torstai 09. elokuu 2012

Sivupöytä

Moiks,

paint it black-sarja jatkuu. Nyt oli vuorossa Acazia-sivupöytä (punaruskea kiiltäväpintainen). Itse asiassa meillä oli aluksi tarkoitus myydä nuo meidän takkahuoneen acaziat huutiksessa, mutta katsotaan nyt saako niistä siedettäviä, kun hiukan käsittelee niitä. Ehkä ainakin sitten myynnin hetkellä saa paremman hinnan mustana kuin punaruskeana.
Pöydän alla olevissa Ikean koreissa on lankakätköni odottamassa inventaaria ja syksyn pimeneviä iltoja. Josko sitä tänä syksynä saisi edes yhden alottamansa kudinprojektin loppuun?
Meillä on noita acazioita alimman kuvan kirjahyllyn lisäksi tv-taso ja sitten yksi vitriinikaappi, joka toimii viina(/i)kaappina. Hieman liikaa acaziaa yhteen huoneeseen, I would say :) 
Viime viikonloppuna kannoimme tuon sivupöydän ulos auringonpaisteeseen. Hioin lakkapintaa hieman ja sitten käsittelin sen kahteen kertaan. Virhe nro 1: älä maalaa/lakkaa kalusteita ulkona, kun koivuista tippuu roskaa. Virhe nro 2: älä maalaa/lakkaa suorassa auringonpaisteessa. No tuon kakkoskohdan etuhan on se, että maali/lakka napsahtaa samantien kuivaksi. Mutta ei juuri imeydy puuhun. Sai saman tien jatkaa toisella käsittelykerralla eikä tarvinnut odotella kuivumisia.
Mitä ihmettä, esikoisen huoneen oveen on ilmestynyt juliste?!? :)
Täältä (klikklik) löytyy jotain vanhoja kuvia takkahuoneestamme. Päivitän tilannekatsauksen takkahuoneesta sitten, kun saan nuo kaikki punaruskeat kalusteet muutettua siedettävämmiksi. Haluan säilyttää takkahuoneessamme hieman hämyisen tunnelman vastapainoksi olohuoneen valkoisuudelle. 
Torstaiterkuin,

8 Responses to “Sivupöytä”

 1. Laalia sanoo:

  Jestas miten toi lamppu tuossa taulun vieressä näyttää jotenkin ihan yhtä häilyvältä, kun miten kummitukset kuvataan! :D Minä eka nopeasti vaan vilkasin (mulla on tapana scrollata sivu alas ja selata nopeasti postaus ennen lukemista) noita kuvia ja pysähdyin heti että mitäs mä näinkään :D Tuli oikein kylmät väreet ja kaikki! Hurja!

 2. Irmastiina sanoo:

  Hih…nythän koivuista lähtee siemenet lentelemään….oli varmasti maalauksesi hieno…:D

  • Maria sanoo:

   Oli kyllä juu…pöydän pinnasta löytyy nyt pieniä kynnenjälkiä, kun ne siemenet tarrasivat siihen niin kovasti kiinni, että piti kynnellä rapsuttaa ne irti. No sanotaanko näin, että pöydän pinta on kauniisti patinoituneen näköinen :D

 3. Domi sanoo:

  hieno! toimisikohan tuossa vahamaali..hmm.. Näen jo sieluni silmissä senkkimme vaihtavan väriä kulahtaneeseen meressä huuhtoutuneeseen vaaleanharmaaseen.. Oikeastihan akasiapuu on punertavaa, joten hautaan tuon unelman samantien.. Mitähän muuta sitä voisi tuunailla täällä, kun tuo keittiönpöytäkin on jo valmis…

  • Maria sanoo:

   Kiitos :) Hyvin varmasti toimii, jos hioo pinnan eka hyvin ja jos se punasuus ei iske sieltä kovin läpi. Mullakin on iskenyt näin syksyn kynnyksellä tuunausvimma :)

 4. Esmeralda sanoo:

  Kaunista! Hieno uusi bannerikin sinulla. :)

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Esmeralda :) Pitkään olen tuota banneria työstänyt ajatustasolla ja nyt vihdoin sain sen toteutettua :)

Kommentoi