sunnuntai 30. maaliskuun 2014

Love at first sight

Heippahei!
Kuinkas on sunnuntai sujunut? 🙂 MeillĂ€ hyvin verkkaisesti. Aamulenkki ja vierailu anoppilaan. SiinĂ€ ne tĂ€mĂ€n sunnuntain tekemiset tĂ€hĂ€n mennessĂ€. Hirmu nopeasti tĂ€mĂ€ aika menee, tai tuntuu menevĂ€n. VielĂ€ olisi edessĂ€ perinteiset pyykkikasan taltuttamiset ja kauluspaitojen silittĂ€miset. Mies lĂ€htee huomenna pitkĂ€stĂ€ aikaa ulkomaan työreissulle. Eilen tunnelmoitiin Earth houria, tosin vĂ€hĂ€n laistettiin sillĂ€ kĂ€vĂ€istiin saunassa. Kiuas vie sĂ€hköÀ ja lisĂ€ksi meillĂ€ oli saunassa valo pÀÀllĂ€. Suihku onnistui sitten pimeĂ€ssĂ€. Aikas kiva rauhoittumistapa koko perheelle ennen yöunia tuo tunnin ”pimeys”. Ei sitĂ€ kaivannutkaan valoja pÀÀlle.
Lupasin esitellĂ€ teille tarkemmin tuota mun rakkauslompakkoa, jonka ostin Thaimaasta. Se oli rakkautta ensi silmĂ€yksellĂ€. Kun mĂ€ pÀÀsen shoppailemaan ”surffi”liikkeisiin, kuten RipCurlille tai Quicksilverille niin yleensĂ€ ihan ekana suuntaan kassalle tsekkaamaan lompakot, money clipit, vyöt ja avaimenperĂ€t. Mulla on niihin jonkin sortin himo 🙂 MĂ€ en ole ikinĂ€ ollut nĂ€iden isojen lompakkojen ystĂ€vĂ€. Mutta tĂ€mĂ€ yksilö kolahti ja kovaa. Ihanan pehmeÀÀ nupukkinahkaa ja sisÀÀn mahtuu ne kaikki mun miljoonat kortit. EnkĂ€ nyt puhu luottokorteista vaan niistĂ€ kaiken maailman kanta-asiakaskorteista 😉 Ja tĂ€mĂ€ yksilö ei edes pullistele niiden takia, niin kuin vanha MK:n lompakkoni. TykkÀÀn ja tarpeen vaatiessa tĂ€nne mahtuu huulikiiltokin. Ei tarvitse katsokaas ottaa laukkua mukaan, kun lĂ€htee asioille. Onko kellÀÀn muulla lompakkofetissiĂ€? 🙂 En mĂ€kÀÀn lompakkoja hirveĂ€n usein osta ja yleensĂ€ kulutan edellisen aina loppuun ennen uuden ostamista. 
Nyt ed.postauksen kommenttien pariin ja sitten pari postausta viikolle työn alle. 
Ai niin, ne kauluspaidatkin piti silittÀÀ. No stress, onhan tĂ€ssĂ€ aikaa  đŸ™‚
Suloista sunnuntaita
toivottelee,

8 Responses to “Love at first sight”

  1. AnuElina sanoo:

    Oi, miten kaunis! Kelpaisi kyllä minullekin…

  2. Ei liity pelkästään tähän postaukseen, vaan ihan yleisesti haluan kommentoida, että tämä on aivan ihana blogi 🙂 upeita kuvia ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa.

    Hyvää alkavaa viikkoa 🙂

    • Maria sanoo:

      Voi kiitos Emma ♥
      Ihana kuulla ja toivottavasti saan välitettyä sitä iloa ja hyvää oloa teillekin, jonka tästä bloggauksesta saan 🙂

      Kiitos samoin, ihanaa alkanutta viikkoa!

  3. Täällä sama kierouma noissa surffiliikkeissä, kassan lasivitriinit ja lompakot :)! Sillä silmällä katselin minäkin reissussa, mutta kaikki olivat niin riemunkirjavia, jotta niistä tuli vain kymmenen vuotta sitten vietetty kesä Ibizalla mieleen :). Tuo on ihana. Kaunis mutta rento.

  4. Anonymous sanoo:

    Hyvää maanantaita:)
    Uusi viikko, uudet kujeet 😀
    Aivan ihastuttava lompakko!! Kelpaisi mullekin:)
    Viime viikolla hiplasin paikallisessa vaatekaupassa Guessin samanmallisia lompakoita;)
    Sain muuten rakennettua omat kotisivut:) Jos kiinnostaa, niin käypä katsomassa http://www.myaloevera.fi/riittateilas
    Mukavaa alkavaa viikkoa Tampereelle, koitetaan nauttia elämästä kiireenkin keskellä! 🙂
    <3 Riitta

    • Maria sanoo:

      Hyvää maanantaipäivää sinnekin! 🙂
      Just näin, miten tää aika menee näin nopeeta?
      Hei, kiitos tulenpas tsekkaamaan kotisivusi!
      Kiitos samoin sinne, nautitaanhan keväästä ♥

Kommentoi