sunnuntai 29. tammikuun 2012

Sisustukseen sopiva ghettoblasteri :)

MoiMoi!

Takassa on palanut tuli nyt koko aamun ja silti tuntuu, että ulkoa tuleva kylmä iskee sisään luihin ja ytimiin. Brrr. Ei auta muuta kuin lisätä vaatetta ja liikkua hieman sohvannurkasta. Pulkkamäkeen lähteminen on harkinnan alla. Lähinnä lapsilla. Mutta jos ottaisi termariin kuumaa kaakaota niin eiköhän sitä tarkene!
En tulisi toimeen ilman musiikkia. Pitkään oli tilanne, että meillä oli keittiössä radio ja muu musiikki kuunneltiin kannettavasta. Joululahjaksi päätin, että hommaan meille kunnon musiikkisoittimen; sellaisen, johon saisi yhdistettyä iPhonen. Ja sellaisen, joka sopisi sisustukseen. Mikään mustahopea megalomaanisen kokoinen ghettoblasteri ei siis tullut kysymykseenkään 🙂

Stockan nettikaupassa oli Genevan ylläoleva malli tarjouksessa, joten se oli ihastusta ensi silmäyksellä. Laite on käytössä meillä päivittäin. Radion lisäksi siinä on telakka iPhonelle, joten Spotifyn sun muut tulee toistettu sitä kautta. Plussana on se, että samalla kun kuuntelee soittolistoja puhelimesta niin se lataa puhelinta. Kätsyä.

Silloin kun telakkaa ei käytetä niin sen eteen tulee automaattisesti valkoinen kiiltävä levy, kappale joka peittää tuon reiän.

Kivaa sunnuntain jatkoa, pitäkäähän itsenne lämpiminä!


6 Responses to “Sisustukseen sopiva ghettoblasteri :)”

  1. Hanna sanoo:

    Hyvännäköinen. Meidän pitäisi hankkia joku vastaava mihin saisi ipadin kiinni. Varmaan tohonkin se menisi?

  2. Sally sanoo:

    Tosi kivannäköinen! Nimenomaan SOPII sisustukseen, mikä on harmonian kannalta oleellista — siis pointti, jota miehet eivät yleensä ymmärrä, vaan teknisten vempaimien pitää heidän mielestään olla ISOJA ja MUSTIA! Siis miksi ihmeessä?!

    Pukki toi meille valkoisen TivoliAudion. Sekin uppoaa kivasti meidän olkkariin 😉

    Pakkasterkuin, Sally

  3. Inanaa sanoo:

    Mä haaveilen Tivoli Audion Model Onesta. Ja kaikkein eniten väreistä iskisi White Frost. <3 Se olisi nappiosuma sisustuksenkin kannalta.

  4. Maria sanoo:

    HANNA: kiitos, itsekin ihastuin tuohon eleettömyyteen. IPadin saa varmaan tuohon kiinni jollain piuhalla…uskoisin että se ei kuitenkaan ihan tuohon telakkaan kiinnity. Tai pysy pystyssä 🙂

    SALLY: kiitos 🙂 Juu, jos mies olisi päättänyt niin meillä olisi varmaan sellaiset metrin korkeat mustat kaiuttimet ja sitten sellainen hervottoman kokoinen ghettoblaasteri siinä keskellä 😀 TivoliAudiota mietimme myös, mutta loppujen lopuksi tämä voitti tiukan kilvan 🙂 Koskahan me nyt ehdittäis näkemään…tää on ihan sairasta tämä kiire tänä päivänä. Illalla kaatuu sänkyyn ja heti kun silmänsä ummistaa niin onkin jo taas aamu. Ja sitten sama rumba alusta 🙂

    INANAA: I agree, Tivolit on ihania myös. Sisustuksenkin kannalta 🙂

  5. Bibelot sanoo:

    Uusi kiva tuttavuus täältä löytyikin. Mainiota kerrassaan. Ihanan valoisaa 🙂

  6. Maria sanoo:

    BIBELOT: kiitos ja tervetuloa 🙂

Kommentoi