tiistai 13. syyskuu 2011

Ihana kamala syksy!

Pikaiset syksyiset moikat ennen nukkumaanmenoa!

Kauneimmat kiitokset teille runsaasta osallistumisesta logoarvontaan ja tsempeistänne ♥ Käyn huomenna kaikki kommentit ajatuksella läpi ja suoritan arvonnan illalla random number generaattorilla.
Ihania nämä syksyiset illat, kun tuuli vihmo ja sade ropisee ikkunaan. Mutta yksi asia, josta en niin välitä on se, että päivä lyhenee hirmuista vauhtia. Periaatteesta en lähde juoksemaan pimeille pururadoille tai lenkkipoluille. Saas nähdä, miten rakkaan harrastuksen käy tässä syksyn saatossa. Väistämättä käy kuitenkin yksi mukava ajatus päivittäin mielessä; ollaan askel lähempänä joulua. Täytyykin selailla viime vuotisia postauksia, että koskas sitä oikein tohtisi laittaa ensimmäiset jouluvalot maljakkoon. Tosin viime vuonna kieltämättä kävi niin, että jouluun mennessä olin jo hiukkasen kyllästynyt koko jouluun. Näin ei saa tapahtua tänä vuonna :)
Vielä pakko hehkuttaa; meillä tehtiin viimeksi työterveystarkastus kolmisen vuotta sitten ja nyt sitten tänään oli uusintaotos (viime viikon verikokeiden tulosten tulkintaa yms). Ja kyllä, kaikki arvot menneet huimasti parempaan suuntaan. Leposyke laskenut noin 20:lla. Ei sillä, että kolme vuotta sittenkään arvot ja sykkeet päin prinkkalaa olisi olleet. Mutta pullamössöjen, perunan, vaalean leivän ja ehkä pastan ja riisikin pois jättäminen yhdessä liikunnan kanssa on auttanut. Jippii :)
Kauniita unia, oman kullan kuvia ♥
 PS. vastaan huomenna kommentteihinne edelliseen postaukseen :)

Kommentoi