keskiviikko 09. marraskuu 2011

Home made ☆ ☆ ☆

Moiks,

ihan ensinnä; kiitos hyvistä vinkeistä edellisen postauksen kommentointiongelmaani. Olen tullut tulokseen, että osaltaan ongelmat ovat konekohtaisia; tällä hetkellä kotikone ei anna kommentoida eikä ladata postauksiin kuvia. Vink vink vaan joulupukille!
Blossa-pullon sisältö ei vakuuttanut, mutta tyhjänä pullo on kyllä kaunis. Pidän tuosta savulasin ja kirkkaan lasin yhdistelmästä.
Maistelimme myös sitä Aamulehden voittajaglögiä, mutta suklaata emme siinä juurikaan havainneet. Muuten glögi oli kyllä maukasta. Näiden testailujen jälkeen olen tullut tulokseen, että pitäydyn maitokauppaglögeissä. Glögi glöginä :)

Muutamassa blogissa olen törmännyt ylikivaan ”home made” –leimaan, joten oli sellainen pakko saada itselle. (www.pulju.net) Ensimmäiset joulupiparit tuli paistettua ja parempiin suihin ne menivätkin sen sileän tien. En tiedä johtuuko tästä pimeydestä, mutta itselläni on ihan hirmuinen himo joulupipari+aurajuusto-yhdistelmään. Heh, ja sen kanssa (punaviini)glögiin. Elämäntaparemontti voi kyllä kaikesta huolimatta ihan hyvin, believe you me  :D
Perjantaina luvassa romantic getaway miehen kanssa. Siitä lisää huomenna…. Leppoisaa pikkulauantaita sinulle, kiva kun taas poikkesit :)

11 Responses to “Home made ☆ ☆ ☆”

 1. jarna sanoo:

  Tosi kaunis tuo Blossa-pullo!

  Miten muuten teet näppiksellä tuon tähden?

 2. mizyéna sanoo:

  Onpas hauska leima!!

 3. Soile sanoo:

  Olen täysin samaa mieltä noista Alkon glögeistä, ei ole minun makuun mikään laji… Hehku ruokakaupast on paras! Sitä voi sitten halutessaan terästää ;) Olipas kiva piparimuotti!

 4. Anonymous sanoo:

  mistä olet ihanan leimasimen hommannut

  t. Lilli

 5. Maria sanoo:

  Jarna: en osaakaan tehdä tuota vaan kopioin tähden googlesta löytämästäni tähden teko-ohjeesta. Siis ohjeella en saanut onnistumaan, mutta ctrl+c ja ctrl+v käyttöön :)

  Mizyéna: kiitos, itsekin tykkään :)

  Soile: totta, maitokaupan glögiin tujaus kirkasta tai punaviiniä. Toimii :)

  Lilli: http://www.pulju.net:stä :) Siellä on kaikkea muutakin ”tarpeellista” :)

 6. Maria sanoo:

  Täytyy taas hehkuttaa, että nythän tämä kommentointi ja postauksen teko toimii taas vihdosta viimein normaalisti. Kiitos blogger :)

 7. Meän Satu sanoo:

  Tosi kaunis pullo tyhjänä :)
  Mie kans kattellu tuota leimasinta, en vaan vielä oo saanu tilattua :D Tullee kyllä kivan näköset leimat :) Vähän erilaista ko normipiparit :)

 8. Zeta sanoo:

  Ihana leimasin, täytyypä pistää tilaukseen! Täällä maistuu kanssa glögi+piparit+auragold vähän turhankin hyvin. Olen ostanut Alkosta Blossan perusglögiä ja miksannut sen 50/50 Valion glögin kanssa, ei tule turhan tujua… Tällä iltapalasetillä mennään sitten vähintäänkin jouluun saakka… ;)

 9. Terhi sanoo:

  Mä petyin, kun kuulin ja näin, ettei pullo olekan tumma, mutta nyt kun näin sen tässä tyhjänä, niin totesin, että pitää kiireesti hörpätä se tyhjäksi. Ihana! Ja kiitos hei tuosta tarpeellisuusvinkistä. Home made täytyy ehdottomasti kotiuttaa meillekin ;)

 10. E sanoo:

  Ensimmäistä kertaa eksyin tänne blogiisi ja ihastuin heti :) Teillä on todella kaunis koti! Liityinkin heti lukijaksi ;)

 11. Maria sanoo:

  Meän Satu: tyhjänä kivempi kuin täytenä :) Pitää vielä kokeilla tuota leimaa muihinkin kun pipareihin; jos pääsis enemmän vielä edukseen :)

  Zeta: katsoin viimeksi tuota Blossan perusglögiä! Taidankin kokeilla sitä seuraavaksi ja miksata tavan glögin kanssa. Njam :)

  Terhi: mä kans aluks luulin, että pullo on tumma. Mutta toisaalta, se on aikas kiva kirkkaanakin :) Ja hei, ollos hyvä, home made on must!

  E: voi kiitos, toivottavasti tykkäät jatkossakin :)

Kommentoi