keskiviikko 17. lokakuun 2012

(double) Sneak peek

Iiks, 

oon ihan innoissani!
Tartunapohjamaali x 1 & Täyshimmeä pesunkestävä sisustusmaali x 2 ja mulla on niin siisti (siis sileä ja samalla niin cool) ja rouhee makkarin kaapinseinä, että ei muusta väliä. Suutarin lapsella ei ole kenkiä; koko tähän maalausprojektiin kului aikaa kolme tuntia. Suositeltavaahan olisi, että pari tuntia odotettaisiin maalauskertojen välillä, mutta mä en vain jaksanut odottaa, kun maalipinta tuntui käteen kuivalta. 
Mutta siis se, että toimiiko täyshimmeä pesunkestävä sisustusmaali liitutaulumaalin tavoin on nyt kokeilussa. Ainakin peittävyys oli parempi kuin liitutaulumaalilla eikä maali ollut kiiltokirjava kuten liitutaulumaali.
En stailannut tähän hätään kuvia varten mitenkään (yleensä kyllä suoristelen sohvalla olevat tyynyt ja heitän pikkuisemman unirätin pois kuvista ;), mutta odotellaan niitä kunnon sisustuskuvia siihen asti, että Seitashopin lähetykseni (ne valopallot, vihdosta viimein) sekä valkoinen liitutaulutussi kotiutuvat, jookos?! 🙂 
Oletkos muuten käynyt katsomassa jo sneak peekiä Indiedays Inspirationista? Klikkaamalla alla olevaa kuvaa pääset tilaamaan tunnarit tuonne beta-versioon Inspirationista ja katsastamaan uutta blogimaailmaa:
”Yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa. Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia.
Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.
Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.”

Itse ainakin olen löytänyt ihan hirmuisesti uusia mielenkiintoisia blogeja Inspirationin kautta. Voisi jopa sanoa, että olen koukussa Inspirationin blogivirtaan; liki yhtä koukussa kuin Facebookiin! Mikä mainio tapa seurata blogeja ja vielä niin tyylikkäässä ympäristössä. Tuo Inspirationin ulkoasu iskee ainakin muhun ihan täysillä!  @ Maria’s löytyy aihealueiden sisustus ja ruoka alta.  Mutta postauksia tulee jatkossakin sieltä sun täältä, välillä myös kuntoilusta, lapsiperhearjesta ja yrittäjyydestäkin. 
Keskiviikkoterkuin 
jo toistamiseen 🙂,

12 Responses to “(double) Sneak peek”

  1. Niina sanoo:

    Näyttää hyvältä!! <3

  2. Jonsku sanoo:

    Kivalta näyttää! 🙂 En ole aiemmin kommentoinutkaan, sillä ihan vasta olen tutustunut blogiisi enemmän, aiemmin olen käynyt vaan ”ohimennen”. Minullakin olisi ostoslistalla talja, niin ihanan pehmoisen näköinen. 🙂

    • Maria sanoo:

      Kiitos Jonsku 🙂 Ja kiva, että ”ilmoittauduit” kommentoimalla 🙂 Juu, tuo talja on aivan ihanan pehmeä, Ikeasta sekin!

  3. Esmeralda sanoo:

    Maalasitko siis kaapin sivuseinän? Näyttää hyvältä. Kiva kun näkyy mustaa olohuoneeseenkin! Mistä teidän sohva on? Musta on tullut sohvakyylä… pitäis oma päivittää ja nyt laitan mieleen kaikki kivannäköiset. 😀

    • Maria sanoo:

      Kiitos Essi 🙂 Juups, kaapin sivuseinä sai uuden värin! Hihii, sohvakyylä 😀 Meidän sohvat on Ikean Kivikit, tykkään kovin vaikka ovatkin jo pari vuotta vanhat (yleensä mulla on tapana kyllästyä huonekaluihin nopsaa ;)!

  4. Johanna sanoo:

    Näyttää makealta. Todella hyvä ratkaisu laittaa mustaksi.

    • Maria sanoo:

      Kiitos Johanna, mä tykkään kans! Mutta ne pallovalot siihen pitää saada ja äkkiä – illalla näytti vähän spookyltä toi entrance makkariin 😀

  5. Saska sanoo:

    Kiitos vinkistä, täytyykin käydä vilkaisemassa, kunhan ehdin vaan jossain välissä 😉 Oma blogikin on jäänyt ihan hunningolle, kun opiskelu maittaa! Ihanan näköinen tuo musta seinä, sellainen pallovalosarja näyttää varmasti tosi makeelta siinä.

    • Maria sanoo:

      Mutta ihana kuulla, että nautit opiskelusta! Mullekin se näin aikuisiällä maistui paremmin kun yliopistoaikoina ”nuorena” 🙂 Kiitos Saska, kärsimättömänä odottelen, josko posti tänään toisi valopallosarjan. Ja liitutaulutussin 🙂

  6. Frida sanoo:

    Aivan mahtava… toivottavasti kestää tuon liitutaulutussilla kirjoittelun;) Antaa niin hauskasti kontrastia myös olohuoneen puolelle. Oliko tuo kaapinpääty jotain mdf-levyä, eli siis hioitko sitä jotenkin ennekuin maalasit???

    Terkuin, Friidu

    • Maria sanoo:

      Kiitos Friidu! 😀
      Innolla odotan, että tussi saapuu postissa 🙂 Ihan tavan mdf:ää oli enkä hionut. Pohjalle vain vesiohenteinen tartuntapohjamaali ja sitten pari kerrosta pintamaalia. Simple as that 🙂

Kommentoi