perjantai 13. syyskuun 2013

Woot woot – It’s Friday ღ

Hyvää huomenta te siellä! 🙂

Wootwoot! 🙂 Viikon paras päivä on täällä. Taas. Ihan oikeasti, tuntuuko vain musta siltä vai tuntuuko teistäkin? Että aika menee ihan hirmuista pikakelausta eteenpäin. Koko ajan on joko perjantai tai sunnuntai. Ne muut päivät hurahtavat siinä välissä jotenkin ohi. Niistä selviää. Kun on pakko. Ei ehdi juuri tehdä ruokaa arkisin (kyllä, eineksiä on jouduttu ottamaan valikoimiin) eikä ehdi edes viikolla juurikaan taltuttamaan pyykkivuorta. Pölypallerotkin naureskelevat ivallisesti. Toisaalta, valintakysymyksiä. Mieluummin menen juoksemaan kuin siivoan 😉 Onko nää niitä ruuhkavuosia pahimmillaan? Kun on koko ajan niin paljon tekemistä, että aika kuluu kuin siivillä. Ja miks ne ruuhkavuodet sattuu just näille vuosille, kun lapset ovat pieniä ja kasvavat niin henkisesti kuin fyysisesti ihan hirmuisesti. Niitä aikoja, kun tekisi mieli pysäyttää aika ja vain nauttia hetken vielä siitä, kun lapset ovat vielä lapsia. 
 
Oli miten oli, mä jatkan täällä ajankulun ihmettelemistä aamukahvin ääressä ja tarjoan teille vaihtoehtoja perjantaiherkutteluun. Jos ei perjantai-illan ruokavalinnat ole vielä selvillä, niin tässä teille apua 🙂 Fredagsmys- ruokapostauksia on toivottu hurjan paljon ja lupaan, että kun mökkikausi loppuu niin niihin palataan. Perjantai-illan ilo löytyy keittiöstä ja siitä, että saa kokeilla uusia reseptejä. Tänään tulee kokoelma mun mielestä niistä parhaimmista perjantainaposteltavista. Hyväksi todetuista herkuista. Isompaan nälkään ja pikkunälkään. Klikkaamalla kursivoitua linkkiä pääset alkuperäiseen postaukseen ja reseptiin. Mutta laitattehan lisäkysymykset koskien reseptejä tähän postaukseen, niin ne tulevat ainakin nähdyksi. Ja kenties myös vastatuksi 😉
Perinteinen perjantai-pizza (maailman paras pizza)
Vuohenjuustopiirakka (& taivaallinen salaatti)
Aikas vuohenjuustopainotteisesti mentiin osittain, mutta eiköhän siitä jokaiselle löydy jotakin. Olen niin onnellinen, että arkipäivänä ruokailut on mennyt ihan nappiin. Ollakin, että nyt näitä kuvia katsoessa tuli ihan hirmuinen nälkä! 😀 Tänä iltana sallin itselleni ehkä lasin viiniä ja palan juustoa. Huomenna herkutellaan enemmän ja sunnuntaina otetaan taas itseään niskasta kiinni. Tähän mennessä tällä viikolla juoksukilometrejä on kertynyt vähän reilu 30 ja onhan tässä vielä viikkoa jäljellä. Jos sunnuntaina suuntaamme kotiin hyvissä ajoin ennen miehen golfia niin ajattelin taas käydä juoksemassa reilumman pituisen lenkin. Kesällä tuli juostua sellainen 7-15 km viikossa ja nyt tuntuu, että on taas saanut juoksukipinän takaisin. Siellä saaressa kun ei hirveästi juoksennella ympäriinsä.
Nyt pirtein mielin perjantaihin, jookos?! Perjantai 13.päivä on meillä onnen päivä,
sillä arkemme aurinko, pikkuinen L, on syntynyt aikoinaan perjantai 13.päivä.
Ja voiko onnellisempaa ja positiivisempaa lasta olla!
Katsotaan, ehdinkö ajastamaan huomiselle postausta,
mutta jos en niin tuolla Instagramin puolella ainakin nähdään 🙂 Ja täällä viimeistään sunnuntaina!
Ihanaa viikonloppua ღ

20 Responses to “Woot woot – It’s Friday ღ”

  1. Tweety Blue sanoo:

    Oi mitä herkkuja! Ei sulta saisi catering-palvelua tilattua? Mielellään heti tälle illalle 😉

  2. Marika V sanoo:

    Aika herkullisen näköisiä ruokia. Mukavaa viikonloppua sinne!

  3. Rosabella sanoo:

    Aivan ihania kuvia ja herkkuja. Mikä vaan noista kelpaisi meidän iltapalapöytään. Rentouttavaa viikonloppua koko perheelle! Ja fredagsmys postaukset on tosi kivoja, kiitos =)

    • Maria sanoo:

      Kiitos Rosabella! Ja kiitos, yritetäänhän rentoutua viikonloppuna 🙂 Jep, fredagsmys-postaukset saavat jatkoa heti jo ensi perjantaina!

  4. Se hazard-merkki näihin olisi tosiaan paikallaan 🙂 Taivaallisen näköisiä herkkuja! Ihanaa viikkistä!

    • Maria sanoo:

      Hihii, joo mä kysyn tuolta ID tuesta, jos ne vois kehitellä ruokapostauksiin sellaisen ”Sisältää vaarallista kuvamateriaalia, oletko varma että haluat lukea postauksen?” -kyselyn joka lävähtää kun mun blogin avaa 🙂 Kiitos Anu ja ihanaista sunnuntaita 🙂

  5. Oi oi mitä herkkuja teillä on tarjolla 🙂 13. pvä perjantai on huuurrrjan herkullinen onnenpäivä 🙂
    Aurinkoista viikonloppua!

    • Maria sanoo:

      Kiitos kaunis Minna ja kyllä, koko viikonloppu oli hurjan herkullinen 🙂 Kiitos, aurinkoa sunnuntai-iltapäivääsi 🙂

  6. Siis -ihania herkkuja teillä tarjolla.
    Mukavaa viikonloppua

    t.Sanna

    • Maria sanoo:

      Kiitos ihana 🙂 Välillä on kiva laittaa vähän erilaisempia herkkuja viikonlopun kunniaksi 🙂 Kiitos, kivaa sunnuntaita!

  7. Kaati sanoo:

    Mielettömän ihania ruokajuttuja.. Juuri tuollaista suhteellisen nopeasti ja vaivattomasti valmistuvaa perjantai-illan ruokien pitää minustakin olla. Meillä liian usein linja on itse tehtyä pizzaa tai tortilloja, tai juustoja. Jos olen yksin, niin salaattilinjalla mennään. Mutta nämä sinun ohjeesi menevät varmasti kaikki kokeiluun, kiitos!! 🙂 Ihanaa viikonloppua! Ja kyllä, minustakin tuntuu, että viikot hurahtavat tosi nopeasti uuteen viikonloppuun..

    • Maria sanoo:

      Kiitos kaunis Kaati 🙂 Ja just näin, perjantai-iltana ei jaksa alkaa hauduttelemaan mitään patoja tms., joten nopsaa kun saa hyvää niin se riittää 🙂
      Ihkua sunnuntaita!

  8. Sari Riekkola sanoo:

    Hei,kiitoksia ihanista ruokavinkeistä, täytynee kokeilla pikemmiten! Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  9. Anonymous sanoo:

    Hei Maria,
    En muistanutkaan et sullahan on ollut tällaisiakin herkkuja 🙂 tein sitä sun viime kertaista fredagsmysiä ja aivan taivaallisen hyvää, mieskin kehui) kaikki maut sopivat todella hyvin yhteen voi namskis :)))))
    Ihania postauksia jälleen:), mites on, ootko miettynyt tehdä asukuvapostauksia?
    Aurinkoista viikonloppua 🙂
    Sonja

    • Maria sanoo:

      Moikka Sonja 🙂 Juu, tälläisiä löytyi arkistoista, itsekin olin osan unohtanut! Ihana kuulla, että teillä tykättiin siitä viimekertaisestakin herkkusalaatista 🙂

      Kiitos…asukuvapostauksia tulee aina silloin tällöin. Kun rohkenen niitä tehdä 😀 😀

      Kiitos, ihanaa sunnuntaita!

  10. Olipas energinen ja positiivinen postaus. Ja mitä ruokakuvia!
    Nautinnollista viikonloppua sinulle.

    • Maria sanoo:

      Kiitos Erja 🙂 Energisyys ja positiivisuus ovat mun perusluonteenpiirteitä,ihanaa jos näkyy täällä blogissakin! 🙂 Kivaa sunnuntaita sinulle!

Kommentoi