torstai 06. kesäkuun 2013

Kesäsade ♥

Moimoi! 🙂

Kesässä ehkä parasta (sen kesän lisäksi) mun mielestä on ukkosmyrskyt ja kesäsateet. Sopivassa suhteessa. Tämä viime päivien malli toimii mulle loistavasti; aamusta iltapäivä neljään-viiteen aurinko saa porottaa täysillä ja sitten yhtäkkiä huomaa ukkospilvien nousevan järven päältä. Me asutaan kahden järven välissä, että silloin kun se ukkonen tähän tulee, niin se yleensä tässä viipyykin jokusen aikaa. Nytkin on ukkostanut ja satanut on-off jo kolmatta tuntia. 
Kynttilöihin tuli, kuppiin kuumaa kahvia ja sisähommelit työn alle. Mulla on ollut tämän viikon iltapuhteina vaatteiden siirtäminen vaatehuoneesta(-kaapista) toiseen. Nyt kun vaihdettiin makuuhuoneita ihan sekaisin, niin meidän kaikkien vaatteet on olleet väärissä huoneissa. Vielä vähän pitäisi tänä iltana jaksaa viikkailla ja siirtää vaatteita. Sitten on valmis.
Vein muuten tänään täydennystä Nova-Kirppikselle Nokialle pöytään nro 70. Lastenvaatteita mm. Me&I, Benetton, Elle, Next. Huomenna vien täydennyksenä vauvojen leluja (kuinka noista Brion palikkalaatikoista yms raaskii luopua?! 😉 sekä sisustustavaraa. 
Vaan nyt siirryn niiden kommenttien pariin, joihin piti jo eilen siirtyä. Mutta helle on saanut aivotkin jotenkin narikkaan. Aloitin vastailemaan kommentteihinne, mutta sitten ei syntynyt edes yhtä järkevää lausetta 😀 Mutta kiitos kaunein kommenteistanne ♥, kaikkiin pyrin vastaamaan. Ollakin vaikka sitten vähän  jälkijunassa.
Ihanaa, ihanaa torstai-iltaa 
toivottelee,
PS. Huomenna vihdosta viimein esittelyssä Julian huone!

16 Responses to “Kesäsade ♥”

  1. Tweety Blue sanoo:

    Ihanan tunnelmallisia olohuonekuvia! Kunnon ukonilma on virkistävä helteiden jälkeen, tulisipa tännekin…

    • Maria sanoo:

      Kiitos, kerrankin tuli oleiltua ilta sisällä ja jopa nautittua siitä 🙂 Yleensä kun nämä kesäillat tulee istuttua ulkosalla, ulkoruokinnassa 😀

  2. Pieni sade tekis hyvää.. mut jos saa toivoa niin se vois tulla yöllä:) Ihania kuvia:)

    • Maria sanoo:

      Sade kyllä virkistää ja toden totta, saisi yöt sataa ja päivät arska porottaa 🙂 Kiitos kaunis <3

  3. Anonymous sanoo:

    Katselinkin eilen töistä kotiin ajaessani, että taivas näyttää kovin tummalta kaupungin länsipuolella. Sade- ja ukkoskuuro ei kuitenkaan saapunut tänne naapurikaupunkiin ja niin jäi taas kukkapenkit ilman vettä.

    Kuvista voi aistia ihanan tunnelman 🙂

    Tentouttavan mukavaa viikonloppua, Piiu

    • Maria sanoo:

      Juu, meillä oli täällä ihan pimiää ja salamat leiskuivat 🙂 Tosin käytiin Ylöjärven perukoilla ilta-ajelulla ja siellä oli ihan kuivaa! Paikallisia nämä kuurot.

      Kiitos Piiu, tunnelmasta puuttui vain se mies. Joka onneksi palaa tänään työreissusta. Yh-viikko on parin tunnin päästä ohi. Jihuu 🙂

      Kiitos ja ihanaa viikonloppua teillekin! 🙂

  4. Anu sanoo:

    Heippa!pitkästä aikaa tulin jättämään kommenttia.piha ja kesän kiireet ovat pitäneet mut pois blogeista,oon kyllä pikaisesti lukenut sun postaukset ja katellut Instagramin tästä kännystä:) teidän makkari näytti ihanan raikkaalta ja valkoiselta,just sellaiselta mihin on illalla kiva mennä kuuman kesäpäivän jälkeen viileisiin lakanoihin:) muutenkin kauniita kuvia olet ottanut.ja kiva,kun joku muukin löysäilee syömisten kanssa,talvella ei oo niitä houkutuksiakaan niin paljoa joten nautitaan nyt:)liikuntaa unohtamatta kuitenkaan. Mukavaa loppuviikkoa:)

    • Maria sanoo:

      Moikka Anu!
      Kesä vie mennessään, tuntuu että yhtäkkiä ei itsekään ehdi lukemaan blogoja, saatikka kommentoimaan 🙂

      Mä odotan ensi viikkoa, kun pääsee taas töihin niin ei ole kotona jääkaapin houkuteltavissa 😀 Ja lisäksi ajattelin fillaroida työmatkat. Tosin ei stressata näistä kesällä!

      Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua <3

  5. Lumo sanoo:

    Ihannekesä taitaisi olla sellainen, jossa päivisin paistaisi ja öisin satelisi. Tämän päivän sade tekee hyvää luonnolle, syreenitkin tuoksuivat ihanasti sateessa. Jotain jännittävää ukkosmyrskyäkin voisin seurata sisätiloista.

    • Maria sanoo:

      Juuri näin Lumo! Aamulla, kun avasin takapihan oven, niin se sisään tulviva tuoksu oli kyllä huumaava. Sateen jälkeen luonnon tuoksut ja värit korostuu entisestään 🙂

      Jeps, ei ukkosella ulos uskalla mennä. Kotisohvalta katseltuna se näyttää ihan kivalta!

      Aurinkoista viikonloppua!

  6. Anonymous sanoo:

    Hei Maria! Tänä kesänä on tiedossa läheisen kesähäät. Tulen muualta joten hyvä kampaamo olisi haussa Nokialta. Osaisitko suositella jotain hyvää kampaajaa, joka minulle kampauksen tekisi? Kiitos ja hyvää kesän jatkoa 🙂

    muikku

    • Maria sanoo:

      Moi Muikku 🙂 Vitsit, kun me itse asutaan Tampereen puolella ja mulla ei ole kokemusta nokialaisista kampaamoista. Mutta hei, otan selvää; miehen siskon perhe asuu Nokialla. Palaan siis asiaan 🙂

  7. Anonymous sanoo:

    Heips! Löysin juuri blogisi ja onneksi löysin,ihana blogi! 🙂 Eli tässäpä sinulle yksi uusi blogisi seuraaja ;)-Niina

  8. By J sanoo:

    Vau miten hienoja kuvia, tunnelma tuntuu tänne ruudun toiselle puolelle asti! Hyvää viikonloppua Maria!

    • Maria sanoo:

      Voi kiitos 🙂 Hei, mä olen kännykästä käynyt katsomassa teidän uuden asunnon kuvia…ja voi morjens! Vois kuvitella nettailevansa Alvhemin sivuilla 🙂 Kiitos samoin sinne, ihkua viikkistä!

Kommentoi