maanantai 10. syyskuu 2012

”Tuikkutuunausta” kynttilänvalossa

Kuten varmaan jo tiedätte, niin mä en ole mikään ihan hirmuinen askartelijaluonne. Ainakaan ollut tähän asti :) Mutta, kun törmäsin ihanan Marjan ihanassa blogissa (klikklik) näihin helppoihin ”tuikkutuunauksiin” niin pakkohan niitä oli kokeilla. Mun washi-teipit ovat olleet ihan koristeina, mutta nyt niille löytyi vihdoin käyttöä. Askarreltiin tuikkujen ympärille niitä eilen illalla tyttöjen kanssa. Se oli niin mukavaa puuhaa, että tänään käyn ostamassa uuden tuikkupussin. Aika kului kivasti ja tytöt rauhoittuivat kivaan askareeseen ennen nukkumaanmenoa. Suosittelen!
Musta nyt jotenkin tuntuu siltä, että tänä jouluna ystävät ja sukulaiset saavat tälläisiä tuunattuja tuikkuja joululahjaksi. Hillopurkissa. Kynttilät voi polttaa ja hillopurkin jatkokäyttää :) Lisäksi innostuimme tyttöjen kanssa pyörittämään teippiä pilttipurkkien ympärille. Niistä tuli ihan kauniita tuikkukippoja.
Takkahuone sai verhot (tai yhden sivuverhon) eilen illalla. Reilu sata kuvaa odottaa koneella sorttaamista. Takkahuoneesta tuli juuri sellainen kuin toivoimme; lämminhenkinen ja kutsuva, mutta samalla himpun verran ylellinen,  koko perheen yhteinen paikka, jossa viettää aikaa leffojen ja lautapelien parissa takkatulen lämmöstä nauttien. 
Mukavaa maanantaita toivotellen ♥,


20 Responses to “”Tuikkutuunausta” kynttilänvalossa”

 1. Marja sanoo:

  No tulipas tuikuista kivoja! Sulla on tuota teippiarsenaaliakin hieman meikäläisen neljää rullaa enemmän :D Eikun tilaamaan lisää.

  Ja teidän takkahuone kuulostaa aikas ihanalta! Kuvia odotellen…

  • Maria sanoo:

   Kiitos kuules vain itsellesi vinkistä :) Enhän mä Pinterestissä ollut tuollaisiin kuviin törmännyt lainkaan. Lisätilausta suunnittelen, mutta täytyy ensin vähän laskea pennejä :)

   Just käyn th-kuvia läpi ja teen postausta huomen aamuksi. Joten odotuksesi palkitaan. Jännä juttu, miten livenä vaan tietyt asiat näyttää paremmalta. Ja hei, voisit tulla glögille (onko jo liian aikaista korkata Blossa-pullo? ;) meidän takkahuoneeseen fiilistelemään livenä :D

 2. minttu sanoo:

  Tosi kiva idea!:)
  Mukavaa maanantaita!:)

 3. Irmastiina sanoo:

  Kauniita tuikkuja tuli…pitää varmasti kokeilla…:)

 4. tinttara sanoo:

  Hei, mistäs tollasta teippiä saa? Tosi nättejä, vois iteki miettiä et tekis:)

 5. tinttara sanoo:

  Löysin ja tilasin teippitarhalta ;)

 6. Anonymous sanoo:

  Auts.. vai joululahjoiksi? Jotain rajaa, please.

 7. Aarre sanoo:

  Mahtava tuunausidea!

 8. Onpas kiva idea! Löysin tieni juuri blogiisi!

 9. Maria sanoo:

  Sydämellisesti tervetuloa ja kiitos :)

 10. Esmeralda sanoo:

  Arvaa vaan, mitä täällä on tehty?? :D Teippailtupa hyvinkin, tuikkuja! Taidan teipata vielä lasipurkkejakin!

  • Maria sanoo:

   :D Se on niin kivaa puuhaa, mäkin koitan keksiä koko ajan teipeille lisäkäyttöä. Nyt teippailin koululaisen lyijykynän päät, jotka oli purkeskellut hajalle :D

 11. […] tätä itse tehtyä glögiä (klikklik), mysliä (klikklik) tai tuunattuja kynttilöitä (klikklik). Ja jos itse saisin toivoa DIY-lahjan niin olisi se ehdottomasti villasukat. Niitä ei voi koskaan […]

Kommentoi