistavasti sulle, ja ristiäistunnelmaan tietenkin ihan paras valinta. Meilläkin on veljentyttären ristiäiset parin viikon päästä, ja just tuossa Sokoksen kuvastoa katselin sillä silmällä. Mustaa ja sinistä löytyy kaapista, mutta yhtä punasävyistä ajattelin. Olishan tuo vaihtelua!:)

  • Maria sanoo:

   Moikka Taina!
   Voi että tuo musta alarivin keskimmäinen mekko olis niin ihana…mutta tursuaakohan mun vatsamakkarat sieltä? :D Täytyy mennä paikan päälle sovittelemaan. Pitsi on kyllä ihana ja lisäks tosiaan vielä trendikäskin nyt.

   Ihanaa, teilläkin nuuskutellaan vauvatuoksuja – onnea tädille ja iloista vappua! :)

 2. Hanna ★ sanoo:

  Kivoja mekkoja! Minä taisin tänään juuri klikata ostoskoriin tuollaisen ihan samanlaisen mustavalkea raidallisen. Ajattelin, että jos se menisi vaikka poitsun rippijuhliin.

  • Maria sanoo:

   Mäkin tykkäsin, että oli ihania mekkoja :) Hei kuule, hyvän klikkauksen teit – tuota mekkoa ei taida enää olla, sillä en sitä löytänyt. Se olis kyllä ollut ihana! Mutta Hanna, sä olet säilynyt kyllä ikinuorena, jos sulla on jo rippikouluikäinen poika!!!! :D

   Ihanaa vappua sinne :)

 3. Mervi sanoo:

  Ihanaa!!! Hieno juttu Lililalle! ♥ Kauniita mekkoja kaikki noi ovat. Kiva kun on jokin tilaisuus johon laittaa mekko, meillä ei taida olla tänä kesänä yhtään mekko-juhlia. Joskus on kiva pynttäytyä vaikka yleensä rotjailen mielelläni ihan rönttyvaatteissa. :)

  Hauskaa vappua teidän perheelle!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Mervi, niin huojentuneita ollaan <3
   Välillä on kiva laittautua, mutta kyllä mäkin niin mukavuudenhaluinen olen, että kotivaatteissa viihtyy parhaiten :D

   Kivaa vappua! :)

 4. Anonymous sanoo:

  Jotenkin arvasin, että koulujuttu päättyy vielä hyvin :)

 5. Anonymous sanoo:

  Tänään juuri katselin Tampereen Sokoksella tuota Espritin pitsimekkoa mustana ja mun mielestä valkoisiakin oli… Päätäni en kyllä pantiksi laita.

  Riikka

  • Maria sanoo:

   Moi Riikka ja kiitti vinkistä! Tuo valkoinen näytti olevan loppu nettikaupasta (eikä se olis ehtinyt tulemaankaan viikonlopuksi), joten suuntaan Sokkarille asap. Mekon hinta on vain vähän suolainen…joten saas nyt nähdä.

   Pirskahtelevaa vappua :)

 6. Anonymous sanoo:

  Ihanaa, että kouluasia selvisi parhain päin!

  Sari

  • Maria sanoo:

   Kiitos Sari, kyllä on niin maailman mahtavin juttu. Pikkuinen tuleva koululainenkin on onnensa kukkuloilla :)

   Ihanaa vappua! :)

 7. Mapsi sanoo:

  Mä ostin hiljattain juurikin tuon mustan, alarivin keskimmäisen mekon ja tykkään siitä hurjasti,
  Ja voi, vaalea pitsimekko on hurmaava (hih, olipa vanhanaikainen sana, mutta kuvaa mekkoa hyvin), kivaa kun on taas saatu monen vuoden tauon jälkeen pitsiä mukaan vaatteisiin.
  Ymmärrän hyvin tuon mukavuusalueen…siltä en minäkään halua poiketa, tai tiedän vaatteen jäävän kaappiin makaamaan. Mun ainoa”kuvio” vaatteessa voi olla raita. Kaikki epämääräiset kuviot, kukat tms on ihan nono!

  kiva, että geidän kouluasia järjestyi! Helpottaa arkea!

  • Maria sanoo:

   Moi Mapsi ja vitsit, minne sun blogi katosi? Mä tuossa talvella lähdin etsimään sieltä inspistä työpukeutumiseen ja en löytänyt sitä sitten enää. Höh. Mutta kiva, että tulit moikkaamaan :)

   Hurmaava todellakin, aivan ihastuttava! Näyttää hyvältä tuossa kuvassa, mutta vaatii sovituksen (ettei tursuile fläsät pitsien välistä :D). Tuo musta mekko on kyllä nappivalinta!

   Ja kiitos, ihanaa että koulujuttu on nyt ok. Olisi ollut kurja odotella syksyyn päätöstä.

   Muksaa vappendalia! :)

  • Mapsi sanoo:

   Heips juu, oman blogin pitäminen loppui tältä erää, mutta lueskelemassa toki käyn -ja haen sulta sisustus (heh, ja siivous) inspistä kotiin! Ja kiva kun muistit meikäläisen vielä :)

  • Maria sanoo:

   Tottakai muistin! :)
   Kivaa kesänodotusta!

 8. Rosabella sanoo:

  Onnittelut kouluasian ratkeamisesta, iso asia. Kivoja mekkoja olet löytänyt, muistatko mistä tuo raidallinen mekko on? Katsoin Elloksen ja Espritin verkkokaupat, mutta en löytänyt sitä. Kivaa vappua teille!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Rosabella :)
   Tuo mekko oli Espritin verkkokaupasta ja tallensin kuvan sieltä viikonloppuna. Harmi, että se on näköjään myyty loppuun, sillä Hanna tuossa yläpuolella oli vielä sen onnistunut saamaan.

   Ihanaa vappua sinnekin :)

 9. Anonymous sanoo:

  Hienoa että Lilian kouluasia ratkesi hyvinpäin ja vieläpä näinkin nopeasti! Olen tosi onnellinen puolestanne! Wau, mitä mekkoja – minkä tahansa valitsetkin, olet varmasti kaunis. -alma-

  • Maria sanoo:

   Kiitos Alma, olemme myös niin onnellisia koulujutun tiimoilta. Ei sitä oikein usko vieläkään :)

   Mä himoitsen kanssa noita mekkoja, mutta ennen Espritille menoa käyn katsastamassa tuon lähi-Lindexin ja H&M:n, josko pääsisi vähän halvemmalla :)

   Kivaa viikonloppua!

 10. Katri sanoo:

  Huojentavaa kuulla, että tyttönne pääsee siihen kouluun minne halusittekin ja eka luokka voi alkaa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa!! Ihania mekkoja kaikki, kivoilta kemuilta kuulostavat!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Katri! Nimenomaan huojennus on se sana joka kuvastaa olotilaa :)
   Mekkokemut on kivoja, kovasti odotan jo sunnuntaisia ristiäisiä enkä vähiten sen takia, että halkean uteliaisuudesta tuon nimen suhteen :D

   Ihanaa viikkistä!

 11. Jane sanoo:

  Ihana kuulla, että tuo kouluasia järjestyi! Nyt voi jäädä kesälomalle hyvällä mielellä ja vanhemmatkin voi henkäistä helpotuksesta <3 Ihana juttu!

  R a k a s t u i n tuohon pikkumustat-kuvan alarivin keskimmäiseen mekkoon – aivan upea!

Kommentoi