tiistai 22. huhtikuu 2014

Iltapäiväkahvit takapihalla (+ mökkikauden odotusta)

Moimoimoi ihanat!!!
Onpas kiva taas olla takaisin arjessa :) Ollakin, että tänään oli vielä vapaapäivä meillä kaikilla. Kotosalla oltiin eilen illalla myöhään. Päätettiin taas tulla lakeuksien kautta Ylivieskan ja Kauhavan läpi kotiin, sillä Kemi-Oulu väli ajettiin letkassa ja sitähän se olisi ollut nelostietä pitkin tullessakin. Tuolla jossain ”keskellä ei mitään”-paikkeilla jouduttiin onnettomuuspaikalle. Onneksi oli moottoripyöräilijällä enkeleitä matkassa. Tilanne näytti ainakin meidän silmiin hetken paikalle saavuttuamme tosi pahalta. Siellä odoteltiin vajaan tunnin verran, että tie saatiin jälleen auki. Tuon jälkeen kaasujalkakaan ei painanut enää niin paljon. Ei ollut kiire minnekään.
Tänään taas ollaan menty tukka tuulispäänä; vaikka päätin, että tytsyjen kaverisynttärit vedetään tänä vuonna valmistuotteilla niin silti on hirmuisesti tekemistä; rahojen tulostamista, jätskibaarin pystyttämistä, aarrejahdin suunnittelua, mukaanviemispussukoiden täyttämistä etc. Hei ja mun täytyy myöntää, että kävin tänään ekaa kertaa Tigerissä. Herttileeri, sieltähän olisi löytynyt vaikka mitä! Onneksi ei ollut aikaa eikä liiemmin ylimääräistä rahaakaan shoppailuun. Prismaan teimme täsmäiskun jääkaapin täydennystä varten. Vielä täytyy tehdä yksi täsmäisku niitä synttäritarjottavia varten. Iltapäivästä otettiin miehen kanssa vielä hetki loman kannalta ja kahviteltiin meidän paahteisella takapihalla. Mämmin kera. Tänä vuonna jäi mämmin syöntikin vähiin. Jotenkin tuntuu, että nyt kun on tullut syötyä vähän niin ja näin, niin kroppa kaipaa puhdistautumista. Huomisesta alkaen syön vain salaatteja, itsetehtyjä keittoja ja smoothieita. Eiköhän se tästä pöhöt taas lähde liikenteeseen :)
Niin, ajelimme siis tuolta Pohjanmaan kautta myös sen takia, että kävimme katsastamassa mökkijärven jäätilanteen. Kolmisen viikkoa sitten tuolla oli ihan jääkanto, mutta nyt tilanne näytti hyvinkin suotuisalta tulevaa mökkiviikonloppua ajatellen :) Tuo eka niemenkärki kuvan oikeassa laidassa kätkee sisäänsä sen meille niin rakkaan paikan. Josta saatte taas postauksia seuraavan viiden kuukauden aikana enemmän kuin sielu sietää :D

Tulevien synttärikemujen takia postaustahti voi olla vähän tällä viikolla niin ja näin. Huomenna on yksi yhteistyöpostaus, mutta loppuviikosta yritän sitten palata kera juhlahumukuvien. Torstaina talon valtaa 15 tyttöä ja perjantai-iltana 10 tyttöä. Pikkuisemmalle vielä kelpaa nuo pinkit pahvimukit, mutta esikoinen halusi taas ne lasipullot, johon tulostelen etiketit. Vielä pari Happy Joeta pitäisi kiskaista alas ja viruttaa etiketit pois. 
Mutta nyt katsomaan pikkuista tulevaa kummipoikaa ja sitten vihdosta viimein niiden kommenttien kimppuun; mulla oli taas eilen autossa se vaihe päällä, että teki huonoa lukea. Ylipäätään olen onnellinen, että tätä nykyä silloin tällöin esim. nettailu autossa onnistuu. Aiemmin tuli saman tien niin äklöttävä olo, että edes tiekylttejä ei pystynyt lukemaan.

Huhhellettä ja 
ihanaa tiistai-iltaa toivotellen

8 Responses to “Iltapäiväkahvit takapihalla (+ mökkikauden odotusta)”

 1. Taina K sanoo:

  Ihanis kuvia! Oletkin ollut monta kertaa viime päivinä mielessä!:) Mun täytyy kaivaa se sun avokadokeiton(?)ohje tuolta arkistosta…

 2. Katri sanoo:

  Meillä avattiin tänään grillikausi ja voi vitsi siitä hiiligrillistä tuli hyvät tuoksut!! Saunassa vielä vähän kesätuoksua heitin kiukaalle.. En meinaa malttaa odottaa, että kesä kunnolla tulee!! :) Kuulostaa vauhdikkaalta kemuviikolta, tsemppiä!

  • Maria sanoo:

   Oih, hiiligrilli on ihan paras! Mä aina tuoksuttelen, kun jollain meidän naapureista on sellainen…meillä on vaan kaasulla toimiva :) Ihanaa, että tulee kesä!!!
   Kiitos ja aurinkoista viikkoa sinne ♥

 3. Oi tän innoittamana kyllä mäkin korkkaan yövuoron jälkeen terassikauden eli nautin aamupalan ulkosalla ♥ Mukavia juhlien järkkäilyä!! :) ja ihanaa keskiviikko päivää ♥

  • Maria sanoo:

   Ihanaa, aamupala ulkosalla on kyllä ihan kesän ykköskohtia :) Hei kiitos, mulla tais vähän taas lähteä homma lapasesta synttärijuttujen suhteen…varsinaista juhlahuumaa meneillään :D
   Kiitos, kivaa loppuviikkoa ♥

 4. Elina sanoo:

  Kauniita kuvia :)

  • Maria sanoo:

   Kiitos Elina :)
   Vähän taas otti aikaa, että sai kameran säädöt ulkokuvaukseen sopiviksi; kuvista meinasi tulla liian valoisia tai liian pimeitä :)

   Aurinkoista loppuviikkoa ihana ♥

Kommentoi