perjantai 28. lokakuun 2011

Pientä muutosta olohuoneeseen…

Moiks,

katsotaan toimiiko blogger tällä kertaa. Mä en ymmärrä, miten mulla on ollut viime aikoina niin paljon ongelmia ensinnäkin kommentoinneissa (antaa kommentoida, mutta sitten heittää jotkut errorit) ja toiseksi blogitekstien tallentamisessa. 
Koska en nyt ole löytänyt halukkaita miehiä pianon kantopuuhiin (vapaaehtoiset saavat vielä toki ilmottautua), jotta saisin meidän pianon vaihdettua vanhempieni ultratyylikkääseen mattamustaan pianoon niin olen ajatellut siirrättää (ei kai se nyt alan miehiä vaadi, vai?) meidän väärän ruskean pianon takkahuoneeseen. 
Näin ollen takkahuoneesta menee Acazia-lasivitriini huutikseen myyntiin. Tällä hetkellä Acazian vitriinikaapissa on meidän kirjat, jotka tarvitsevat siis uuden kodin. Joten olohuoneeseen pitkälle seinälle pianon tilalle olen vähän ajatellut valkoista Beståa kirjojen säilytystä varten ja viereen Kivikin sohviin sopivan Kivikin valkoisen rahin (kuvassa ei Kivikin rahi, mutta mitat oikeat).  Seinää täyttämään haluaisin vihdosta viimein sen kauan haikailemani valokuvakollaasin. Tuo seinä tarvitsee nimittäin jotain näyttävää; huonekorkeutta on 3,7 metriä ja pituutta seinällä liki 5 metriä.
Eli suunnitelma koskee seinää, joka jää oikealle kädelle, kun eteisestä laskeudutaan olohuoneeseen. Eli kuvassa oikealle jäävää seinää:
Ihanaa, että on taas viikonloppu! Voipi olla, että lisäilen salaa muutaman ”kausivalon” karkoittamaan tätä pimeää, joka tunkee sisään öin ja päivin….sekä nautin muutaman joulutortun glögin kera. Silleen maltillisesti 🙂
Leppoisaa viikonloppua sinulle, 
kiva kun poikkesit ♥
 PS. ilmottauduin muuten jälleen koulun penkille; nyt aiheena se,josta edellisen koulutuksen (klik) loppumisen jälkeen haaveilin. Nimittäin valaistus. Joten ensi kevääksi riittää jälleen tekemistä 64 tunnin koulussa istumisen ja siihen liittyvien kotitöiden lisäksi 🙂 Valaistus on aihe, josta haluan tietää kaiken. Ei ehkä vähiten sen takia, että rakastan valaisimia!

13 Responses to “Pientä muutosta olohuoneeseen…”

  1. Marja sanoo:

    Hih, sama Bestå mulla suunnitelmissa juuri tuon kokoisena olkkariin – kunhan joskus ollaan siinä vaiheessa remppaa…

    Voi että, me juuri tuumittiin, että meidän pitäisi palkata valaistussuunnittelija tämän empan yhteyteen sillä ei kertakaikkiaan osata suunnitella moista itse. Tosi vaikeaa! Erityisesti korkeaan olkkariimme… huoh.

    Taas meni viikko eikä saatu teitä vieläkään edes kutsuttua kylään… 🙁 Edelleen kutsu olis kyllä voimassa.. ens viikolla?!

  2. Maria sanoo:

    Yllätys, että meillä menee maku yksiin 🙂 Odottakaa rempan kanssa ens toukokuuhun, kun tuun tekeen sähköpiirroksien pohjalta suunnitelmia ;)) No hätä, ens viikko sopii kaikki illat, laitetaan mailia!

    Kivaa viikonloppua <3

  3. Anonymous sanoo:

    Vitsit, sul on kaunis koti! Pakko udella, että mistä toi makee seinällä oleva viinipulloteline on hankittu? Jatka samaan malliin! ;o) Terkuin Johanna

  4. Maria sanoo:

    Johanna: voi kiitos 🙂 Tuo viinipulloteline on Ikeasta. Tai oikeestaan siinä on kaksi telinettä allekkain 🙂

  5. Marika sanoo:

    Hei Maria, ootko tietoinen InteriCAD 3D-mallintamisen koulutuspaketista – Siinä on mahdollisuus hankkia ohjelman täysversio opiskelijalisenssillä vuodeksi omaan käyttöön. Tuo InteriCAD on mahtava, sillä saa tehtyä mm. fotorealistisia mallinnuksia asiakkaalle.

  6. Marika sanoo:

    ja se linkki: http://www.intericad.fi/ mikä jäi edellisestä uupumaan… 🙂

  7. Marika sanoo:

    Hei Maria vielä.. Huomasin siellä sun elisan kotisivuilla rendattuja kuvia olkkarista. Mitä renderiä käytät Sketchupin kanssa? Voit laittaa mulle s-postiin: sisustusassari[at]gmail.com

  8. Maria sanoo:

    Marika: laitoin sulle mailia! 🙂

  9. Maria sanoo:

    Jee, kommentin jättäminen onnistui :)!

  10. Anonymous sanoo:

    Oon yrittänyt netistä etsiä tuollaista valaisinta, joka on tuossa tason päällä. Ikeasta löysin samantyylisen, mutta se jotenkin hutera :/ Mistä te olette löytäneet tuon valaisimen?

  11. Maria sanoo:

    Moikka,
    valaisin on aikoinaan ostettu Kodin1:sestä. Mutta aikaa siitä on tosiaan jo ainakin viisi vuotta 🙂

  12. Anonymous sanoo:

    Teillä on todella kaunis koti! Olen viettänyt tämän päivän uusia luettavia blogeja etsien, tämä päätyi ainoana sivumerkkeihin.

    Mutta kaunista siis todella! Aavistuksen liian romanttista omaan makuuni (meillä siis vähän modernimpaa), mutta minä nautinkin kaikenlaisista kauniista kodeista. 🙂

    Rouva M

  13. Maria sanoo:

    Hei kiitos Rouva M ja kiva, kun löysit blogini 🙂 Meillä on muuttunut sisustus noin parin vuoden välein; pari vuotta sitten oli jokseenkin maalaisromanttista (ilman pitsirimpsuja ;), sitten välissä pelkistetympää ja nyt taas pehmeämpää tyyliä.

Kommentoi