lauantai 02. lokakuun 2010

Early bird catches the worm…

a) tänä aamuna. Kuka on kertonut meidän pikkuisemmalla, että aamu alkaa 6.45. Myös viikonloppuisin.Innolla odotan kellojen siirtämistä…sitten klo 6.45 tuntuu jo luksukselta!
b) toivottavasti keskiviikkoaamuna, kun menen jälleen metsästämään kahta Pentikin lampunjalkaa ja varjostinta Hulluilta Päiviltä. Viimeksi en ehtinyt. Vaikka olin jo kahdeksalta sisällä Stockalla, mutta päätin mennä eka hakemaan lapsille ne Ticket to Heavenin sadeasut.

Juuri eilen Aamunkukalle kerroin, ettei tietoakaan, koska hullarit on. No illalla kotiin tullessani sai tämäkin asia varmuuden. Hullarit ovat kuin ovatkin ensi viikolla :)!

Täytyy vielä tutustua esitteeseen paremmin tänään illalla koulun jälkeen. Mutta olisi kiva kuulla, mitä sinä ajattelit mennä HP:ltä ostamaan…vai ajattelitko mennä ollenkaan ;)?

Mukavata lauantaita :)!

5 Responses to “Early bird catches the worm…”

  1. Amelia sanoo:

    Töiden takia en pääse koskaan kolkuttelemaan hullareiden ovia ensimmäisten joukossa. Varmaan siis nytkin turhaan revin mainoslehdestä ne sivut, mistä kiikaroin jotain ostettavaa (pääasiassa lastenvaatteita).. Paras siis kun en lähde hakemaan mitään tiettyä ;-S Tiedän ainakin mitä YRITÄN olla ostamatta (neekerinsuukkolaatikkoa)… Mutta siis joo, kyllä HP:llä tulee halu käydä joka kerta!

  2. Marja sanoo:

    😀 Hitsin Hullut Päivät! Miksi ne on aina ennen palkkapäivää?! =/ Ehkä toki ihan hyvä niin… Meillä on ensi torstaina firman iso seminaari ja iiisot bileet – nekin vallan sotkee mun hulluttelukuvioit…! En ole vielä lehteä kunnolla vilkaissut mutta ainakin niitä lanmpunjalkoja minunkin tekis mieli 🙂 Ja yhtä (yllättäen) mustaa Sandin takkia…

    Leppoisaa lauantai-iltaa, nyt menen lukemaan tuon sun trendi-postauksen! Punaviiniä, suklaata ja surffailua – ei hullumpaa 😉

  3. Maria sanoo:

    Amelia: mulla kans ne on yleensä niitä lastenvaatteita, mutta tänä syksynä tuo lastenvaatetarjonta tuntui jotenkin ”köyhältä”. Ja pusut….niitä pitää saada aina pari laatikkoa 🙂 Ihanaa lauantai-iltaa!

    Marja: oon monesti miettinyt samaa. Ne olisi hyvä ajoittaa puolen kuun jälkeen 🙂 Varsinkin näin Lontoon reissun jälkeen kun en ole edes uskaltanut katsoa luottokortin veloituksia… Ei hassumman kuulonen sinunkaan ilta. Itsekin sain juuri eteeni lasillisen ruoanlaittoviiniä 🙂 Ruoaksi home-made wingsejä (tukusta), crisscuts perunoita sekä kasvisdippiä, juomaksi sitten siideriä :)Ihanaa iltaa 🙂

  4. Aamunkukka sanoo:

    Heippa Ihanainen, miten kaunis uusi banneri täällä! No,kuten sanottu se meidän kuvastomme on vielä tulollaan mutta tänään olen jo muutaman kerran selannut nettikuvaston läpi. Ja itseasiassa löytäisin ostettavaa jokaiselle päivälle, joten ihan pakko on karsia. Toivottavavasti saat sen lampun, harmillisen vähän niitä on sitten ollut teilläpäin myynnissä viime kerralla?

    Itse meinaan käydä katsomassa ainakin Magisson tiskirättitelinettä-viimeksi en muistanut ja luultavasti ne olisikin olleet jo loppu. Niitä lasten lammasvuorisia tmv. emujen näköisiä myös; ehdottomasti pitää nähdä mitä ovat kenkiään. Akateemisesta lastenkirjoja joulujemmaan ja dvd-elokuvia (viimeksi löysin ne kaikki ruohonjuuritasolla 4,95 eur/kpl). Kosmetiikkaa en nyt tarvitse kun just hain kilpailijan pinkeiltä täydennystä mutta Lancomen värillisen kosteusvoiteen kyllä haen tuolta;-) Gantin pyyhkeet oli muuten viimeksi myyty 15 minuutissa lopppuun, itse olin paikalla kymmmeneltä ja kuulin kun myyjä kertoi-joten kyllä saa early bird tosiaan olla jos meinaa ehtiä!
    combonibilin hakisin jos töiltäni pystyisin,minusta se hinta on halpa. Herkkuja ja nameja tarttuu myös taatusti matkaan;-)

    Mukavaa ja leppoisaa viikonlopun jatkoja, kerätään ensiviikon ryysikseen voimia!

  5. Maria sanoo:

    Kiitos <3! Ihan omin kätösin sain bannerin aikaiseksi (edellisen teki veljeni jollain ihme ohjelmalla ;)!

    Juu, toivotaan, että löydän tieni heti Pentikin lamppujen luokse. Ennen kuin taas loppuvat. Oli muuten hyvä idis toi Akateeminen ja jouluostokset. Joten ehkä en selviäkään hullareista pelkillä lampuilla…Mä muuten odotin taas, että olis ollut Kanebon 38 tarjous, mutta nyt sitä ei sitten ole. Pöh! No onneksi tuo ei nyt niin kallista ole muutenkaan.

    Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkuviikkoa :)! Täytyy ladata akkuja töissä ja koulupenkillä HP:tä varten 😉

Kommentoi