sunnuntai 11. syyskuu 2011

Sisustuskirjahamstrausta ja [arpajaispalkinto]

Moikkamoi!
Pitkästä aikaa tilailin taas sisustuskirjoja. Adlibriksestä tällä kertaa. Kauan olen himoinnut tuota Designer Apartmentsia ja nyt sen sain. Pikaselauksen jälkeen voin kyllä sanoa, että on hintansa väärti. Liki 800 sivua täyttä asiaa; ihania huoneistoja ympäri maailmaa. Pohjapiirroksia, läpileikkauksia. Täytynee ottaa eepos yöpöydälle ja alkaa kahlata läpi. 
”Living in a box – and what a box is is! Today, a tastefully designed and furnished apartment may offer just as much comfort as a whole house. Contemporary architecture and modern design have accepted the challenge, creating exciting living environments under restricted space conditions. From wide, airy lofts to cozy maisonettes; on 800 pages, this volume presents highlights of modern living culture, designed and furnished by renowned architects and designers.”
Miehen mielestä tämä mun sisustuskirjojen hamstraus menee jo ehkä vähän yli. Alla oleva Bestå-kaappi kätkee sisäänsä sellaiset, joita en näkyville kelpuuta. Mutta mä olen sitä mieltä, että enemmän kannattaisi olla huolissaan mun sisustuslehtihamstrauksesta. Niitä kerääntyy joka pöydälle ja nurkkaan. Tuosta olkkarin arkkupöydästä puhumattakaan. Nyt olenkin päättänyt säilyttää ainoastaan Avotakat ja Glorian Kodit. Kaikista muista leikkaan inspiraatiokuvat ja ideat talteen ja heitän leikellyt lehdet paperinkeräykseen. Mutta kirjoista en luovu. Uusin tulokaskin on mukava piristysruiske meidän muuten värittömään olkkariin, eikö? :)
Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu? 

Meillä sunnuntait noudattaa tuttua kaavaa; ulkoilua, siivoilua, leipomista ja miehellä golffausta. Julia kysy menneellä viikolla, että ”Koskas äiti me leivottaisiin niitä pullia, johon tulee kardemummaa?”. Joten tänään niitä sitten leivotaan. Paremmalla onnella kuin menneellä viikolla niitä hirveän makuisia terveysmuffinsseja :) Viimeiseen asti pyrin välttämään töiden tekoa; eilen töissä en saanut kaikkia hommeleita tehtyä, joten osan raahasin kotiin. Baaad mistake :D

Arpajaispalkintokin selvisi tuossa sisustuskirjakokoelmaani järjestellessä. Hupsis on tapahtunut jossain vaiheessa ja eräs ihana Kelly Hoppenin kirja on nyt tuplana. Joten arpajaispalkintona on Kelly Hoppenin Style. Se lukematon versio. Toisen olen jo kahlannut ja laittanut sivun kulmat hiirenkorville.
”Simple, sophisticated, yet invitingly luxorious interiors are the hallmark of Kelly Hoppen’s distinctive style. In this beautifu decorating handbook, Hoppen imparts the golden rules she has gathered from twenty-five years of innovative designs, giving you the confidence to bring the same elegance into your home.” 
Täällä lisää Kelly Hoppenista. Ja täällä voit osallistua arvontaan. Arvonta-aika loppuu huomen illalla. 
Suloista sunnuntaita :) 
 

5 Responses to “Sisustuskirjahamstrausta ja [arpajaispalkinto]”

 1. Inanaa sanoo:

  Nyt todellakin toivon, että voittaisin! ;) Kelly Hoppenista olen kuullut paljon ja ihan ekaa kertaa elämässäni sisustan (valkoisella <3) ja kaipaisin epätoivoisesti sisustussilmän harjaannuttamista.

  Mutta se mitä oikeastaan ihan aluksi halusin sanoa oli se, että pirteä ja tyylikäs väripläntti tuo sisustuskirjapino :)

 2. Anonymous sanoo:

  Hei
  Yksi sisustuskirja mahtuisi minunkin kirjahyllyyn. Kelly Hoppenin kirjat ovat hyvin ammattimaisia ja upeasti tehtyjä. Hänen tyylinsä kolahtaa ainakin minuun.

  t. Taiska

 3. Sari sanoo:

  Heipähei!
  Kiva huomata, että ehdit taasen kirjoittelemaan:)

  Kelly Hoppen on minulle täysin uusi tuttavuus ja sisustuskirjoja on tälläkin tytöllä vino pino ja samaa mieltä olen, niistä ei luovuta!

  Mutta en kyllä merkkaamasi linkin alta päässyt osallistumaan kilpailuun…

 4. Maria sanoo:

  Inanaa: kiitos, kirjapino tuo tosiaankin väriä (ja uutta sisustusintoa) elämäämme :) Ja voi harmi, ettet voittanut. Itse olen löytänyt Amazonista erittäin edullisesti vähän luettuja Kelly Hoppeneita :)

  Taiska: juuri näin, ko.kirjat poikkeavat muista sisustuskirjoista juurikin tuolla ammattimaisuudellaan ja sillä, että kaikki kuvat ja tekstit ovat huolella mietittyjä!

  Sari: kiitos, juu kiirusta on pitänyt, mutta aina silloin tällöin täytyy ottaa omaa aikaa ja harrastaa. Blogia tässä tapauksessa :) Voi ei, eikö se linkki toiminut. Arvonta oli yhdessä elokuun postauksessani. Voi höh :(! Mutta seuraavalla kerralla sitten :)

 5. Inanaa sanoo:

  Täytyykin alkaa tutkiskella sisustuskirjavalikoimia.. tai jos Habitaresta löytyisi jotain mielenkiintoista. :)

Kommentoi