lauantai 20. elokuu 2011

Tervetuloa asuntoesittelyyn! [tiiltä-rosteria-betonia]

Moiks,

onko teille koskaan sattunut niin, että leffakamunne on nukahtanut kesken leffan? :) Mulle on pari tuntia sitten. Pienempi rakkauspakkaus oli sitä mieltä tänään Autot 2 näytöksessä, että on aivan poikien leffa (se eka osa kuulemma ei ole ;). Laittoi silmät hetkeksi kiinni ja sitten ei herätelleet edes kovat bassoäänet. Tai se, kun leffa loppui ja valot syttyivät. Herätessään oli kuitenkin hiukka huolissaan, että voittiko Salama McQueen
Lupaan ja vannon, että lopetan pian tämän hössötykseni betonista, tiilestä ja rosterista. Heti näiden ihanien kuvien jälkeen. Vannomatta tosin paras :) Ekana esittelyssä Barcelonan lähellä oleva loft-tyylinen asunto, jossa yhdistyy mua niin houkutteleva teollinen look, jota on pehmennetty värein ja tekstiilein:
Rosterissa ehkä lyöty hieman yli. Ainakin mun makuuni :)
Noi rosteriset kattolamput on n i i n  unelmat!
Kiva idea noi kehykset korvisten säilytykseen!
Pictures from Freshome
Pysytään samassa maassa ja tarkemmin Madridissa. Jonne jäi osa sydäntäni, kun pääsin tutustumaan kaupunkiin perin pohjin ihanaisen ystäväni opastamana kymmenisen vuotta sitten. Madridiin haluan ehdottomasti palata vielä. Mutta sitä ennen kuvia madridilaisesta asunnosta, jossa mua nyt lähinnä kiehtoo nuo sementtipalkit, valoisuus ja Pantone-tuolit. 
Pictures from Freshome
Ja sitten on vielä näytettävä inspiraatiokansion muutama muukin aiheeseen liittyvät kuva. Näissä on sitä jotain, josta tällä hetkellä haaveilen…Pictures from Pinterest.
Tiiliseinä on täydellinen. Taidan rapata (lue: rappauttaa) meidän takan taustaseinän tuollaiseksi :)
Sellaisia kuvia. Mun piti laittaa tähän postauksen loppuun kuvia meidän takkahuoneen tiiliseinästä. Mutta en kehtaakaan :D Joten vielä yksi postaus tulee tähän aiheeseen liittyen…

Ihanaa lauantai-iltaa
 

4 Responses to “Tervetuloa asuntoesittelyyn! [tiiltä-rosteria-betonia]”

 1. Marita sanoo:

  Minustakin alkaa tulla rosoisen pinnan, betonin ja rosterin fani – niin ihania kuvia! Ja kyllä valkoinen keittiötaso osaa olla kaunis! Kiitos kun jaoit nämä kuvat – ja kivaa viikonloppua. Hauska juttu muuten tuo poikasi nukahtaminen, no, ehkä äiti seurasi sitäkin tarkemmin…

 2. Marielisa sanoo:

  Ihania! ♥
  Tuonne ensimmäiseen kotiin voisin muuttaa vaikka samantien.
  Ja tuo viimeisen kuvan tiiliseinä on nimenomaan just täydellinen, oih ja voih.

 3. Marja sanoo:

  Osuu ja uppoaa meikäläiseenkin, erityisesti juuri nuo betoniseinämät… pitäisköhän kuule valaa meille vaikka betonista portaat :D

  Terkkuja Hesasta! Tytöt untenmailla, herra maratoonari yömyssyllä hotellin aulabaarissa… :)

 4. Maria sanoo:

  Marita: eikös olekin jotain viehättävää tuossa yhdistelmässä :) Ja ole hyvä, ilo oli minun puolellani jakaessani nämä kuvat. Tuolla Freshome.com osoitteessa on niin ihania asuntoja, että huoh!

  Marielisa: mäkin voisin pakata kimpsut ja kampsut välittömästi, jos tuollainen kämppä odottaa :) Ja mitä tohon tiiliseinään tulee niin siitä on nyt tullut mulle pakkomielle. Pitänee kysäistä joltain ammattilaiselta, miten meidän punaisesta tiiliseinästä saa tuollaisen :)

  Marja: no vitsi, toi oliskin hyvä idis toi betoniportaat :) Nehän voi sit kans maalata valkoiseksi,kun alkaa betoni tympimään… Kiitos, vitsit teidän maratoonari vetäs hyvän ajan. Ei kyllä onnistuis ikinä kuuna päivänä multa alittaa edes neljää tuntia. Tai se, että jaksaisin juosta koko matkan :) Toivottavasti teillä oli kiva Lintsi-päivä!

Kommentoi