keskiviikko 24. marraskuu 2010

Bling bling balls ;)

Suom. Bling bling joulupallot :)!

Toisaalta haaveilen joulusta, jonka päävärit ovat joulunpunainen, vihreä ja kulta. Mutta viime jouluina jouluihimme on kuulunut hiven bling blingiä. Nyt uudet joulunvärini ovatkin punainen ja hopea. Jos oikein rohkaistuisin niin joulumme värit olisivat violetti, musta ja hopea. Mutta täksi jouluksi en taida jaksaa rohkaistua :)

Helsingin Stockalta ostamani kaksi joulupalloa jatkavat kuitenkin hyvin tätä bling bling-sarjaa. Aaton aattona ne todennäköisesti päätyvät kuuseen, mutta sitä odotellessaan päätyivät ikkunaan koristeiksi. Pallot ovat kuin mini diskopallot, jotka heijastavat näin pimeällä kauniisti allaolevan jouluvalon valoja. Alapuolella oleva sähköpatterikin saa ne mukavasti pyörimään. Eli meillä on siis miniatyyridisko olkkarissamme tällä hetkellä ;D Harmi, kun en saanut  eilen pimeällä kunnon kuvaa ballseista…in action :)
Jo ennen Lontoon reissua lupailin arvontaa, kiitoksena teille, jotka täällä jaksatte käydä ja kommentoida välillä vähän siirappisiakin juttujani :) Lukijamääräkin on noussut kivasti, käynnit blogissani parhaimpana viikkona ylsi 3000 kävijään. Se on paljon se! Viimeistään viikonloppuna ”lanseeraan” tuon arvontani. Palkintona on ihanaisia Villa Harmoniesta tilaamiani jouluisia tuotteita. Joten pysykäähän linjoilla, jouluinen arvonta luvassa siis täälläkin (kuten monessa muussakin blogissa)!

Ja taas aiheesta kolmanteen; Lilia käväisi aamulla mummun kanssa Mehiläisessä ja lähti antibiootti- ja silmätippareseptin kera apteekkiin; korva- ja silmätulehdus sekä angiina. Äitinä sitä aina ajattelee, että miksemme menneet lääkäriin jo aiemmin :( Toisaalta, toinen on ollut kuitenkin virkeä, iloinen ja leikkivä lapsi. Yötkin ovat sujuneet suht’hyvin, ellei ihan hirmuista kuorsausta oteta huomioon. Mutta pääasia, että nyt on lääkitys. Silmätulehdus on levinnyt toisen silmän alusihoon ja sitä pitää tarkkailla ettei tuo ihonalainen tulehdus leviä siitä. Hui! Lääkäritäti oli ollut myös vähän sitä mieltä, että varmasti tarttuu pöpöt Juliaan ja vinkkasut ovella ”Pian nähdään :)”.

Täällä tuuli vihmoo ja lunta tuivertaa. Ihanaa tämän talvi :)!
-Maria

9 Responses to “Bling bling balls ;)”

 1. Sally sanoo:

  Oijoi, pikaisia paranemisia pienelle, kun nyt on hyvät lääkkeet ;)

  *kop kop* Koputan puuta, kun meillä muksut on olleet yllättävän terveitä.

  Meillä Joulu on tänä vuonna valko/musta. Mukaan tietty ripaus kultaa ja joulunpunaista. Toivottavasti tämä lumi pysyy, sillä TASAN kuukauden päästä on JOULUAATTO!

 2. Maria sanoo:

  Kiitos Sally, kyllä se siitä. Toinen on vaan NIIN draama queen, että silmätippojen laitto hieman tökkii ;)

  Olkaa onnellisia, kun olette säästyneet flunssalta. Itsellänikin on nyt kurkku kipeä. Onneksi on juuri sopivasti viikonloppu tulossa :)

  Teidän joulu kuulostaa ihanalta, ehkä mäkin uskaltaudun ensi jouluna mustan kanssa :)

  TASAN kuukauden päästä on joulu ohi. Nopeaa menee tämä aika!
  Ihanaa torstaita!

 3. sarppa sanoo:

  Hienot bling bling pallot!:)Ovat varmasti livenä ihanan ”eläväiset”! :)

  No voihan pikkuista..Kylläpäs nyt on tulehdusta kerrakseen.Toivottavasti antibiootit pian puree!Paranemista siis sinne!

 4. Marja sanoo:

  Great balls of fire :D Pitäisköhän minunkin edes yksi joulukoriste jo kaivella esiin.. mulla ei ole vielä yhtään joulufiilistä – paitsi kynttilöiden, glögin ja piparien verran ;)

  Pikaista paranemista sinne suunnalle! Ja hus pois pöpöt tarttumasta!

  Ainiin, mun pitää tänään yrittääkin bongailla missä talossa vilkkuu minidiscopallot ikkunalla – saatankin käydä juoksemassa teidän kulmilla tänään tiimikaverini kanssa. Jos tuolla tuulessa tarkenee edes yrittää juosta… hrrrrr…

 5. Maria sanoo:

  Sarppa: kiitos, ovat oikein eläväiset. Heijastelevat sellaisia valopisteitä ympäri olohuoneita :)

  Kiitos vien paranemisterveiset perille!

  Marja: :D Nyt nisset ja nasset esille vaan ja joulufiilistä hakemaan ;)

  Kiitos, pöpöt sais häipyä kauas pois…että jouluna ollaan terveitä!

  Ne ballsit on meidän sisäpihalle päin, mutta jos näetä kahdessa ikkunassa valosydämet (tyttöjen ikkunat) niin se on meidän talo. Voi että, koskahan mä saisin itseni lenkille…onko sulla talvilenkkarit? Mun pitäis investoida talvijuoksukenkiin.

  Sellaisia, nyt kahvitunnille ja sitten pian kotiin. KIVAA TORSTAITA :)!

 6. Aamunkukka sanoo:

  Voi että, kyllä teidän tyttöset nyt sairastavat urakalla. Mutta hei, jospa se tästä ja ensivuosi alkaa niin että tautipöpöt ovat takanapäin. Pikaista paranemista pienelle ja voimia, tsemppiä sinulle.

  Onneksi sulla on noi hienot discopallot, laita vaikka jotain kivaa svengaavaa joulumusaa niin tunnelma on ihan täydellinen;-)

  Hyvää alkavaa viikonloppua!

 7. Anna sanoo:

  Älä välitä, minäkään en ikinä tunnu tajuavan milloin lapsi on kipeä… ja saan siitä aina pyyhkeitä lääkäreiltä. Mutta kun muksu on virkeä eikä valita, niin on mahdotonta tietää!!

 8. Johanna sanoo:

  Ihania koristeita. Pikaista paranemista teille.

 9. Maria sanoo:

  Heippa ihanaiset!

  Aamunkukka: jee, nyt on silmätulehdus liki voitettu :)!!! Ja kiitos, nyt helpottaa kun täysi yö takana ja töissä saa hetken hengähtää. Kiitos samoin, hyvää viikonloppua <3!

  Anna: totta turiset ja kiva kun löysit blogini :) Kivaa viikonloppua :)!

  Johanna: kiitos, teilläkin on kyllä niin ihanaa. Odotan iltaa, että saan miehen poikain kanssa ulos ja lapset nukkuun niin ehdin jatkamaan blogisi lukemista (aloitin ihan alusta :). Hyvää viikonloppua :)!

Kommentoi