keskiviikko 12. kesäkuu 2013

Koukussa

Heihei, hengissä ollaan…

blogihiljaisuudesta huolimatta :) Niin hhhiiirmuisesti taas pakkaantunut tälle viikolle iltaohjelmaa, että oksat pois! Töissä tuntuu, että kun aamulla avaa koneen niin sitten kuluu silmänräpäys niin saa jo sulkea koneen. Sielläkin positiivista kiirettä riittää. Mutta ensi viikolla lomaillaan jälleen. Jippii!
Piti jo viikonloppuna postata nuista aiemmin esittelemistäni koukuista, jotka makkariin ostin. Ne ovat siis päässeet vihdosta viimein seinälle. Kynnys reikien poraamiseen maalattuun seinään oli suuri, mutta mä ylitin sen ;) Koukkuihin pääsi se aiemminkin entisessä makuuhuoneessamme ollut korikassi- ja hellehattuyhdistelmä. Mutta noissa roikkuu kivasti miehen silitetyt kauluspaidat ennen matkalaukkuun pakkaamista. Sekä väriläiskänä yhtenä päivänä sovitusta odottavat värifarkut. 
Nuo vadelmanpunaiset farkut ovat pian puhki kulutettu; niin ihanat päällä. Voipi olla, että huomenna vaihdan jo keltaisiin säästääkseni punasia. Punaiset ovat lyhyttä mallia ja niissä on vetoketjut nilkoissa. Molemmat mallit ovat ihanan tiukat sääristä. Keltaisia kuuluu kiertää pari kierrosta ulospäin; näin niistä tulee astetta kesäisemmät. Värifarkkupäivänasupostausta (sanahirviö :) tulossa myöhemmin.
Ne kommentit, niihin vastaaminen on vielä kesken, mutta kaikki ajallaan. Kiitos ihanat, että jaksatte täällä käydä, vaikka nyt on vähän hiljaisempi tahti postausten kanssa. Ja suurkiitos kommenteistanne; kiireen keskellä ne piristävät päivää  Sydämellisesti vielä tervetuloa myös uusille lukijoillekin, toivottavasti viihdytte :)
Nyt pitää rientää taas seuraavaan paikkaan, mutta kuulemisiin murut!
Keskiviikkoterkuin,
kiireen keskeltä

12 Responses to “Koukussa”

 1. Nuo ylhäältäpäin-kuvakulmat ja kuvat ovat aivan mahtavia. Tosi kaunista muutenkin. Kivaa kesän jatkoa! Tulehan osallistumaan Pentik-kisaan blogiini, jos ehdit ja pidät Pentikistä.

  • Maria sanoo:

   Kiitti Tarja ja ihanaa kesän jatkoa sinullekin :) Voi, mielelläni tulen; Pentikillä on niin ihania juttuja! Kiitos kutsusta :)

 2. Sara. sanoo:

  Hihii meilläkin (toivottavasti…riippuu miehestä) saadaan huomenna makuuhuoneeseen koukkuja ja peili seinään. Can’t wait. Mä olen kyllä ihan yltiökade noista sun värifarkuista. Ens kesänä mullakin on sellaiset. ihan varmasti :)

  • Maria sanoo:

   Hih, mä en malttanut odottaa miestä (saatikka akkuporakoneen latautumista) vaan ruuvailin nuo itse. Pari hutia tuli, mutta onneks reiät peittyy koukkujen alle :D Ens vuonna sitten värifarkut jalkaan! :)

 3. Jenni sanoo:

  Olen muuten huomannut, että meidän kotona vilahtelee tosi paljon samanhenkisiä juttuja kuin sinunkin kotonasi! :) Hauska huomata, kun joskus jonkun tyyli istuu itsellekin kuin hanska :)

  • Maria sanoo:

   Siitä tämä blogistania onkin niin ihana; löytää välillä ihan sielunsiskoja sisustuksenkin suhteen :) Kiva kuulla, että meidän tyylit mätsää! Pitääkin päivittää blogisi tuohon sivupalkkiin, kun olen taas siellä unohtanut käydä :)

 4. Anonymous sanoo:

  VADELMANpunaiset farkut, tietysti! Mulla on pyörinyt viimeisen vuoden ajan päässä viininpunaiset, kirkkaanpunaiset, possunpunaiset ja fuksianväriset farkut, eikä mikään väri oo lopulta miellyttänyt ostamiseen asti. Mutta toihan on just nappiväri. Voisin kuvitella, että toimivat syksylläkin ja ah, noi sandaalien ja vaaleansinisen kauluspaitiksen kanssa… :)

  Toivon mukaan noita on mua odottamassa useammassakin kaupassa, mutta mistä sun farkkusi on kotoisin? Kiitos, jos vastaat! :)

  Hanna

  • Maria sanoo:

   Moi Hanna!:) Nuo vadelmanpunaiset ovat H&M:ltä kotoisin :) Ja tuo värikoodi on ihan mun keksimä, mutta käyhän tsekkaamassa ihan livenäkin. Mä tykkään!

 5. Salla sanoo:

  Kiitos blogistasi, olen sitä pitkään lueskellut (joka päivä katson onko tullut uutta) mutta harvoin kommentoin. Kaunis ja lämminhenkinen blogi :) Ja tosiaan noihin samanlaisiin ja värisiin farkkuihin olen hurahtanut itsekin, ovat niin pirtsakat ja kesäiset!

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis ihanasta kommentistasi Salla <3 Toisaalta on onni, että kesäsää on ollut tämän viikon vähän kehno; on tullut käyttöä farkuille :)

Kommentoi