tiistai 31. elokuun 2010

Cherry on Top Award

Tulin rättipuhkipoikkiväsyneenä kotiin pitkän työpäivän ja kouluillan jälkeen ja olin jo menossa iltapesun kautta nukkuun, kun blogistania veti puoleensa. Ja miten ihanan yllätyksen löysinkään Annin blogista.

Kaunein ja nöyrin kiitos Anni tunnustuksesta ♥ !

Tunnustuksen mukana tulevat seuraavanlaiset ohjeistukset:

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why
1. Jälleen kerran tämä on vaikeaa, mutta haluan antaa tunnustuksen seuraaville ihanaisille ja heidän blogeilleen (kyllä edelleen käyn lukemassa kaikki juttunne, vaikka kommentoinnit ovat kiiruussa jääneet tekemättä 🙂

Maija Maitoparralle Vanilja Houseen 
2. Kolme asiaa, jota rakastan (in random order)
– ihmiset lähelläni
– hyvä ruoka ja juoma
–  tunnetta, kun on kaikin puolin hyvä ja turvallinen olla
3. Koska en halua blogissani julkaista mieheni kuvaa, vaikka häntä niin rakastan, niin tässä kuvat (saahan olla kaksi, kun jaksanut alkaa kuvankäsittelyohjelmalla yhdistämään kuvia?), jotka muuttivat mieheni ja minun elämän tavalla, josta emme uskaltaneet ikinä haaveilevamme:
 Julia, 2.7 kg ja 44 cm. Kolmen viikon sairaalassa pakkomakuutuksen (raskausmyrkytys) jälkeen loppu hyvin kaikki hyvin.

 Lilia, 3.3 kg ja 50 cm. Lääkäri oli aiemmin päivällä sanonut, ettei synnytys käynnisty vielä pariin viikkoon. Kipaisin Plantageniin ja ostin tulppaaneja kodin täyteen; haimme miehen kanssa hyvän filmin, ostimme ruokatarvikkeet ja päätimme juuri, että annamme vielä laatuaikaa Julialle ennen kuin pikkusisko syntyy (ja tähänhän oli ainakin kaksi viikkoa aikaa..). Pikkusisko päättikin syntyä niin, että tulppaanit jäivät kotiin miehen ja Julian arkea sulostuttamaan, ruokatarvikkeet jääkaappiin ja filmi katsomatta 🙂
*******************
 Huomenna se sitten alkaa; elämäntaparemontti. Säästökuuria unohtamatta. Niistä lisää huomenna, jolloin vietän kotona laatuaikaa tyttöjen kanssa. Pari viime päivää ovat olleet työn ja koulun puolesta niin kiireisiä, että olen nähnyt tyttöjä vain vajaan tunnin hereillä. Huomenna kurotaan aika takaisin mm. muskarin merkeissä 🙂

Ihanaa tiistai-iltaa ja kiitos Anni vielä tunnustuksesta ♥ !


PS. mä otan nyt Nessut mukaan ja menen ”kiduttamaan” itseäni katsomalla boxilta Kadonneen Jäljillä.  Eilen ”kidutin” itseäni katsomalla dokkarin viitosista, jotka syntyivät noin 16 viikkoa etuajassa. Vanhemmiten on tullut vaan niin herkäksi. Onneksi mies on työreissussa, ettei ihmettele mitä vetistelen ;))

5 Responses to “Cherry on Top Award”

  1. Sally sanoo:

    Sally kiittää tunnustuksesta 😉 Mukavaa, jos inspiroidut blogistani. Flunssapöpö alkaa viimein hellittää ja jaksaa taas paremmin arkea.

    Meilläkin perhe on tärkein. Kiva, että pystyt iisaamaan nyt syyskuussa a bit – hieman hurjalta tuntuu tuo yhdistelmä työ + opiskelu + pienet tytöt. Ei onnistuisi meillä, kun lastenhoitoapu on 300km päässä. Verkostoituminen rulaa! Ja on itseasiassa tosi tärkeä, että myös käyttää sitä. Kaikki apu on tervetullutta!

    Jaksuja arkeen ja tsemppiä ”uuteen eloon”!

  2. Sally sanoo:

    Ja niiiiiiiiin ihanat vauvat – kuin kaksi marjaa 😉

  3. Aamunkukka sanoo:

    Heipähei, mitä minäkin löydyn täältä;-)!

    Kiitos kaunis sinulle, mä vasta nyt ehdin tänne asti postauksia lukemaan(hallintapaneelissa vilistää uusia kirjoituksia niin paljon että yksi ilta menee kaikki läpi käydessä!)

    Arvaa mitä-eilen illalla kun postasin tuosta kauniista tunnustuksesta niin sä ja Anni tulitte ensimmäisenä mieleeni–mistähän syystä?! No, pinkistä ja leivonnaisista tietysti! Ja teillä molemmille on jo tämä ehtinyt joten mun pitääkin tuumata kunnolla kenelle laitan omani jakoon;-).

    Kaikkea hyvää loppuviikkoonne;-) ja niin suloiset nyytit, pienet prinsessat kuvissa!

  4. Heli sanoo:

    Kiitos Maria!!! Mukava ylläri!!

  5. Maria sanoo:

    Sally: hurja tuo yhdistelmä (opiskelu-työt-pienet lapset) onkin. Siihen vielä kun lisää miehen reissutyön niin kyllä on mummut tarpeen :)! Hyvä, että flunssa helpottaa, meillä se on vasta tulollaan. Juurikin varmaan sopivasti maanantain päikkypäiväksi. Ihanaa iltaa <3!

    Aamunkukka: Moi vähästä aikaa 🙂 Olen kyllä käynyt sullakin lukemassa jutut, mutten ole ehtinyt jättää ”jälkiä” itsestäni. Ihanaa iltaa <3!

    Heli: ole hyvä, toivottavasti on jo parempi olo! Ihanaa iltaa <3!

Kommentoi