torstai 28. huhtikuu 2011

Miss Burberrys

Terkkuja juhlahumun jälkimainingeista! Äiti on kuulkaas nyt vähän väsynyt ;) Blogeilu on jäänyt aivan paitsioon, mutta kyllä täältä vielä noustaan!

Niin paljon kuin rakastankin kutsujen järjestämistä, niin silti on ihana henkäistä helpotuksesta kutsujen jälkeen. Maanantaina oli siis sukulaissynttärit ja eilen Julian kaverisynttärit. Kivaa oli ja monta ihanaa lahjaa saatiin. Kiitos niistä
Sukulaissynttäreillä päivänsankarit edustivat ihka epäaidoissa Burberryissään:

JIPPIII!!!!

Eilisillä Julian kaverisynttäreillä edustettiin hieman hempeämmin…

Ihan hassua, että just oli pääsiäinen ja parin yön päästä on vappu. Mä en kyllä koskaan ole vapusta juurikaan perustanut, mutta kyllä meidän vappuun silti kuuluu serpentiinit, ilmapallot, munkit ja sima. Tänä vappuna päästään jälleen juhlimaan synttäreitä, tosin valmiiseen pöytään. Luksusta ! :)

Syötyä on tullut niin paljon, että napa paukkuu! Lenkkeilty on onneksi sitäkin enemmänkin. Jopa siinä määrin, että vanha tuttavuus penikkatauti iski toiseen jalkaan. Ei kiva ja vielä ei kivempaa on se, että nyt on juoksut taas vähäksi aikaa juostu. Täytynee siirtyä pyöräilemään kevyesti. Tää on just tätä; kaikki tai ei mitään -mentaliteetti kostautuu. Ja venyttelemättömyys. Ja huonot juoksukengät. Plaah. Just kun sain juoksuvaihteen päälle ja aloin taas oikeesti nauttimaan siitä. Elämä on!

Torstai on toivoa täynnä; toivoa siitä, että illalla ehdin vastata edellisen postauksen kommentteihin ja lukea lukuisat blogipäivityksenne viikon ajalta :)
PS. Hei, tervetuloa uudet lukijat, ihanaa kun olette löytäneet tienne tänne ! :)


5 Responses to “Miss Burberrys”

 1. Syysunelma sanoo:

  Kauniit mekot tytöillä:) Ihanaa vappua teille!

 2. J sanoo:

  Suloset pikku-neidit ja ihanat mekot!
  Lepäilehän nyt että jalka paranee. Kylmägeeliki varmaan auttaa jonku verran. Mä laitan joka päivä sitä ku niskat ja hartiat nii jumissa, auts!

  Kivaa vappua teille!

 3. Maria sanoo:

  Syysunelma: kiitos ja kiitos samoin, Kivaa vappua :)!

  J: kiitos, juu kylmää ja Buranaa vaan kehiin :) Onneksi ei enää jomota. Kiitos samoin, kivaa vappua ! :)

 4. Marja sanoo:

  Hei arvaapa onko mun pitänyt kommentoida joka postausta.. sun blogi on mulla aina auki :) Niin suloiset juhlijat teillä siellä.. ♥ hienoissa mekoissaan :) Oikein paljon terkkuja ja tosiaan, Teerenpelin viinilasillinen huhuilee jo kovasti… olisko viikon päästä?! Mäkin palaan ma töihin joten saatan olla loppuviikosta muutamaa lasillista vailla… huoh!! Nyt häähumuun!

 5. Maria sanoo:

  Kiitos, heh täähän on sitten kuin sun toinen koti…tää mun Plogi ;) Hei, palataan tuohon viinilasilliseen. Kuulostaa kyllä hyvältä. Laitetaan vaikka mailia :)! Mun häähumut on vielä pääosin boksilla. Pari koneellista pyykkiä viikattavana ja sitten prinsessoimaan telkkarin eteen :) Kivaa iltaa !

Kommentoi