keskiviikko 21. maaliskuu 2012

Holly & Whyte [modern preppy]

Tänään tuli äkillinen tarve kesken työpäivän käydä hakemassa konttoritarvikkeita ja sattumoisin konttoritarvikekauppa löytyi Lindexin vierestä. Joten ruokatuntiin mahtui myös pikainen visiitti Lindexille tsekkaamaan Modern Preppy-mallisto. Gwynnien päällähän jokainen sarjan vaatteesta näyttää hyvältä. Muutenkin värit ja kuosit olivat mieleeni; khakia, sinistä, oranssia, raitaa… Ja tietty ”rento look” yhdistettynä tarpeen tullen business-like tyyliin. 
Khakin väriset chinot olivat must-buy listallani keikkuneet jo jonkin aikaa; nyt sellaiset löytyivät. Harmi vaan, että en ole sovituskoppi-ihmisiä, joten nämä minun pitää käydä vaihtamassa kokoa pienempään. Mielestäni olivat aika reilua mitoitusta.
Chinojen kanssa sopiva laukku; laukkuja ei voi koskaan olla liikaa :)
Lisäksi ko. mallistosta mukaan kotiin pääsi rento raita-teeppari. Joka kyllä vaatii jatkossa topin alleen.

Modern Preppy -mallistoon kuulumaton tunika huuteli tangossa nimeäni. Tämä menee niin kivasti esimerkiksi legginsien kanssa keväämmällä. Ihanat frillat miehustassa ovat plussaa!
Kaupan hyllylle jäi vielä harkintaan yksi tummansininen jakku ja yksi maksimekko. Onneksi mulla on vielä asiaa Lindexille, kun täytyy käydä vaihtamassa nuo chinot. Jännä juttu muuten, että yleensä en ole löytänyt Lindexiltä juuri mitään, mutta nyt valikoima oli kyllä kovin mieleeni.
Keskiviikkoterkkusin,
 
 
PS. Seuraavia päivänasukuvia saattekin odottaa sitten taas seuraavat pari vuotta :)

25 Responses to “Holly & Whyte [modern preppy]”

 1. Mä kävin kanssa huokailemassa noita kaupassa ja tilasinkin sitten netistä sen valkoisen hameen, pidemmän raidallisen hameen ja ounotun vyön ja tuo kassi tuli vielä kaupan päälle. Huomenna ehkä pitää vielä lähi Lindexissä käydä katsastamassa uudestaan sitä tummaa bleiseriä ja valkoista neuletta… Aivan ihana mallisto!

  • Maria sanoo:

   Ai kauheeta, nyt mä en voi kestää että en tilannut netistä…klikkailin Lindexin mainoskirjeen suoraa roskapostikansioon…tästä lähtien luen AINA kaikki H&M:n, Lindexin yms mailit :) Tuo laukku on kaupanpäällisinä hyvä diili, sillä maksoi mun muistakseni yli 20 euroa. Shit happens :) Ihanaa loppuodotusta, ei ole enää paljon aikaa :)

 2. Marja sanoo:

  Eikun päivänasuja kehiin useamminkin kiitos! Hyvältä näyttää :) Multa on jotenkin mennyt tämä(kin) mallisto ihan ohi – vaikka siitä onkin joka toisessa blogissakin puhuttu. Gwynethin päällä nuo kaikki vaatteet tosiaan näyttävät ihanilta mutta sitten tuumin, etteivät ne mulla kuitenkaan samalta näyttäisi.. mutta hitsit, nuo chinot!! Ne on ainoat mitkä oikeasti haluaisin… älä vielä palauta noita sun – mitä kokoa ne ovat? Nimittäin jos nuo onkin jo kaikki menneet niin mä voisin ostaa nuo sinun!! Aikuistenoikeasti.

  • Maria sanoo:

   No voi kiitos, en vaan osaa katsoa kuvia itsestäni :) Mulla meni ihan ohi tuo, että netistä tilattaessa sai laukun kaupan päälle, kun tilasi kolme tuotetta. Bommer! Marja hei, noi mun chinot on kokoa 40. Eli sä hukut niihin! Yleensä käytän 36-38, mutta noi näytti pienikokoisilta. Reisistä on hyvät, mutta vyötäröstä ja polvista alaspäin on liian isot/pitkät. Aikuisten oikeasti, trust me, noi on sulle isot.

  • Marja sanoo:

   Trust me, minä oon sua isompi.. tällä hetkellä varsinkin mennee tuo koko. Mun pitää päästä tänään tonne meidän Eloon sovitusreissulle.. jos siellä noita enää on.

  • Maria sanoo:

   En usko, sä oot niin timmissä kunnossa :) Mä en muista koska olsin ollut näin paksu, vielä viikko juoksutaukoa influenssan jäljiltä. Sitten alkaa taas karppaus ja juokseminen :)

 3. Anonymous sanoo:

  Minä laitoin tänään tilaukseen samaisen malliston vaatteita Lindexille. Mikä parasta, tuon ostamasi laukun sai kaupanpäälle, kun osti kolme tuotetta tuosta mallistosta, itse tilasin chinot, huivin ja sukat :)
  Ihana tuo ostamasi tunika!

  • Maria sanoo:

   Oi vitsi, kun en huomannut tuota nettitarjousta! No, kerran se vaan kirpasee :) Kiitos, tunika on ihana; pääsi heti tänään töihin päälle :)

 4. Saska sanoo:

  Mä ihastelin juuri samoja vaatteita – taidan hakea saman satsin jossain vaiheessa! Toi mallisto on aivan ihana ja ihanan edullinen!

 5. Anonymous sanoo:

  Moikka.Siis niin ihana mallisto,että multa lähti lapasesta koko touhu ku eilen kauppaan pääsin.Housut tosi edulliset ja laadukkaat,itse ostin punaiset.Mukaan lähti myös vaaleansininen jakku,punottu vyö ja se maksimekko.Itse en myöskään ole pitkään aikaan löytänyt kyseisestä kaupasta mieleisiä vaatteita,mut nyt kolahti ja kovaa.T:Anne.H

 6. Celina sanoo:

  Ihania ostoksia teit mallistosta :) Minä yritän tänään päästä myös katsastamaan näitä ihanuuksia!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Celina :) Voi vitsi, se ihana tuubimaksimekko sopisi Singaporeen kuin nenä päähän, siitä hihattomasta frillakauluspaidasta puhumattakaan :)) Teillä ei olekaan enää paljoa aikaa reissuun, ihanaa reissun odotusta :)

 7. lattenainen sanoo:

  Mä tilasin myös nuo chinot. Jos malli on reilu, saattoi koko valintakin mennä nappiin. Mä tilasin lisäksi sen vaaleanpunaisen ruututunikan a rannekorun. Ja laukun sai tosiaan kaupan päälle. Pakettia odotellessa.

  Ja lisää asukuvia. Niitä on aina superkiva katsoa! Ja sun asu näyttää hyvälle!

  • Maria sanoo:

   Eih, säkin olet ollut kaukaa viisas ja tilannut netistä. Miksen mä tehnyt noin…pitäisköhän palauttaa ostokset ja tilata ne netistä uudemman kerran :D

   Kiitos, en vain osaa kuvata oikein itseäni ja kuvausassarit (4 ja 6 v) saavat aina kuvan tärähtämään…niin kuin mäkin tuon toisen :)

 8. Materialgal sanoo:

  Kivan näköinen tuo sininen paita :) Tykkään tuosta väristä hirveästi!

  http://manifest2materialism.blogspot.com

 9. Hei täytyykin käydä katsomassa. itselläni sama juttu, että en ole koskaan ostanut yhtään ainutta vaatetta itselleni Lindexistä, mutta lapsille senkin edestä kun tykätään Bamse-jutuista. Nyt vaikuttaisi tuo mallisto sellaiselta, että voisi jopa ostaakin. Kiitos vinkistä!

  • Maria sanoo:

   Mulla sama juttu, Bamset on ostettu Lindexiltä, mutta juuri muuta sieltä ei ole löytynyt. Nyt olis kyllä löytynyt vaikka mitä…jos vain kukkaron nyörit olisivat olleet löysemmällä :)

 10. susanna sanoo:

  Oletpas löytänyt kivoja juttuja!! =)
  Mites juoksureenit sujuu? Haluisitkos laittaa postausta vaikka jonkimmoisesta viikkoreenistä??

  • Maria sanoo:

   Kiitos :) Kiitos kysymästä, juoksutreenit ovat nyt takunneet oikein olan takaa; alkuvuosi meni mallikkaasti, mutta sitten Kap Verden jälkeen sairastamani vatsatauti vei tehot pariksi viikoksi pois. Sitten ehdin käydä pari kolme kertaa juoksemassa ennen influenssaa. Ja nyt täytyy odottaa juoksemisen kanssa vielä ensi viikon puoleen väliin. Mahtaa olla kunto surkea, kun ekan kerran lähden hölkälle. Toissa päivänä kävin kävellen reilun tunnin lenkin ja syke huiteli korkealla. Pitääkin aloittaa taas alusta ja maltillisesti noi juoksulenkit. Kummitytön ristiäiset sattuivat samalle päivälle HCR:n kanssa, joten nyt on vähän kyllä motivaatio-ongelmiakin…ja ristiäisiä kummina ei sovi missata :)

  • Maria sanoo:

   Niin ja juu, postaus juoksemisesta ja elämäntaparemontin edistymisestä on tulossa :)

 11. Hanilo sanoo:

  Oi nuo chinot on kyllä tosi tyylikkäät! Mä katselin noita samoja verkkokaupasta, mutta ne oli aika äkkiä loppuun myyty. Lindexiin on nyt viime aikoina tullut vaikka mitä kivaa, vaikka ennen en löytänyt sieltä mitään.

  • Maria sanoo:

   Mäkin tykkään chinoista :) Pitänee vaan käydä vielä vaihtamassa ne pienempään, jos kokoa löytyy :) Totta, onkohan Lindexillä vaihtunut ostopäällikkö, kun valikoima on kivointunut :)

Kommentoi