tiistai 23. huhtikuu 2013

Makuuhuone raikastui!

Hyvää huomenta ihanat! :)

Eilen tuli kyllä valvottua aivan, aivan liian myöhään. Jänniä tilanteita ja ei-toivottu lopputulos jääkiekkopelissä, mutta minkäs mahdat. Parempi voitti! Mut hei, meillähän oli vielä yksi huone jäljellä kevään raikastusprojektissa. Nimittäin makuuhuone. Ja simsalabim!
Kuten muutkin huoneet niin myös makkarissa tuo raikastaminen tapahtui ainoastaan vaihtamalla harmaa Vivan-verho valkoiseen. Simple as that. Vähän steriiliksi meni tuo makuukammarin ilme, mutta meille, jotka tykätään nukkua viileässä, tuo valkoinen verho sitä ilmavuuden ja raikkauden tuntua lisää. Pian alkaa (toivottavasti) kesäaurinko paahtamaan aamusta iltaan myös makuuhuoneen ikkunoista sisään, niin kaikki lämpimät sävyt ovat boikottilistalla. Täällä tuota makkarin talvilookia.
Huomaattekos muuten, että tuo verhohan ei ole varsinaisesti ikkunan edessä vaan tuossa sivuseinällä? Mä tykkään, että koska tuossa ikkunassa on sälekaihtimet, joita tarvittaessa pidetään kiinni niin verhon ei tarvitse olla ikkunan edessä. Muutenkin, kun venyttelee noi verhotangot äärimmilleen niin saa kivasti ikkunan jatkumaan leveämmällekin. Vinkvink! Mä en ikinä ole ollut vain ikkunan levyisten verhotankojen kaveri, vaan meillä on kaikissa mahdollisissa paikoissa käytetty juuri tätä kikka kolmosta. Johtuen osaksi siitä, että verhoja ei koskaan vedetä ikkunan eteen; niillä ei siis ole sitä funktiota, johon ne on alunperin tarkoitettu :)
Nyt kun päästään postauksissa pikkuhiljaa taas normaalirytmiin loma/synttäri/työ/kotikiireiden jälkeen, niin alan vähitellen vastailemaan toivepostauksiinne ja haasteisiinne. Mukava olla takaisin täydellä sydämellä  Hassu juttu, miten tähän bloggaamiseen ja blogimaailmaan jää koukkuun. 
Tiistaiterkuin,

10 Responses to “Makuuhuone raikastui!”

 1. MURUHUTTU sanoo:

  Tosi kaunista ja valoisaa!

 2. Kuinka kaunista voikin valkoinen olla. Teidän sänky on kun pumpulimeri, ottaisin siellä hyvät päikkärit! ;)

  • Maria sanoo:

   Kiitos Image…voih, kun olis aikaa päikkäreille :) Onneks pian on viikonloppu; silloin aion tasan tarkkaa nukkua muuten päikyt :)

 3. Kaunista, raikasta ja hermonista <3

 4. Taigaduu sanoo:

  Nättiä, kyllä valkoinen vain tuo kesäfiiliksen tullessaan! Syksyllä kaipaa enemmän noita murrettuja, lämpimiä sävyjä.

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis :) Kyllä, syksyllä sitten taas tummennetaan ilmettä. Siihen asti mennään vaalealla ja kevyellä sisustuksella :)

 5. Jonna sanoo:

  Niin valoisaa! Ihana huone!

Kommentoi