torstai 20. lokakuu 2011

Sisustuspussukka

Moikka,

vielä yksi juttu sieltä viime lauantaiselta Helsingin reissulta; löysimme kuin sattumalta uuden sisustuskaupan matkalla Nougatista Mokoon.  Siis uuden minulle ja ystävälleni. Osalle teistä varmaankin tuttu. Liike on nimeltään Pino.

”Pino tarjoaa piristäviä käyttötuotteita, joissa yhdistyy persoonallisuus, käytännöllisyys ja design. Uskomme, että hauskoilla ja toimivilla arjen käyttötavaroilla on positiivinen vaikutus itseemme ja ympäristöömme. Perusvalikoimamme lisäksi täydennämme tarjontaamme vuodenaikojen ja eri teemojen mukaan vaihtuvilla tuotteilla.” (www.pino.fi)

 

Kuva lainattu: www.pino.fi
Ihastuin Pinossa moneen tuotteeseen, mutta eniten jäi mietityttämään pestävät paperipussit. Isoimmalla on korkeutta 70 cm ja reunaa kääntämällä siitä saa haluamansa korkuisen pussukan. Tuo beigen harmaa sopisi kuin nenä päähän olohuoneemme nurkkaan sisustuslehtisäilöksi. Ei sillä, silti suurin osa noista lehdistä joutaa kiertoon. Mutta niille lehdille, joita en raaski kierrättää. Mustan puolestaan ottaisin mieluusti takkahuoneeseen halkojen säilytykseen. Vink vink joulupukille :) Ja mikä ettei, lasten huoneeseen lelukaaosta taltuttamaan isot valkoiset pussukat, kiitos! Ja meikeille pienempi pussukka kylppäriin…käyttötarkoituksia keksisin vaikka kuinka.
Kuva lainattu: www.pino.fi
Ja hei, siellä Pinossa oli myynnissä kuvan taustalla näkyviä puulaatikoitakin. Sellaiset voisin ottaa yöpöydiksimme :) Onneksi pääsen 11.11.2011 taas Helsinkiin. Mutta siitä lisää myöhemmin!

Toiveikkain torstaiterkkusin,

10 Responses to “Sisustuspussukka”

 1. Niina sanoo:

  Ompa hauskoja!Mitä maksoi?

 2. Maria sanoo:

  Se XL-koko (eli suurin) oli viiden kympin hujakoissa. Ei ihan hirmusen kallis kuitenkaan ollakseen noin hieno…näin naisen logiikalla ajateltuna :D

 3. Meän Satu sanoo:

  Oi, mullaki ois tarkotus joskus ko käy Helsingissä niin tutkailla tuon Pinon tarjonta :) Sisustuslehissä ko on ollu Pinosta jotaki niin mie oon aina kuolannu sen liikkeen tarjontaa :)

 4. Marita sanoo:

  Kap Verde: Ei voi olla totta! Miten satuitkaan huomaamaan…? Me ollaan menossa 16.- 23.2. 2012 mahdetaanko nippanappa olla samaanaikaan? Jos, niin on pakko moikata :)

 5. Lumo sanoo:

  Pino on ihan työpikan lähellä, silti siellä tulee harvammin käytyä kuin silloin kun se oli viereisessä korttelissa.

  Keväällä ihstuin Pinossa S-valokirjaimeen, harmi vain, että juuri siinä oli jotenkin todella huonot ledit, ei valaissut juuri lainkaan. Muissa paloivat kirkkaasti.

 6. Maria sanoo:

  Meän Satu: sinne kannattaa kyllä mennä käymään! Ihanan erilainen liike :)

  Marita: hitsin vitsit, mä vastasin sulle siellä sun blogissa tähän ja nyt sitä ei sitten kuitenkaan siellä näy. Pöh. No kuitenkin, hauska sattuma; tosin me lähdetään pois koneella, jolla te tulette. Mutta vilkutellaan lentokentällä :)

  Lumo: ai vitsit, sun työpaikkasi sijaitsee hyvällä paikalla. Tuolla korttelissahan oli vaikka mitä muutakin ihanaa shoppailtavaa. Mä oon kans jotenkin ihan ihastunut noihin valokirjaimiin. Haluaisin meidän makkariin M&M-valaisimen noista valokirjaimista…mutta tulee aika tyyriiksi :)

 7. Marita sanoo:

  Joo, vilkutellaan ja laitetaan blogeihin kuvia, jotta voidaan fiilistellä vielä pitkään :)

 8. Maria sanoo:

  Näin tehdään :) Olen kuullut pelkkää hyvää ko.hotellista, joten toivotaan, että osoittautuu livenäkin hyväksi!

 9. Anonymous sanoo:

  Ihania pussukoita! Minkä merkkisiä ovat? Ps. tosi kiva blogi sulla!

 10. Maria sanoo:

  Eikös :) Merkistä en sen enempää tiedä…mutta kannattaa kysäistä Pinosta (www.pino.fi). Kiitos :)

Kommentoi