perjantai 21. syyskuun 2012

Päivän asut // hers & mine

Moikka!

Pitkästä aikaa asukuvia. Itsellä ensimmäistä kertaa vuoteen päällä kauluspaita; aamupäivä vietettiin pikkuisen assarini kanssa töissä, joten formaalimpi pukeutuminen oli tarpeen. Kuten meillä töissä aina tuppaa olemaan 😉 Pikkuinen oli työpaikallani jopa puolisen tuntia piirtelemässä, että mä pääsin pikaisesti ostoksille. Pienemmällä meistä oli tänään päällä mustaa kulutettua denimiä ja valkoinen hipahtava paita…sekä näin iltapäivästä ihan aimo annos uhmaa ja pöydällä hyppimistä 😉
Meillä on huomenna ystävämme 40-vuotissynttärit yökerhossa. Pukeutuminen on tuottanut päänvaivaa…mitä ihmettä sitä nykyään pidetään viihteellä päällä? Mä niin olisin pukeutunut leopardisifonkitunikaan ja kiiltäviin leggareihin, mutta taidan mennä tutulla ja turvallisella (mieskin kiittää 😉 Synttäriasusta ehkä kuvaa jopa huomenna. Mutta tässä tämänpäiväinen. Takki on varmastikin 15 vuotta vanha ja aina välttänyt kirpparille joutumisen. Ihan hyvä niin, sillä onhan tuo aika ajaton. Keväällä Piecesiltä ostettu huivi on tällä hetkelläkin pop, kiitos pitsisomisteiden.
Eilen kävimme moikkaamassa pienintä kummityttöämme, huomenna on isoimman kummipojan synttärit ja nyt kaivan meille kaikille saappaat ja lämpimät vaatteet mukaan ja lähdemme moikkaamaan pienintä kummipoikaamme mökille ihan tähän lähelle. Ja niitä kahta muuta pikkuista kummiprinsessaa näin eilen myös pikaisesti, joten nyt on tältä viikolta kummitätsän velvollisuudet hoidettu 🙂 Illalla palaan kommenteihinne ed.postauksiin ja lisäksi käyn laittamassa ne pikkusuolaisten ohjeet sinne viikon takaiseen postaukseen.
Pirteää perjantaita, 
aurinkokin näyttää pilkistelevän hirmuisen sadekuuron jälkeen!

2 Responses to “Päivän asut // hers & mine”

  1. Anonymous sanoo:

    hei! tuo kaunis rannekorusi pysähdytti…mistä olet sen hankkinut? siinä on juuri sellaista kivaa, mistä minäkin pidän 😀 kyselee sari

    • Maria sanoo:

      Kiitos, itsekin tykkään siitä tietynlaisten vaatteiden kanssa 🙂 Ostin sen pari vuotta sitten ja jos en nyt ihan väärin muista niin on Pieces-merkkinen ja Vero Modasta.

Kommentoi