perjantai 27. tammikuu 2012

Työn alla…

…on monta kivaa projektia; nämä ihanat Laura Ashleyn tapetit liittyvät yhteen niistä…

Tässä esimakua neljän onnekkaan lapsen huoneesta, jossa tullaan piirtämään, leikkimään, nukkumaan ja nauramaan. Paljon ja sopivassa suhteessa. Niin kuin mummulassa kuuluukin. Haasteena on saada makuupaikat neljälle lapselle sekä säilytystilaa leluille ja kirjoille. Kasvavat ja eri iässä olevat lapset luovat myös suunnittelemiseen uuden ulottuvuuden; neljä vuotias tarvitsee ympärilleen eri virikkeitä kuin seitsemän vuotias.

Baarituolit ovat oikeassa suunnitelmassa korkeussäädettävät.

Olen saanut luvan esitellä projektin kokonaisuudessaan täällä blogissani. Joten ensi viikolla viimeistään esittelen suunnitelman muutkin kuvat, sitten (toivottavasti) pian sen jälkeen ennen ja jälkeen kuvat huoneesta. Huisia :)
Huisia on myös se, että kiireisen viikon aikana blogiini on tullut niin monta uutta lukijaa. Kiitos ja kiitos myös kommenteistanne edelliseen Mac-postaukseeni, vastailen illalla paremmalla ajalla. Tällä viikolla en ole ehtinyt tuota Maccia edes aukaistakaan. Mutta josko viikonloppuna taas ehtisi tutustua sen kanssa paremmin :)
 Iloista Viikonloppua  from me to you ! :)

8 Responses to “Työn alla…”

 1. Hanna sanoo:

  Tosi kaunis lastenhuone! Harmi että todellisuus on yleensä toinen kaikkine leluineen yms. :) Tuo Oriental garden tapetti on ihan lempparia.

 2. salsas sanoo:

  Löysin äsken blogisi ja sekasin pitkälle taaksepäin postauksia. Aivan ihana blogi :) Saat musta vakkarilukijan.

  Meillä on ruokapöydän tuolit haussa ja teillä on ihan täydelliset! Minkä merkkiset/malliset ne on? Onkohan niitä enää saatavilla?

 3. Saara sanoo:

  Oi, niin kauniita tapetteja! Ja huoneen suunnitelmat näyttävät lupaavilta! :)

 4. Maria sanoo:

  HANNA: kiitosta :) Täytyy vain keksiä toimivat säilytysjärjestelmä leluille…mutta useimmat lapset eivät osaa ihan käyttää tuota säilytysjärjestelmää vaan lelut lojuu lattioilla. Niin kuin meillä ;)

  SALSAS: kiitos tuhannesti :) Nuo tuolit on ostettu Kruunukalusteelta viime keväänä, ovat Homelife-mallistoa. Ennen joulua ainakin oli vielä saatavilla Tampereella :)

  SAARA: voi kiitos :) Suunnitelmasta lisäkuvia tulee kunhan saan tämän kotikoneeni toimimaan haluamallani tavalla :)

 5. Soile sanoo:

  Oletko tehnyt tuon suunnitelman Google SketchUp:lla. Näyttää visuaalisesti tosi laadukkaalta ja muutenkin kiva suunnitelma:)

 6. Maria sanoo:

  Kiitos Soile :) Juu, Sketchupilla tein ja sitten renderöin Kerkythealla. Ja lisäsin vähän vielä hohtoa Photoscapella :) Kerkythean saa helposti ladattua Sketchuppiin ja paremman puutteessa saa renderöityä nopeaa kuvat. Esim. verrattuna Indigon renderöintiin on 100 kertaa nopeampi! Hei, onnittelut työpaikasta :) Eilen luin automatkalla blogipäivityksiä kännykästä ja unohdin sitten iltasella kotona kommentoida. Ihanaa saada alan töitä :)

 7. Anonymous sanoo:

  Hei

  Olen monesti eksynyt googlehaun kautta blogiisi. Olemme aikeissa ostaa juurikin tuollaisen kivik 3-istuttavan sohvan kuin mitä teillä on. Mutta valkoinen väri mietityttää välillä kovasti, erityisesti kun meillä on 3-vuotias poika ja koira. Onko sinulla millaiset kokemukset sohvista? Ja ensinnäkin tästä valkeasta väristä, tuleeko sen kanssa toimeen? :D Onko kannattava ostos?

  Ihana blogi sinulla :)

  T. Valkoiseen rakastunut

 8. […] teille lisäkuvia siitä mummulassa sijaitsevasta lastenhuoneesta, jota esittelin jo hieman täällä. Ja taisinpa oikein luvata kaluste-/valaisin-/pintamateriaalisuunnitelmaakin, mutta ne seuraavat […]

Kommentoi