sunnuntai 15. tammikuun 2012

Mustaa ja valkoista

Moimoi,

Kiitos kommenteista arkkupöytäpostaukseen, vastailen viimeistään huomenna 🙂

Tässä sunnuntai-illan inspiraatiokuvina ihana koti, jonka bongasin House of Philian blogista (jälleen). Kuvat ovat lainattu täältä. Asunnossa on yhdistetty mustaa, valkoista ja puuta ihanan kodikkaasti ja oikeassa suhteessa. Tämä tukee jälleen sitä mielipidettäni mustasta arkkupöydästä. Lisäksi pari muuta mustaa juttua olkkariin, niin avot!
 
Ihana viikonloppu takana suomalais-espanjalaisystäviemme kera. Nyt pyykkivuoren kimppuun ja suunnittelemaan tulevan viikon kuvioita….
Suloista sunnuntai-iltaa
 
 

6 Responses to “Mustaa ja valkoista”

  1. Minna sanoo:

    Oih, tykkään niin paljon myös mustavalkoisuudesta <3 Meiltäkin löytyy paljon näitä värejä :O)

  2. E sanoo:

    Hih tallensin nämä kuvat myös postausta odottamaan omalle koneelle ;D Niin upea tuo asunto, että muuttaisin kyllä heti! Upeaa alkanutta viikkoa sinne 🙂

  3. Kaunista! Itse en ole mustavalkoinen tyyppi, mutta naiden kuvien myøta voisin muuttaa mielipidettani:) Tuollainen koti kelpaisi:)

  4. Maria sanoo:

    MINNA: minä myös 🙂 Kävinkin pitkästä aikaa blogissasi, ihanat valkoiset rappuset!!

    E: nämä kuvat on niin ihania. Suomessa ei ihan hirmuisesti taida olla tälläisiä koteja myynnissä 😉

    Kalamuija: kaikessa mustavalkoisuudessaan nämä ovat varsin kodikkaita kuvia 🙂 Itsekään en pidä ihan steriilinoloisista mustavalkoisista kodeista. Puu tuo lämpöä 🙂

  5. Niina sanoo:

    Sama täällä niin kuin kalamuijakin sanoi en ole mustavalkoisen ystävä mutta tuo koti on niiiiiin wau että noiden kuvien jälkeen mustaa joo tänne valkobeige kotiin:)

  6. Maria sanoo:

    NIINA: tuossa kodissa kyllä natsaa kaikki…nimim. lottovoittoa odotellessa 🙂

Kommentoi